Penita
Autor: admin  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 04/02/2007
    12345678910 0/10 X
Astazi e o zi diferita.

Pasarelele ciripesc si ramurile nucului batran se leagana sub greutatea lor. Copiii alearga veseli prin ploaie cu mainile facute caus pentru a aduna apa. Incepe joaca.
De cealalta parte a trotoarului o batranica intra intr-o farmacie scuturandu-si palaria plina de stropi de apa.
Deasupra strazii, o sfoara de rufe poarta povara rufelor uitate la uscat si vantul bate usor imprimandu-le un ritm lenes.

Incet, incet... strada se goleste pastrand doar amintirea pasilor copiilor pleoscaind in baltile trotuarelor acum parasite...
Soarele incapatanat isi amana pe maine intrarea triumfala iar intunericul se asterne peste intinderea strazii solitare.
La etajul blocului de langa farmacie o lumanare plapanda, speriata de bataia picurilor in geam se furiseaza la sanul unui batran scriitor aducand la lumina o hartie mototolita si o penita jucand in mana maestrului.
Penita nu stie misterul darelor de cerneala neagra lasate pe hartia alb galbuie dar isi face cu harnicie treaba strajuita fiind de palma zbarcita dar ferma a batranului scriitor.

Dar ce scria acesta...?

(Continuare in curand)
Pasarelele ciripesc si ramurile nucului batran se leagana sub greutatea lor. Copiii alearga veseli prin ploaie cu mainile facute caus pentru a aduna apa. Incepe joaca.
Curios
Sunt foarte curios sa vad continuarea...
imi place cum ai descris fiecare detaliu...pentru un moment chiar am simtit racoarea unei ploi de vara , spre inserat, si ii cam mare suspansul... eu zic ca scrie o scrisoare la care nu asteapta raspuns sau completeaza un jurnal vechi sau poate scrie povestea omului ratacit prin creatie ... eh..dar toate raspunsurile le vom afla in curand.. ;))
Statistici
  • Vizualizări: 2774
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni