Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Vegheați!
Acest blog l-am creat din dorința de a contribui la răspândirea adevărului, a valorilor creștine. Dumnezeu mi-a facut mult bine, infinit mai mult decât aș putea spune în cuvinte, de aceea atât cât voi putea, voi aduce contribuția mea la răspândirea adevărului. Cucicea Daniel
Cantari crestine pe telefon offline
Cantari crestine pe telefonul mobil Android sau IOS cu acces offline. Dupa ce pagina va fi incarcata pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acest website va fi disponibil offline(va rugam sa folositi Google Chrome pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila).
Tineri Betania
Tineri Betania este un blog creştin adresat tinerilor, un blog despre viaţă pur şi simplu. Nu e vorba de nici o confesiune religioasă, ci de credinţa că este un singur Dumnezeu care dă sens existenţei noastre. Ne propunem ca prin articolele scrise să prezentăm frânturi de viaţă aşa cum este ea: cu bucurii, frământări, lupte, victorii sau lecţii învăţate din înfrângeri, dar ştiind mereu, că nu suntem singuri sub cer.
eLogos.ro
Un site care are in centru o comunitate de crestini ce isi propun sa cunoasca si sa afle mai multe despre Cuvant. Prin Cuvant si despre Cuvant. Situ-ul ofera un forum, un chat, un sistem ce permite fiecarui utilizator sa isi creeze propriul blog in cadrul site-ului si un network social cu grupuri, discutii, albume video si audio, evenimente, etc. Plus multe altele! Inregistreza-te si tu!
Lumina intelepciunii
Am creat un robot care preia de pe saitul resursecrestine.ro cate un gand si il publica in fiecare zi in orele diminetii pentru ca cel care-l vede sa aiba la ce medita pe parcursul intregii zile.
Radio JOY
Radio Joy e un proiect de suflet. Am pornit această stație din dorința de a închega o comunitate de oameni în diaspora americană și de a conecta această comunitate cu „cei de acasă”. Ne dorim mult să fim o sursă de informare corectă și echilibrată dar și un loc din care vin spre voi emisiuni utile, predici motivatoare și muzică înălțătoare.
File din Jurnal
Meditări cu privire la viață. Jurnal de călătorie prin lume.
GoldBooks - Librarie crestina online
Libraria crestina GoldBooks aduce pentru prima data in Romania titluri de carti semnate de Joseph Prince, Nicu Zaharie sau T.L. Osborn. Pe langa acestea, in magazinul online veti gasi si carti crestine populare, vandute in zeci de tari.
Cosmin Frisan Blog
...fi o incurajare pentru cei din jurul tau.
Isaharus
Un blog despre oameni, iubire, dezvoltare personală. Vă vom prezenta ştiri, evenimente, mărturi, interviuri şi multe altele. Vă aşteptăm pe blog să ne urmăriţi şi să rămâneţi aproape de noi. Pune acest blog la blogurile tale favorite şi nu vei fii dezamăgit. Lectură plăcută! "Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes." (Isaharus,2017)
Tabara MIA
Tabara MIA organizeaza evenimente crestine cu scopul evanghelizarii. In aceste evenimente intra : tabere pe timpul verii si iernii, campionate sportive, concerte crestine conferinte si cursuri de crestere spirituala.
Rascumparati prin har
Prezentare lucrare echipa Rascumparati prin har
cursuribiblicemoldova.life
cursuri biblice pentru rep.Moldova
Radio Vocea Bibliei
Discutii biblice, cantari, predici
bisericamesia.ro/misiune
Misiunea “Drum spre Paradis” este parte a Bisericii Penticostale “Mesia”, Botosani Viziune: Viziunea noastra este sa-L glorificam pe Dumnezeu aratand oamenilor din Botosani si nu numai, Drumul spre Paradis!
Radio Philadelphia
Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii. Un Radio pentru inima ta! Websaitul conţine 3 canale radio (Contemporan, Pentru cei mici şi Clasic) ...câte unul pentru fiecare generaţie.
Scriptura si Viata
Traieste dupa voia Domnului si vei avea cu siguranta viata vesnica! "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra" MATEI 6 : 33
Gânduri curate pentru lume adunate
Blogul acesta se adresează tuturor persoanelor iubitoare de frumos,cărora le place să citească ceva înălțător, ziditor și captivant în același timp. De asemenea,chiar și copiii pot intra nestingheriți pe tărâmul minunat al acestui blog fără a fi nevoie de acordul părinților.
Cursul Kairos
Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu citeste mai mult...
Oglinda Inimii
Un site pentru femei, locul in esti intre prietene, intre femei care nu doresc altceva decat sa se deschida si sa impartaseasca din sufletul lor, trairile pe care le au, modul in care Dumnezeu le-a vorbit si in care lucreaza in viata lor. Poate ca azi ai nevoie doar de acel cuvant care sa te motiveze sa mergi mai departe. Sper ca aici la Oglinda Inimii vei gasi acel cuvant de incurajare, bazat pe o invatatura biblica care sa te inspire la speranta, curaj, credinta, dragoste si perseverenta.