CĂILE VOASTRE – NU SUNT CĂILE MELE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Ascultarea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 17/12/2018
    12345678910 0/10 X


Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre şi căile voastre nu sunt căile Mele”, zice Domnul. „Ci, cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre. (Isaia 55:8-9).


Privește doar câteva exemple de oameni, care cu adevărat trebuiau să-și schimbe felul de gândire, și câile în viață:


Avraam trăia comfortabil în Ur, în Haldeea, dar Dumnezeu i-a zis să plece din locul acela, și să se ducă acolo, unde El îi va spune.


Moise era mulțumit cu faptul că trebuia să pască oile, în pustiu, dar poporul Domnului avea nevoie de un conducător, și pentru această misiune, l-a chemat pe Moise.


Lui Iona foarte mult îi plăcea să predice în Israel, dar locuitorii din Ninive de asemenea aveau nevoie să audă despre Dumnezeu, și Domnul l-a trimis pe Iona acolo.


Neemia a fost foarte mulțumit cu slujba sa în calitate de paharnic al împăratului, dar el a fost chemat, să restabilească zidurile Ierusalimului.


Petru a fost bucuros să-și continuie cariera în calitate de pescar, dar Iisus avea alte planuri pentru viața lui.


Pavel a fost Fariseu, și se mândrea foarte mult cu aceasta, dar Dumnezeu dorea să aibă un apostol măreț, care să fie plantatorul multor biserici care aparțin Lui.


Toți acești oameni lucrau, și cunoșteau ce-și doreau de la viață, dar Dumnezeu, după cum observăm, i-a zis fiecărui dintre ei: “Am alte gânduri cu privire la tine. Am alte planuri cu privire la tine.”


Sunt convins, Dumnezeu întotdeauna dorește să ne ajute să mergem înainte, dar aceasta înseamnă, că noi întotdeauna trebuie să fim gata, să creștem și să ne dezvoltăm. Probabil cu toții am auzit această afirmație: “Dacă întotdeauna vei face, doar ceea ce ai mai făcut, atunci întotdeauna vei fi la fel.” Pentru a face ceva altfel, trebuie să începi să gândești altfel.


Îți mulțumesc, Doamne, pentru aceea, că ne iubești atât de mult, încât ne oferi lucrări, ne ajuți să creștem, și ne întorci pe calea cea dreaptă, atunci când ne abatem de la calea Ta. Doamne, ce-mi poruncești să fac? În numele Lui Iisus, amin.



Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

CÂND DOMNUL VĂ PUNE O DORINȚĂ ÎN INIMĂ, FIȚI GATA SĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU ACELE ÎMPREJURĂRI, CU CARE NU V-AȚI ÎNTÂLNIT VREODATĂ.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 951
Opțiuni