Cartea de oaspeti, pagina 1
Semneaza si tu
Fiți binecuvântați!
Echipa "Resurse Creștine"fiți binecuvântați,ocrotiți,călăuziți de Domnul.Cu El să fiți mai mult decât biruitori.Mulțumesc că existați!
Ica Drăgoi | 15/08/2018
MULTUMIRI!
Cu voia Domnului de 10 ani plini de HAR suntem CU VOI!
Fundatia de Binefacere IOZSEF | 04/08/2018
Slava Tatalui pt noua interfata! Asa da, standarde inalte, cum merita un Dumnezeu maret! Foarte fain arata, mai ales pe mobil! Felicitari si binecuvantari din plin!
Cozma Lucian | 10/07/2018
Ați dat o nouă față siteului Resurse Creștine! Eleganță, culoare , aliniere la cele mai înalte standarde alături de publicații de interes cultural ,creștin; Felicitări!
Alexandrina Tulics Sanda | 06/07/2018
Domnul sa va binecuvinteze!
Resuse crestine pentru mine este un "mod de viata"...Postarile minunate, inspirate de prezenta si puterea Duhului Sfant de pe acest site imi umple sufletul de bucurie in fiecare zi. Pot sa zic ca desi sunt la serviciu, inainte de a incepe activitatea propriu-zisa versetul zilei si gandul impartasit (si nu numai acestea) imi inunda inima de bucurie, speranta si credinta. Minunata lucrare. Dumnezeu sa va calauzeasca si mai departe si sa va rasplateasca pentru tot efortul depus! Fiti binecuvantati! Multumim pentru toate resursele.
Mititelu Roxana | 30/05/2018
Pace și binecuvantare
De când am dat de resurse creștine nu Ami Mai petrec vremea pe fbk. Domnul sa binecuvânteze Echipa resurse creștine frumoasă lucrare
Danyel Lăcătuș | 04/02/2018
mulțimiri
La mulți ani Resurse Creștine!!! La mulți ani fericiți și binecuvântați de Domnul. Fie ca și în acest nou an Domnul să vă poarte pe brațul Său, să fiți un sprijin de nădejde, o lumină-n întuneric, hrană pentru un ,,flămând” și apă pentr-un însetat. La mulți ani!!
nanau adinuta | 01/01/2018
Domnul sa va Binecuvinteze pentru sacrificiul(timp, resurse, rugaciuni) vostru, pentru lucrarea aceasta,
Dan Walsh Rebecca | 27/12/2017
Multumire oamenilor din spatele site-ului
Orice opera are un creator...vreau sa multumesc oamenilor care au stat si stau in spatele siteului acestuia. Nu ii cunosc dar simt ca sunt ce vrea Dumnezeu sa fie. Ne rugam pentru voi!
Manuel Fomitescu | 13/12/2017
Misiunea noastra este sa fim lumina in lucrurile mici dar zilnice, pentru ca oamenii de afara sa vada ca exista o cale mai buna, dar ingusta. Cand ne uitam misiunea, ne complacem in limitari proprii si, poate mai rau judecam... Nu e usor, cand valul lumii ne atrage, cand viforul noptii ne face sa fim fara directie, cand crucea desparte sufletul de duh, insa vine ziua cand vom auzi:"Bine rob bun si credincios."..Faptele.Apost..20:32..Domnul sa fie cu voi si sa aveti o saptamana binecuvantata.
Fundatia de Binefacere IOZSEF | 11/11/2017
MULTUMIRI SI BINECUVANTARI!
Bunul Dumnezeu și Tatăl celor credincioși să reverse peste voi belșug de binecuvântări. A fost si este și pentru mine și va fi mereu,o sursa de bucurie,învățătură,mustrare, consolidare spirituală.Fiti binecuvântați și staruiti in rugaciune,in dragoatea frateasca și în lucrarea la care v a chemat Domnul!El sa ne ajute să nu obosim pe cale,să ne ajutăm unii pe altii și sa nu obosim in facerea binelui!!!
Lixandru Rodica | 07/09/2017
Mulţumesc Resurse Creştine pentru urările făcute. Mulţumesc că uşa voastră e deschisă zi şi noapte şi toţi cei ce vor să intre, pot intra. Mulţumesc pentru salutul vostru din fiecare dimineaţă. Mulţumesc că existaţi. Domnul să vă binecuvânteze în totul şi în toate!
nanau adinuta | 09/05/2017
Fitți binecuvântați
Domnul Isus,cel care a fost mort și a înviat și este viu în vecii vecilor,El să vă binecuvânteze.Sărbători Pascale binecuvântate de Domnul doresc la întreaga echipă'Resurse creștine"Mulțumesc că existați!
Ica Drăgoi | 11/04/2017
Domnul să vă binecuvânteze!
Vă doresc cu drag multă sănătate,putere de muncă în via Domnului,El să vă răsplătească osteneala și să vă dea cununa vieții.Un An nou binecuvântat de Domnul!
Ica Drăgoi | 27/12/2016
BINECUVANTARI DIVINE!
VA FELICIT DIN SUFLET. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE CU HARUL SI IUBIREA SA. DOAMNE AJUTA!!
Spinu Maricica | 22/10/2016
Urari de pace
Ma numesc Arthur Alzesberger si transmit in numele comunitatii romanilor baptisti din Linz urari de pace si multa sanatate fratilor dinj Israel.
Arthur Alzesberger | 11/07/2016
mulţumire
mulţumesc Resurse creştine pentru urările făcut. Mă bucur că existaţi şi vă doresc numai bine. Domnul să vă umple de binecuvântări, multă sănătate şi împliniri în toate.
nanau adinuta | 09/05/2016
caut o cantare
Pace! sunt din UCRAINA va rog sa MA AJUTATI!!! doresc sa gasesc o cantare pe care am auzito la Vocea Evangeliei tin minte doar inceputu la refren (Iubirea lui de tata mereu ti-a cautat, o vino iar acasa te intorci din pacat, caci tatalui ai pasa si de durerea ta) ASTEPT RASPUNS!
Alina | 10/03/2016
Multe Binecuvantari
Domnul sa va Binecuvinteze pentru sacrificiul(timp, resurse, rugaciuni) vostru, pentru lucrarea aceasta, si ma rog sa va tina tari ca sa ii puteti sluji pana Domnul va face sa rodeasca ceea ce ati semanat. Domnul sa va binecuvinteze.
Me | 22/02/2016
o intrebare
Apreciez acest site....imi este ft util mai ales in ascultarea predicilor, dar de ceva timp incerc sa-mi creez cont si nu reusesc, nici cum nu pot trece de acel cod de securitate. Daca m-ati putea ajuta m-as bucura ft mult!!!Fiti binecuvantati!!!
Cosmina Lungu | 27/01/2016
banner_81.png
banner_62.jpg
banner_53.png
paulwasher.png