CÂND NU ÎNȚELEGI, CE TREBUIE SĂ FACI
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Ascultarea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 04/01/2019
    12345678910 0/10 X
“…şi mă povăţuieşte pe cărări drepte din pricina Numelui Său” (Psalmul 23:3b)

S-a întâmplat, să ai frică, de a nu face alegeri greșite? Probabil ești nehotărât(ă) la moment, din cauza unor lucruri? De exemplu, trebuie să faci o alegere foarte importantă. Să mă țin mai departe de acest loc, sau să plec? Să mă alătur acestui program, sau nu? Să mă căsătoresc, sau nu? Să-mi caut un nou loc de muncă? Se merită, să-mi schimb locul de trai? Anume aici, te afli sub presiunea, provocată din cauza nehotărârii.

În Iacov 1 este scris, că omul care este nehotărât, nu este statornic în toate căile sale. Un astfel de om merge, precum un om beat, nu merge drept, și nu stă bine pe picioare. Dacă nu poți să iai decizii hotărâte, atunci în așa fel te vei “clătina” în viață, te vei lovi de pereți, precum o minge de metal într-un aparat de joacă. Uneori, după ce am făcut o alegere, suferim din cauza că nu suntem convinși cu privire la aceea, dacă “Am procedat corect, sau nu?” Ne îndoim, ne închipuim într-un fel, sau altul, și nu ne simțim bine din cauza aceasta.

Există vreun antidot, pentru a lupta cu stresul, care este provocat de nehotărâre? Da. În versetul 3, din psalmul 23, este scris: “El (Dumnezeu) mă va îndrepta pe cărări drepte, din pricina numelui Său.” Pentru a scăpa de nehotărâre, TREBUIE SĂ-L RUGĂM PE DUMNEZEU, SĂ NE ÎNDREPTE PE CĂRĂRI DREPTE ȘI SĂ-I PERMITEM SĂ FACĂ ACEASTA. “Dumnezeu – PĂSTORUL meu, nu voi duce lipsă de nimic.”

Doamne, Păstorul cel Bun! Știu, că în labirintul vieții, este foarte ușor să mă abat de la calea cea dreaptă. Îți mulțumesc, pentru că nu doar mă hrănești, ci mă îndrumi, pentru a merge după Tine. Tu nu doar ai grijă de nevoile mele, ci încă mă povățuiești pe cărări drepte. Ajută-mă să mă țin pe calea cea dreaptă. Mă încred în călăuzirea Ta. În numele Lui Iisus Hristos, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

“Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!” (Psalmii, capitolul 139:24)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 863
Opțiuni