Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Site-uri din categoria Radiouri, pagina 2

Radio „Bistrița creștină”
Radio Bistrita Crestina şi-a propus să contribuie la transformarea spirituală, morală şi culturală a societăţii prin promovarea valorilor eterne ale Bibliei, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
Radio „Ava”
O rază de lumină pentru sufletul tău. Vă așteptăm cu brațele deschise și inima plină de iubire!
Radio „Vocea Evangheliei” (Timișoara)
Misiune postului de Radio Vocea Evangheliei Timișoara este să comunice prin media, într-un mod relevant, valorile Bibliei astfel încât ele să fie cunoscute și trăite de cât mai mulți oameni.
Radio „Filadelfia”
Cine are urechi, să asculte.
Radio Vestea Buna
Radio creştin dedicat special pentru copii.
Radiouri Crestine Online
Aveti la dispozitia dvs. o lista cu radiouri crestine ce pot fi ascultate direct pe site. Auditie placuta!
RADIO LEVI... trezeste sufletul!
Din 4 decembrie 2013, cu ajutorul lui Dumnezeu RADIO LEVI este online si trezeste suflete. Chiar daca suntem la inceput de drum, ne dorim tare de tot sa devenim unul din importantele radio-uri crestine in limba romana. Tindem ca tot ce facem sa fie facut cat mai bine spre slava si gloria lui Dumnezeu si ne dorim sa progresam cu fiecare luna de emisie.
Radio «Ușa Harului»
Radio «Ușa Harului» are scopul de a aduce tuturor posibilitatea de a auzi Evanghelia Lui Cristos. Știm că acum majoritatea au acces la internet și stau în fața calculatoarelor, telefoanelor mobile ori a tabletelor. De aceea, cu cinci ani în urmă, am decis să aducem fiecăruia posibilitatea de a fi conectați cu mesajele lui Dumnezeu și cu muzică ce pregătește inima pentru Împărăția Lui.
Radio «Fiți Oameni»
Radio cu predici pentru vremuri cumplite (24/24 de ore pe zi)
Radio «Credința Dreaptă»
Conține materiale creștine, muzică, negative cât și radio. Scopul este să-L cunoască mai mult pe Domnul cei care nu pot merge la biserică din motive de sănătate.
Radio «Filadelfia» (Moldova)
Radio «Filadelfia» - Ecoul Cerului! Post înființat de Biserica «Filadelfia» din Chișinău, Republica Moldova. Scopul Radio «Filadelfia» este cel al edificării și al evanghelizării.
Radio «Vocea Evangheliei» (Constanța)
Site-ul postului de radio «Vocea Evangheliei» din Constanța. Un radio pentru inima ta!
«Alt FM» (Arad)
Dumnezeu a pus atâta putere în cuvintele pe care le rostim, iar în cazul unui post de radio „unealta” de bază este tocmai cuvântul. De aceea, nouă ne revine marea responsabilitate de a sluji tuturor celor ce ascultă, cu cât mai multă credincioșie și reverență față de Dumnezeu, pe deplin conștienți că trebuie să fim lumina lumii și sarea pământului.
Radio «Speranța»
Ascultă muzică creștină!
«Radio4Jesus»
Echipa Radio4Jesus vă invită să stați alături de mulți tineri care Îl caută pe Dumnezeu. Vă așteptăm cu drag!
«Radio 4 God»
Un nou post de radio cu muzică creștină, predici, mărturii și multe altele.
Radio «Vocea Speranței»
Radio «Vocea Speranței» este un radio ce te ascultă.
Radio «Vocea Evangheliei» (Oradea)
Un radio pentru inima și sufletul dumneavoastră, 24/7. Muzică, predici, mărturii, știri locale și internaționale etc.
Radio «Goșen»
Un radio online ce emite 24/7 muzică creștină și predici. Are ca scop aducerea mesajului biblic la îndemâna oamenilor de pe întreg Pământul.