Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Site-uri din categoria Misiune, pagina 1

Tabara MIA
Tabara MIA organizeaza evenimente crestine cu scopul evanghelizarii. In aceste evenimente intra : tabere pe timpul verii si iernii, campionate sportive, concerte crestine conferinte si cursuri de crestere spirituala.
bisericamesia.ro/misiune
Misiunea “Drum spre Paradis” este parte a Bisericii Penticostale “Mesia”, Botosani Viziune: Viziunea noastra este sa-L glorificam pe Dumnezeu aratand oamenilor din Botosani si nu numai, Drumul spre Paradis!
Cursul Kairos
Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu citeste mai mult...
ariseforchrist.com
ARISE FOR CHRIST este o misiune creștină care își propune mobilizarea creștinilor la acțiune, conectarea lor, a bisericilor și a organizațiilor creștine cu scopul de a fi mai eficienți în mărturisirea Evangheliei și extinderea Împărăției lui Dumnezeu.
Misiunea Alege Astăzi
Să vorbim oamenilor despre Isus Hristos!
Lumina lumii
Lumina Lumii a fost fondată din dorința de a crea cadrul adecvat pentru glorificarea lui Dumnezeu. În acest sens avem un timp pe care sa il folosim spre zidirea noastra, de asemenea facem tot posibilul pentru creșterea și maturitatea spirituală a credincioșilor prin studiu biblic și predicarea Bibliei. Evanghelizarea reprezintă o preocupare importantă pentru toți membrii stie-ului Lumina Lumii. Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de noi !!
Hristic
Site-ul misiunii crestine "Hristic".
Wycliffe Romania
Misiunea Wycliffe România, în colaborare cu biserici locale, organizații și indivizi din România și din lumea întreagă, este de a face ucenici ai lui Cristos din toate neamurile, oferindu-le accesul la Cuvântul lui Dumnezeu în limba inimii lor, prin traduceri, instruiri în folosirea Scripturilor și multe alte metode inovatoare. Viziunea - Nici un popor fără Cuvântul lui Dumnezeu în limba inimii lui. În lume sunt aproape 2000 de limbi vorbite în care nu există tradus nici un verset din Biblie.
Noua Speranta pentru Kalahari
Atingerea şi transformarea vieţii boşimanilor din Deşertul Kalahari, prin puterea Cuvântului lui Dumnezeu.
El shadai - Dumnezeu Atotputernic
Viziunea: Vestirea Evangheliei la orice făptură și împlinirea marii trimiteri din Matei 28:19-20. Lucrarea: în țară și străinătate Motivație: dragostea pentru cei din jur și pentru Dumnezeu
Cetatea Domnului
În anul 2008, Dumnezeu ne-a vorbit ( Doru și Ronela Herdean), din Scriptură, din Isaia 60 ca proorocie ce avea să se întâmple în viața noastră în România. Am venit ca familie, alături de cei 3 copii: Timothy, Julia, Vanessa Viziunea “…și te vor numi “Cetatea Domnului”… (Isaia 60:14b) Psalmul 87:3 Va funcționa – tot anul, pentru toate vârstele, vor fi diferite evenimente și activități. Stațiunea Cetatea Domnului
Totul pentru Hristos
mottoul vieții noastre este: “Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra “. Matei 6:33 Valori Preocuparea noăstră de căpătâi este să-I slujim lui Dumnezeu Să onorăm pe Dumnezeu prin tot ce facem, cinstindu-L din ce El ne-a dăruit Să lucrăm cu eficienţă şi integritate Să lucrăm cu pasiune Să fim un “MODEL” prin a fii cinstiţi, eficienţi, modeşti, şi consecvenţi prin a sluji oamenilor din jurul nostru
Agentia Kairos
Agentia de misiune transculturala Kairos
Misiunea Eldad
O formatie crestina, care organizeaza in fiecare an, incepand cu 2010, turnee evanghelistice si de ajutorare
Grupul Evangelion
Dorinta nostra este sa castigam cat mai multi oamenii pe Dumnezeu
Misiunea Evangelion
Misiunea evangelion are scopul de a atinge cat mai multe inimii
Awana
Este o unealtă de evanghelizare și ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. La nivel internațional, slujește peste 9.000 de biserici din 110 țări, evanghelizând și ucenicizând peste 550.000 de copii și tineri anual. În România, acest program funcționează de peste 20 de ani, cu rezultate semnificative.
Satanism - Eliberare de sub puterea întunericului
Dacă eşti implicat în satanism, ocultism, vrăjitorie, wicca, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici ca să te ajutăm. Oferim consiliere biblică, rugăciune, încurajare şi resurse.
Slujire Crestina
Asoc. Slujire Crestina este o organizatie de misiune crestina care doreste sa vina in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale, oferind ajutor crestin prin actiuni de caritate, umanitare si sociale.
Eldad Spania
O formatie crestina care s-a initiat intr-un mic orasel din Spania, tineri care il lauda pe Domnul din toata inima si doresc ca Evanghelia D-lui Isus sa ajunga la sufletul a cat mai multi romani. Pt. 2011 au planuit un turneu misionar, cu ajutorul D-lui fiind al doilea an in care raspandesc Evanghelia in acest mod. Puteti asculta cateva din cantarile lor pe acest site, iar daca sunteti interesati de misiunea lor ii puteti contacta. Domnul sa binecuvinteze lucrarea lor si pe cei ce ii sprijina!