Trezirea... deșteptarea...
Autor: admin
Album: fara album
Categorie: 2Cronici 7:14

”Deșteaptă-te române”... din ce?   Când?

  Sâmbătă, în mai multe orașe din țara noastră, mii de români dintr-un total de 21,848,504 [estimat], au decis să se alăture marșului pentru dreptul la viață.
   Care a fost scopul acestora?...
    Sunt sigur că foarte mulți au avut o motivație foarte bună și sinceră.
     Însă mai poate să se schimbe ceva?
  Poate Dumnezeu să ierte românilor {fără necazuri mari} atâtea milioane... sau  poate zeci de milioane de avorturi???
   Care e inteligentul ăla care o să mai întrebe de ce Dumnezeu îngăduie anumite lucruri peste România?
 Problema majoră este că până și în biserică, nu se (mai - în cazul în care ați auzit) predică despre avort [deoarece preoții și păstorii spun că sunt alte lucruri mult mai "importante"] și mulți nu mai cred în schimbarea care vine de la Dumnezeu... ci se trezesc, se deșteaptă câteva clipe, iese în stradă să își împace conștiința că au făcut ceva pentru asta, iar apoi înapoi la «odihna și liniștea» de zi cu zi...
 Scopul este ca să taci și să nu faci nimic pentru cel sau cea de lângă tine...
Fiul omului, arată Ierusalimului urâciunile lui!” era Cuvântul lui Dumnezeu spus lui Ezechiel la începutul capitolului 16. Spre jumătatea capitolului, Dumnezeu spune "Te voi judeca aşa cum se judecă femeile preacurve şi ucigătoare de copii şi voi face din tine o jertfă sângeroasă a urgiei şi geloziei."
   Dacă vei vrea să spui prietenei tale că avortul este păcat și Dumnezeu îl pedepsește, te vor ajuta alții/altele să te «liniștești» și să taci, ca nu cumva să o jignești. [Mărturia unei supraviețuitoare a avortului]
  Sistemul medical care ar trebui să protejeze viața, face prea mulți bani din această afacere... iar politicienii, chiar dacă merg la biserică, ce fac??
Cred că sunt prea ocupați cu ce drepturi să le dea homosexualilor și lesbienelor!
    Dacă vin necazuri, poate ne ridicăm ochii mai des spre EL...
dar îmi este frică că Dumnezeu o să îngăduie ca România să primească de toate... și pericolul cel mai mare este să o ducem «bine» fără EL și să ajungem să Îl părăsim!

  Tu, ce faci?

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/106979/trezirea-desteptarea