Asteapta ca lucruri bune sa ti se intample.
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 06/11/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 06.11.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Eph 6:17 Luaţi şi coiful mîntuirii ...

Atunci cand suna telefonul la ore tarzii majoritatea gandesc „oare ce rau s-a intamplat?” Nu gandesc „ma intreb care este vestea buna ce nu a putut astepta pana dimineata?”

Cand ni se spune „seful vrea sa te vada” instinctiv gandim „o, doamne, asta nu e de bine” si in nici un caz nu ne gandim la o promovare?

Mintea noastra este inclinata spre negativ. Asa ca pentru a ne pazi mintea impotriva gandurilor negative trebuie sa ne punem coiful mantuirii care este „(1Th 5:8) ... nădejdea mîntuirii.”

Daca treci chiar acum printr-o incercare, si iti pui pe cap ca si coif, nadejdea mantuirii, asta inseamna ca tu ai o asteptare justificata a lucrurilor bune care vor veni in calea ta. Inseamna ca tu alegi sa crezi ca aceasta incercare prin care treci este doar temporara fiindca Dumnezeu te va face sa treci biruitor prin ea. Inseamna ca tu crezi ca aceasta perioada dificila va lua sfarsit prin salvarea ta = ocrotire, implinire, bunastare, sanatate si prosperitate.

Poate ca nu stii ce se va intampla satamana asta. Dar ceea ce poti sa faci este sa-ti pui coiful nadejdii mantuirii si sa-ti spui ca vei avea o saptamana fantastica.

„Pai, niciodata nu stii ce se va intampla, auzim atatea vesti proaste in zilele de azi – epidemii, concedieri... sper sa nu fiu eu cel care urmeaza. Dar nu pot fi sigur asa ca-mi tin degetele incrucisate!”

Nu prietene, nadejdea biblica nu inseamna „sper sa” ci „stiu ca”. Asa ca poti avea asteptari justificate ca lucruri bune sa ti se intample fiindca tu nu esti ca cei din lume. Tu esti un copil al Dumnezeului Celui viu, ai un Mantuitor care vegheaza asupra ta. Sunt mai multi ingeri care au primit sarcina de a te veghea decat demoni care iti sunt impotriva. Si Cel care este in tine este mai mare decat cel care este in lume(1Ioan4:4)ai toate motivele sa ai o asteptare justificata a lucrurilor bune care sa ti se intample!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1617
  • Export PDF: 3
Opțiuni