Servicii web

VERSETUL ZILEI
Dacă aveți o pagină web și doriți ca pe acea pagină să apară versetul zilei care este afișat pe site-ul www.resursecrestine.ro, tot ceea ce trebuie să faceți este să includeți în codul paginii, în locul dorit de dumneavoastră, următorul cod:
VERSETUL ZILEI PRIN FEED RSS - special pentru blog-uri
NOU! Dacă aveți un blog în care nu puteți insera cod JavaScript, aveți acum posibilitatea de a prelua versetul zilei prin feed RSS de la adresa: https://www.resursecrestine.org/xml/feed/versetul-zilei
Sperăm că această funcționalitate să vă ajute în răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă întâmpinați probleme în implementarea serviciului, nu ezitați să ne contactați.
PASAJUL ZILEI
Dacă aveți o pagină web și doriți ca pe acea pagină să apară pasajul zilei care este afișat pe site-ul www.resursecrestine.ro, tot ceea ce trebuie să faceți este să includeți în codul paginii, în locul dorit de dumneavoastră, următorul cod:
PASAJUL ZILEI PRIN FEED RSS - special pentru blog-uri
NOU! Dacă aveți un blog în care nu puteți insera cod JavaScript, aveți acum posibilitatea de a prelua pasajul zilei prin feed RSS de la adresa: https://www.resursecrestine.org/xml/feed/pasajul-zilei
Sperăm că această funcționalitate să vă ajute în încurajarea citirii Cuvantului lui Dumnezeu. Dacă întâmpinați probleme în implementarea serviciului, nu ezitați să ne contactați.
UN GÂND
Dacă aveți o pagină web și doriți ca pe acea pagină să apară un gând de pe site-ul www.resursecrestine.ro, tot ceea ce trebuie să faceți este să includeți în codul paginii, în locul dorit de dumneavoastră, următorul cod:
UN GAND PRIN FEED RSS - special pentru blog-uri
NOU! Dacă aveți un blog în care nu puteți insera cod JavaScript, aveți acum posibilitatea de a prelua un gând prin feed RSS de la adresa: https://www.resursecrestine.org/xml/feed/un-gand
CĂUTARE ÎN BIBLIE ȘI CĂUTARE LA DISTANȚĂ (REMOTE SEARCH)
Serviciul pe care îl punem la dispozitie este un serviciu web de căutare. Prin intermediul acestui serviciu puteți căuta în Biblie, varianta Dumitru Cornilescu și puteți căuta conținut în site-ul nostru prin intermediul altui site care doreste să îl implementeze.
Cum implementez acest serviciu?
Implementarea serviciului constă din doi pași foarte simpli.
1. În partea <head></head> (în header-ul paginii) trebuie să introduceți urmatoarele linii:
Prima linie este referința către un script JavaScript, remote-search.js, este core-ul serviciului care rulează pe client. El se ocupă de efectuarea request-ului la serverul nostru și tot el preia rezultatele căutării și le afișează.
A doua linie care trebuie să o introduceți este cea care include fișierul css, și acume remote-search.css. Echipa nostră a încercat să ofere acest serviciu sub o interfata cât mai prietenoasa și mai frumoasă, însă dvs., ca administrator, puteți descărca fișierul .css de la adresa specificată, să-l postați pe site-ul dvs. și să îl modificați așa încât să reflecte preferințele dvs. în materie de culori și stiluri.
2. După ce ați introdus liniile mai sus menționate, trebuie să introduceți codul HTML care afișează formularul de căutare. Acest cod HTML îl puteți introduce oriunde în pagina dvs., la alegere. El vă permite interacțiunea vizitatorilor cu serviciul oferit.
Codul HTML care trebuie introdus îl puteți găsi aici
Un exemplu funcțional găsiți aici: aici
Codul CSS îl puteți descărca aici aici
Cele 4 imagini necesare pentru css (colțuri rotunde) le puteți descărca aici:
Imaginea 1 |  Imaginea 2 |  Imaginea 3 |  Imaginea 4
banner_68.png
banner_54.png
banner_67.png
banner_86.png