NU TE TEME DOAR CREDE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 14/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
NU TE TEME DOAR CREDE

Atunci a venit unul din fruntaşii sinagogii, numit Iair. Cum L-a văzut, fruntaşul s-a aruncat la picioarele Lui
şi I-a făcut următoarea rugăminte stăruitoare: „Fetiţa mea trage să moară; rogu-Te, vino de-Ţi pune mâinile peste ea, ca să se facă sănătoasă şi să trăiască.”
Isus a plecat împreună cu el. Şi după El mergea mult norod şi-L îmbulzea…Pe când vorbea El încă, iată că vin nişte oameni de la fruntaşul sinagogii, care-i spun: „Fiica ta a murit; pentru ce mai superi pe Învăţătorul?” (Marcu 5:22-23; 35)

Fiica ta a murit, de ce mai deranjezi pe Învățătorul? De ce să-L obosești? Să nu-L mai deranjezi mai mult pe Învățător! Uneori în cele mai dificile momente, noi primim cele mai rele sfaturi. Și Iair a stat în fața alegerii. Să nu mai creadă, sau să creadă mai departe? Are credința vreo valoare, când se întâmplă, ceea ce ai încercat să eviți, când în schimbul situației dificile vine o situație și mai dificilă, când auzi sfatul, care te îndeamnă să nu mai deranjezi mai mult pe Iisus?

Evanghelistul ne spune, că Iisus când a auzit despre moartea fiicei lui Iair și despre sfatul, pe care l-au dat, de a nu-L mai deranja mai mult pe Iisus, “a zis fruntaşului sinagogii: Nu te teme, crede numai!” (Marcu 5:36). Este foarte important să nu te temi și să nu cazi de la credință, când situația se înrăutățește!

Noi nu trebuie să ne învățăm doar să credem – trebuie să ne învățăm să credem mai departe! Fără probleme Iair a crezut, până când Iisus a mers cu el, și totul era bine. E ușor să crezi, când totul este bine, dar trebuie să ne învățăm să credem mai departe, în timp ce situația se înrăutățește! ! !

- Dragă Dumnezeu! Tu ești plin de har și de adevăr! Iair prin credință Te-a urmat și a văzut minunea învierii fiicei sale! Eu cred, că dacă voi crede mai departe în Tine, în vremuri dificile, sub presiunea circumstanțelor grele și a sfaturilor rele, voi vedea slava Ta! Susține-mă în această speranță și fie ca împrejurările și îngrijorările din viața mea, să fie rezolvate într-un mod plăcut Ție! În numele Tău mă rog, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 674
Opțiuni