Ai citit Vestea Buna astazi?
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 16/05/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 16.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Matei 6:33 …cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra

Dumnezeu nu vrea ca primul lucru dimineata sa iei ziarul si sa citesti toate vestile rele din lume. Stie ca daca faci asta, inima ta va fi plina de ingrijorari si chiar frica.

Aceasta s-a intamplat unei mame care a citit intr-un ziar ca elevii din China care studiaza in scolile din Singapore au devenit cei mai buni elevi. Ea a scris presei dand voce ingrijorarilor ei cu privire la competitia imensa dintre copilul sau si acesti elevi, chiar si cand e vorba de viitor, de cele mai bune locuri de munca din Singapore.

Vezi tu, cand citesti ziarul, reviste, jurnale medicale, rapoarte economice, cand te uiti la filme sau cand navighezi pe internet tot timpul, atunci iti cauti 'hrana' din aceste surse in loc de a folosi Cuvantul lui Dumnezeu pentru aceasta. Eu nu sunt impotriva acestor lucruri. Dar daca in mod constant te hranesti cu aceste lucruri pamantesti care nu te satisfac, iti vei umple inima si mintea cu ingrijorari.

Isus nu vrea sa te ingrijorezi de viata ta – de ceea ce vei manca, vei bea sau vei purta – toate aceste lucruri le cauta Neamurile (cei din lume). El spune ca Tatal tau ceresc stie foarte bine ca ai nevoie de aceste lucruri (Matei 6:31-32). De aceea a promis ca daca cauti mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, toate aceste lucruri pe care le cauti (sanatate, bogatii, succes si bunastare) nu ti se vor da doar ci ti se vor adauga, ceea ce inseamna mai mult in calitate si cantitate!

Daca esti falit, nu fugi dupa bani. Mergi la Dumnezeu, prosperitatea ta. Daca duci lipsa de ceva, nu fugi dupa bunuri materiale. Mergi la Dumnezeu, furnizorul tau. Daca esti bolnav, nu fugi dupa sanatate. Mergi la Dumnezeu, vindecatorul tau.

Deci nu lua imediat ziarul sau nu iti suna prietena primul lucru dimineata sa dicutati ultimele noutati. Mai bine, ia Biblia si citeste vestea buna pe care o are Dumnezeu pentru tine in acea zi. Si cautatnd mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Sa, toate lucrurile dupa care fug cei din lume ti se vor da pe deasupra!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1833
  • Export PDF: 3
Opțiuni