Trezirea... deșteptarea...
Autor: admin  |  Album: fara album  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 25/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi

”Deșteaptă-te române”... din ce?   Când?

  Sâmbătă, în mai multe orașe din țara noastră, mii de români dintr-un total de 21,848,504 [estimat], au decis să se alăture marșului pentru dreptul la viață.
   Care a fost scopul acestora?...
    Sunt sigur că foarte mulți au avut o motivație foarte bună și sinceră.
     Însă mai poate să se schimbe ceva?
  Poate Dumnezeu să ierte românilor {fără necazuri mari} atâtea milioane... sau  poate zeci de milioane de avorturi???
   Care e inteligentul ăla care o să mai întrebe de ce Dumnezeu îngăduie anumite lucruri peste România?
 Problema majoră este că până și în biserică, nu se (mai - în cazul în care ați auzit) predică despre avort [deoarece preoții și păstorii spun că sunt alte lucruri mult mai "importante"] și mulți nu mai cred în schimbarea care vine de la Dumnezeu... ci se trezesc, se deșteaptă câteva clipe, iese în stradă să își împace conștiința că au făcut ceva pentru asta, iar apoi înapoi la «odihna și liniștea» de zi cu zi...
 Scopul este ca să taci și să nu faci nimic pentru cel sau cea de lângă tine...
Fiul omului, arată Ierusalimului urâciunile lui!” era Cuvântul lui Dumnezeu spus lui Ezechiel la începutul capitolului 16. Spre jumătatea capitolului, Dumnezeu spune "Te voi judeca aşa cum se judecă femeile preacurve şi ucigătoare de copii şi voi face din tine o jertfă sângeroasă a urgiei şi geloziei."
   Dacă vei vrea să spui prietenei tale că avortul este păcat și Dumnezeu îl pedepsește, te vor ajuta alții/altele să te «liniștești» și să taci, ca nu cumva să o jignești. [Mărturia unei supraviețuitoare a avortului]
  Sistemul medical care ar trebui să protejeze viața, face prea mulți bani din această afacere... iar politicienii, chiar dacă merg la biserică, ce fac??
Cred că sunt prea ocupați cu ce drepturi să le dea homosexualilor și lesbienelor!
    Dacă vin necazuri, poate ne ridicăm ochii mai des spre EL...
dar îmi este frică că Dumnezeu o să îngăduie ca România să primească de toate... și pericolul cel mai mare este să o ducem «bine» fără EL și să ajungem să Îl părăsim!

  Tu, ce faci?

Adevarat dar ce spuneti despre acei zisi crestini care se inpotrivesc nasteri de copii prin diferite metode, si nu lasa voia Domnului sa se faca in toate, credeti caci ei se afla pe o cale Mai buna, ei vor trasi la raspundere ca si cei care au facut astfel de avorturii. Domnul sa aibe mila si sa ne ajute sai fim credinciosi in toate.
Adăugat în 25/03/2013 de Mihail34
Intr-adevar, fiecare suntem chemati la o viata de sfintenie "cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe!"
Dar... care sunt diferitele metode?
Adăugat în 25/03/2013 de VJAndrei
Adevarat!
Oare cine are mai mare nevoie de a se hrani zilnic din Cuvant?
Adăugat în 26/03/2013 de VJAndrei
Pentru intrebarea cares diferitele metode? Cred ca la intrebarea asta ar putea raspunde cei care le practica si nu cred caci cei ce citesc, nu inteleg la ce ma refer.
Adăugat în 26/03/2013 de Mihail34
Bun articolul, frate Andrei; aş putea aduce o completare pentru a nu uita că de fapt, pînă la ajungerea sub biureta medicului ginecolog, rămîne păcatul curviei deoarece sexul în rîndul tinerilor se practică fără neruşinare chiar în incinta şcolilor de la cele mai fragede vîrste, multe tinere rămîn însărcinate şi recurg apoi la avorturi; (nu se mai cunoaşte termenul de "ruşine", lasă de dorit informaţia despre ce înseamnă viaţa sexuală şi avortul) un alt aspect este situaţia economico-socială, femeile se plîng că nu au posibilităţi de creştere a copiilor , alocaţia este aproape "inexistentă" laptele praf gratuit nu se mai acordă pe nicăieri, ajutorul bănesc la naştere precum şi acel trusou nu se mai dau de asemeni, alocaţiile suplimentare în cazul familiilor monoparentale se obţin extrem de greu; (acestea sunt o parte din aspecte ce le sperie pe viitoarele mămici) biserica naţională îngăduie trăirea în concubinaj a tinerilor, mulţi dintre ei se despart şi dacă tînăra este însărcinată recurge la avort; omenirea trăieşte de asemeni în cea mai mare parte departe de Dumnezeu; ei nu cunosc sau nu vor să recunoască că numai Dumnezeu are dreptul de a lua o viaţă şi aceasta în condiţii şi situaţii speciale ştiute doar de El; dar noi, suntem datori să arătăm pe faţă toate lucruile aşa cum sunt, să protestăm aşa cum ştim fiecare; este foarte important şi rolul unui medic ginecolog pe care, eu personal, îl văd ca pe cel mai bun sfătuitor al femeii venite să întrerupă sarcina; eu aş chema respectiva femeie de cel puţin 2-3 ori înainte să pun mâna pe instrumentar,(nădăjduiesc că nici nu poate fi vorba de medici creştini care practică aşa ceva!) dar nici ei medicii nu cunosc că de fapt se află sub incidenţa săvîrşirii unei crime alături de pacientă pentru fiecare sarcină întreruptă; este adevărat în adunări nici nu se pomeneşte despre astfel de lucruri, sunt considerate poate inutile, numărul copiilor pe care o familie îl poate avea rămîne la apreciere la nivel de familie mergănd pe binecunoscutul verset "Încredinţarea pe care o ai păstreaz-o pentru tine"; personal fac parte dintr-o adunare în care femeile nu practică aşa ceva, şi aş fi bucuroasă să ştiu că peste tot este la fel; fii binecuvântat.
Adăugat în 26/03/2013 de floridinmaracineni
O marturie a unei SUPRAVIETUITOARE a unui avort:

