Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Caleaingusta
CANTARI,VERSETE BIBLICE,POEZII VIDEORI, PREDICI SI TOT CE ESTE SPRE SLAVA DOMNULUI SI ZIDIREA SUFLETULUI NOSTRU.
Miriam Mihalut
Un site cu resurse creștine noi. Toate sunt compoziții proprii făcute spre slava Domnului. Veți găsi cântări (audio/text/cu acorduri) de nuntă, pentru botez, pentru copii și alte teme diverse. O să găsiți și poezii, dar și o scurtă mărturie. Domnul să vă binecuvânteze!
Descarca Negative Creștine Albume Noi Gratis
Va Prezentam Sute și Mii de Negative Creștine Originale Gratis Pentru a Lăuda pe Domnul Cei Interesați De Negative Puteti Descarcă Aplicația Creștină Mobila Iertare Rețea Creștină pe Următoarele linkuri Apple https://iertare.app.link/ios Android https://iertare.app.link/android Totul Este Gratis In Numele Domnului ????????
Radio Crestin Autentic
ASCULTA ACUM Un radio pentru sufletul tau. Asculta cantece, poezii si predici bine alese Auditie plăcută. Domnul să vă binecuvânteze.
Universul Bibliei
Universul Bibliei este un generator de cuvinte încrucișate din Biblie, putând genera peste 100 000 jocuri biblice. Lucrează pe celular și computer. Este destinat pentru copii, tineri și oameni în vârstă, pentru școli biblice, awana, olimpiade, școli teologice, pentru toți românii. Scopul acestor jocuri este ca să învățăm și memorăm Cuvântul Lui Dumnezeu
Radio O Noua Sansa
Radio O Noua Sansa este un post online din Romania cu programe de muzica creștina. A fost creat pornind de la o rugăciune adresata lui Dumnezeu privind viata unui tânăr implicat într-un grav accident de circulație. Ca mulțumire la aceasta minune a luat naștere “Radio O Noua Sansa”, prin care Dumnezeu va fi lăudat pana la marginile pământului. Asculta cu inima cele mai frumoase melodii romanești din muzica creștina.
Bază de Date Vizuală pentru Biserici
Bază de Date Vizuală pentru Biserici, peronal sau companii mici. Ea este o nouă concepție în Baze de Date. Nu are nevoie de Microsoft SQL or Office sau alt program ajutator, doar de browser: Fire-Fox, Chrome sau Internet Explorer. Este gândită să lucreze în laptop, desktop sau telefoane celulare, local sau folosind un server. Se poate copia în laptop, desktop sau telefon android, pentru modul local. Nu este nevoie de cunoștințe de SQL, ci numai să citești helpul și să exersezi.
Radio Cămara Sufletului
Viziunea noastră este ca prin Cuvântului lui Dumnezeu transmis prin intermediul acestui post de radio să vă îndemnăm să vă luptați lupta cea bună a credinței.
doxologia
Toți câți in Hristos v-ați botezat, cu Hristos v-ați și îmbrăcat!
Cuvântul Ortodox
Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!
JosuaProject
Site despre rugăciunea pentru grupurile etnice la care nu a ajuns Evanghelia
Open Doors
Site despre rugăciunea pentru cei persecutați
Prayercast
Site despre rugăciunea pentru natiuni
Parteneri pentru misiune
Parteneri În Misiune ( PIM) este o ințiativă a organizaților misionare la nivel național pentru a facilita o mișcare de misiune națională. Este un parteneriat dinamic între 20 de organizaţii misionare şi media din Romania, unele colaborând din 1998. Conștienți fiind că evanghelizarea lumii este voia lui Dumnezeu, ne angajăm, înaintea Lui și unii față de alții, să ne rugăm, să planificăm, și să lucrăm împreună în acest scop chemându-i și pe alții să ni se alăture.
https://erbc-chicago.org/
Multi Lingual Bible Aplicație pe telefonul cu internet, funcționând și pe tabletă, laptop, desktop,în Chrome. Permite: -Căutarea și citirea bibliilor: Cornilescu, KingJm, AmericanStd, Berean, NewLiving și Maghiară, -Afișarea versetelor din Cornilescu în paralel cu alte biblii, -Trimiteri pentru toate bibliile, luarea de notițe, -Afișarea textului bibliei în paralel cu originalul ebraic sau grec și a 27 comentarii, -Afișarea de hărții pe carte și capitol, -Help în română și engleză.
Agapia
Blog creștin
Timisul Evanghelic
Ştiri creştine din mediul evanghelic din Timis. Informaţii despre biserici, misiune, conferinte, concerte, evenimente.
Crestin Total
Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa.
Radio Maranata Vulcan
Radio Maranata Vulcan încearcă să cuprindă atât generația tânără cât și cea de vârsta a doua și chiar și pe cei vârstnici. Ne adresam celor care Il caută pe Dumnezeu, indiferent dacă L-au gasit deja sau nu şi indiferent de confesiunea din care fac parte. Puteți descărca aplicații pentru: Google PlayStore(Android), Apple App Store (iPhones), Windows, Mac OS X Radio Maranata Vulcan, împreună cu voi, împreună cu Cristos, împreună pentru Veșnicie
Biserica Maranata Vulcan
Biserica Penticostală Maranata Vulcan vă stă la dispoziție cu transmisiuni Live, în fiecare duminică de la orele 10:00 și 18:00