ADUȚI AMINTE DE IZBĂVIRILE DIN VIAȚA TA
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 29/09/2018
    12345678910 0/10 X
„Da, n-au încetat să ispitească pe Dumnezeu şi să întărâte pe Sfântul lui Israel.
Nu şi-au mai adus aminte de puterea Lui, de ziua când i-a izbăvit de vrăjmaş” (Psalmul 78:41-42)

Cât de repede uităm, izbăvirile mărețe ale Domnului din viața noastră! Cât de repede ne răcim, față de acele minuni, pe care le-a făcut pentru noi în trecut! Cu toate acestea, Biblia din nou și din nou ne spune, să ne aducem aminte de mâna atotputernică a Dumnezeului nostru, despre toate momentele, când am fost izbăviți de El.

Ții minte minunile Domnului, pe care ți le-a făcut? Așa de bine le ții minte, încât poți să te scoli în picioare chiar acum, și să mărturisești despre ele, vorbind despre ele cu de-amănuntul?

1. Trebuie să ne aducem aminte de momentele, când am fost izbăviți în trecut, pentru a ne întări credința în încercările prin care trecem acum;
2. Trebuie să ținem minte izbăvirile din trecut, pentru că aceste amintiri sunt o armă împotriva oricărei frici, pentru a nu cădea de oboseală, și pentru a nu slăbi duhovnicește.

Domnul nostru Iisus Hristos a învins moartea, și astăzi stă în ceruri la dreapta Celui preaînalt, ca Învingător, asupra tuturor împrejurărilor și încercărilor dureroase, de care ai parte. Mai mult de atât, El este cu noi în greutățile vieții, ca Mângâietor, și nu ne va părăsi.

Te îndemn: întoarceți privirea de la durerea ta, îndreapt-o în sus și aduți aminte de lucrările Lui minunate, pe care le-a făcut pentru tine. Întărește-ți inima prin speranța în Domnul!

(Evrei 12:1-3) „Şi noi dar, fiindcă suntem înconjuraţi cu un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfăşoară aşa de lesne şi să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea şi şade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Uitaţi-vă dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoşilor o împotrivire aşa de mare faţă de Sine, pentru ca nu cumva să vă pierdeţi inima şi să cădeţi de oboseală în sufletele voastre.”

Să mergem neclintiți înainte, privind întotdeauna la Iisus, la jertfă, și la măreția Domnului, Care este Izbăvitorul nostru! Fie ca aceasta să te păzească, să nu cazi de oboseală și să nu-ți pierzi inima în necazuri! Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

“Chiar o oştire de ar tăbărî împotriva mea, inima mea tot nu s-ar teme. Chiar război de s-ar ridica împotriva mea, tot plin de încredere aş fi.” (Psalmii 27:3)


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 794
Opțiuni