http://video.resursecrestine.ro/marturii/51845/gianna-jessen-supravietuitoare-a-avortului
Adăugat în 28/03/2013 de cst179
Intr-adevar, acest video poate fi pentru cine doreste o motivatie serioasa la reintoarcerea la Biblie si principiile ei... NU la solutiile care sunt atat de mediatizate de televiziunile din Romania [desigur pentru a face rating ~ bani] fie ele mai noi sau mai vechi, solutii care de multe ori prin reclamele sau mesajele din emisiuni te "ajuta" aproape sa le dai dreptate si fiecare trebuie sa aiba foarte mare ATENTIE!!!
si aici ne intoarcem desigur, sa vedem care este sursa de unde ne informam si de cine ascultam...
Domnul Isus spune clar ca noi trebuie sa cunoastem glasul Lui in Ioan 10:14 "Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele, şi ele Mă cunosc pe Mine,"
+ Biblia spune in 2 Timotei 2:19 « Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: „Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” »
Adăugat în 29/03/2013 de VJAndrei
Aceasta este o adevarata realitate,traim intr-o lume care si-a pierdut ratiunea,"mai bine crestem un ciine sau o pisica si le plimbam pe strada decit un mostenitor care ne-ar putea fi de ajutor la batrinete",vremurile de pe urma sunt la usi sa mai strigam cit se mai poate "DESTEPTARE" si sa zicem asa cum a spus si Domnul Isus "Lasati copilasi sa vina la mine si nu ii opriti" fiti binecuvintati.
Adăugat în 29/03/2013 de alex_Jesus
Wow...
Nu m-am gandit niciodata sa fac legatura intre acest verset si nastere,
de cele mai multe ori ma gandeam doar legatura intre Isus si Evanghelie,
dar daca nu se nasc, cum pot ca sa vina la EL?
Adăugat în 29/03/2013 de VJAndrei
Foarte bine spus alex_Jesus, dacă ne uitam cum ne-a învățat Isus sa ne rugam "Tatal nostru care ești in ceruri sfinteasca numele Tau, vie inparatia Ta facase voia Ta precum încer si pe pământ " ce am vrut sa arat prin textul asta este cind spune "facase voia Ta" deci voia Lui Dumnezeu trebuie făcută in toate. Îmi place foarte mult cum spune Iacov fratelui sau Esau cind se intilnesc: "5 Esau, ridicând ochii, a văzut femeile şi copiii şi a zis: „Cine sunt aceia?” Şi Iacov a răspuns: „Sunt copiii, pe care i-a dat Dumnezeu robului tău.”
Gen 33:5. Sa ne ajute Domnul sa putem raspunde toții același răspuns cind vom sta înaintea Domnului si tot odata arătând căci sintem diferitii si nu in pas cu lumea.
Adăugat în 01/04/2013 de Mihail34
Cu nespusa durere in suflet va atrag atentia ca situatia privind avorturile in Romania este chiar si mai grava decat cum reiese din cele de mai sus. Toata lumea cand vorbeste de avort, se gandeste la femeea singura care este insarcinata cu un copil provenit dintr-o relatie nepermisa, insa, va atrag atentia, ca faptul cu adevarat infiorator, este ca femei casatorite care au sotii langa ele, avorteaza copii conceputi in cadrul casatoriei, pentru ca pur si simplu nu vor sa se mai sacrifice pentru inca un copil. Iata cat de rai suntem cu adevarat...
Adăugat în 04/04/2013 de Teodorax36
Statistici
  • Vizualizări: 3182
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 11
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni