S-a ispravit!
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 30/12/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Meditatii zilnice 30.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Ioan 19:30 Cand a luat Isus otetul a zis: S-a sfarsit! Si plecandu-si capul, Si-a dat duhul.

Imagineaza-ti ca admiri faimoasa lucrare a lui Leonardo da Vinci, Mona Lisa, din muzeul Luvru. Ti-ar trece prin cap sa-i adaugi cateva tuse de pensula? Bineinteles ca nu. A fost pictat de un maestru asa ca ce ar mai fi posibil de adaugat picturii pentru a o imbunatati?

In acelasi fel, trebuie sa privim lucrarea Lui Isus de la cruce. El a strigat „s-a ispravit!”. Nu poti termina o lucrare deja terminata. Mantuirea noastra a fost infaptuita. Pacatele noastre sunt iertate. Noi suntem facuti neprihaniti pentru totdeauna prin sangele Sau. Cristos a platit in mod perfect si complet iertarea noastra, neprihanirea si fiecare binecuvantare.

De fapt, aceste doua cuvinte „s-a ispravit!”< provin din cuvantul grecesc teleo. In zilele Lui Isus, slujitorul il folosea cand raporta stapanului „am terminat lucrarea pe care mi-ai dat-o de facut” (Ioan17:4). Cuvantul inseamna „este terminata, ramane terminata si va fi pentru totdeauna terminata”. Probabil cel mai semnificativ inteles al cuvantului este modul in care este folosit de comercianti: „datoria este pe deplin platita”. Cand Isus S-a dat pe Sine Insusi pe cruce, a implinit pretentia deplin indreptatita a Legii. El a platit deplin datoria noastra.

Astazi, nu faptele noastre sunt cele care ne aduc binecuvantarile ci lucrarea terminata a Lui Cristos. Trairea crestina nu se refera la a face ci la a crede in lucrarea Lui terminata. Sub Lege trebuia sa faci. Sub har, s-a facut deja.

Poate te confrunti cu situatii care te coplesesc. Isus a spus ca s-a sfarsit. Nu vei fi eliberat ci ai fost deja eliberat. Nu vei fi vindecat ci ai fost deja vindecat. Dumnezeu te-a vindecat acum 2000 de ani la cruce. Isaia 53:5 declara „Prin ranile Lui ai fost vindecat!”. Tu ai deja in tine vindecarea.continua sa te odihnesti in lucrarea terminata si ea se va manifesta.

Prietene, lucrarea este terminata. Victoria este castigata. Binecuvantarile noastre au fost rascumparate prin sangele Lui. Traieste-ti viata stiind ca tu nu mai ai nimic de facut decat sa crezi. S-a ispravit!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1794
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni