Acum Doamne, ochii mei Te văd!
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 28/07/2009
    12345678910 0/10 X

Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Job 42:5 „Urechea mea auzise vorbindu-se de Tine; dar acum ochiul meu Te-a văzut.

Se poate sa fi auzit de Dumnezeu de la un prieten sau coleg. Poate continui sa auzi de El la biserica, duminica. Asemeni lui Iov, Ii spui Lui Dumnezeu „urechea mea auzise vorbindu-se despre Tine” dar Dumnezeu vrea ca tu sa fii in stare sa-I spui „dar acum ochii mei Te vad”.

Cand Iov I-a spus Domnului „ochii mei te vad”, el nu spunea ca L-a vazut pe Dumnezeu, fizic ci se referea la momentul in care a avut o revelatie personala despre Dumnezeu.

De ce a fost atat de important pentru Iov sa aibe o revelatie personala despre Dumnezeu? Dumnezeu a vrut ca Iov sa stie ca fara o revelatie personala despre El, diavolul poate cu usurinta sa fure de la El. Dar din momentul in care Iov a avut o revelatie personala despre Dumnezeu, i s-a intamplat contrariul, fiindca Dumnezeu i-a restaurat dublu, tot ceea ce pierduse (Iov42:10-16).

O doamna era separata de sotul ei fiindca acesta avusese o aventura cu o colega de birou, dar cand a venit la noi in biserica si a avut o revelatie personala despre dragostea personala a Lui Dumnezeu pentru ea, s-a increzut in El pentru restaurarea casniciei ei pana la sfarsitul anului. Ea nu doar a auzit despre un Dumnezeu care „atat de mult a iubit lumea” (Ioan3:16), ci a ajuns sa-L cunoasca pe Dumnezeul care atat de mult a iubit-o pe ea.

Nu mult dupa asta, sotul cel instrainat a inceput sa-i faca din nou curte si curand s-a indragostit din nou de ea. Dumnezeu a avut de asemenea „grija” de cealalta femeie, ea a demisionat din companie si in intai Ianuarie anul urmator cuplul s-a mutat inapoi in casa matrimoniala, casnicia lor fiind acum cladita solid pe Dumnezeu.

Prietene, atunci cand citesti Biblia sau auzi Cuvantul Lui Dumnezeu predicat si deodata exclami „Acum inteleg Doamne!”, atunci ai primit o revelatie personala despre Dumnezeu si te afli in pozitia de a primi tot ceea ce Dumnezeu are pentru tine!

Statistici
  • Vizualizări: 2398
  • Export PDF: 3
  • Gramatical 1
  • floridinmaracineni  gr.corect dar unele semne de punctuaţie sunt greşit utilizate

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  fără diacritice

    Diacritice 0 1
Opțiuni