1. Lucrarea ta este sa intri in odihna Lui
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 22/02/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 22.02.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore
1.
Evrei 4:10 Fiindcă cine intră în odihna Lui, se odihneşte şi el de lucrările lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrările Sale.
11 Să ne grăbim, deci, să intrăm în odihna aceasta, pentru ca nimeni să nu cadă în aceeaşi pildă de neascultare.

Un bebelus invata intai sa stea in fund, pentru ca abea apoi sa invete sa se ridice in picioare si mai apoi sa umble. Viata crestina de asemenea incepe cu asezatul. (Efeseni 2:6) El ne-a înviat împreună, şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus. Cat de bine vom merge dupa aceea depinde de cat de bine stam si ne odihnim in lucrarea terminata a Lui Cristos.

Tara promisa era o tara a odihnei unde Dumnezeu a promis poporului Sau :(Deuteronom 6:10) „Domnul, Dumnezeul tău, te va face să intri în ţara pe care a jurat părinţilor tăi, lui Avraam, lui Isaac şi lui Iacov, că ţi-o va da. Vei stăpâni cetăţi mari şi bune pe care nu tu le-ai zidit,
11 case pline de tot felul de bunuri pe care nu tu le-ai umplut, puţuri de apă săpate pe care nu tu le-ai săpat, vii şi măslini pe care nu tu i-ai sădit. Când vei mânca şi te vei sătura”

Dar pentru 40 de ani, poporul Lui Dumnezeu a ratacit in pustie fiindca ei au refuzat sa creada ca Dumnezeu le-a dat o tara in care totul era deja pregatit, caci lucrarea era terminata. Ei nu au putut crede ca Dumnezeu le-a dat o tara plina de bogatii, ca sa se bucure de ele, un teritoriu unde curgea bunatatea Lui Dumnezeu.

Azi sunt crestini care inca nu pot crede ca lucrarea Lui Isus este cu adevarat completa si terminata. Ei incearca sa completeze o lucrare completa, sa termine o lucrare terminata si sa infranga un diavol deja biruit.

Sunt multi crestini azi care tot timpul lucreaza incercand sa-si produca vindecarea, bunastarea, succesul si victoria. Dumnezeu vrea ca noi sa incetam a mai incerca si sa incepem a ne increde in dragostea Sa pentru noi. El vrea ca noi sa incetam a lucra si a ne lupta si sa incepem a ne odihni si a crede in harul Sau pentru noi.

Singura lucrare ramasa pentru noi azi, este sa intram in odihna Sa. Noi trebuie sa ne odihnim si sa credem ca lucrarea este implinita fiindca este o lucrare terminata si sa ne odihnim si sa credem in favoarea nemeritata care este pentru noi. Sa ne odihnim in Isus, adevarata noastra arca, ce ne va purta prin apele furtunoase.

Deci (Evrei 4:7,11)... „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile... 11 Să ne grăbim, deci, să intrăm în odihna aceasta”. Hai sa intram in odihna Sa. Sa ne bucuram a sta impreuna cu Cristos in locurile ceresti si astfel vom domni in viata si nu ne vom ingrijora.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2323
  • Export PDF: 1
Opțiuni