Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Site-uri din categoria Biserici, pagina 1

Rascumparati prin har
Prezentare lucrare echipa Rascumparati prin har
Gânduri curate pentru lume adunate
Blogul acesta se adresează tuturor persoanelor iubitoare de frumos,cărora le place să citească ceva înălțător, ziditor și captivant în același timp. De asemenea,chiar și copiii pot intra nestingheriți pe tărâmul minunat al acestui blog fără a fi nevoie de acordul părinților.
www.filumina.ro
Muzica crestina multa avem varog sa primiti acest site
Biserica Sfanta Treime Zalau
Biserica Baptista Sfanta Treime Zalau
Biserica Rhema Iasi
Transmitem live la https://www.facebook.com/rhemaiasi/
Biserica Sion Ingolstadt
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul Ingolstadt care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală. Invităm pe această cale pe toţii vorbitorii de limba română din Ingolstadt şi împrejurimi să ne viziteze. Vă aşteptăm cu drag!
taine din Scripturi
Site-ul oficial al cartii Adevar pentru viata. Contine ebook gratuit si forum.
Biserica Crestina Romana Elim Antwerpen din Belgia
Dragi frați,surori și prieteni în Domnul Isus Hritos, Biserica Creștină Elim din Antwerpen Belgia vă învită să luați parte alături de noi la servicile divine pentru a-L lauda pe Domnul Dumnezeu și a-I da cinste Salvatorului nostru Isus Hristos prin Duhul Sfânt în fiecare duminică la ora 17.00. Scopul și gândul nostru este de a fi un turn de scăpare și o cetate sfântă, unde Domnul Isus Hristos este Stăpân și Rege, pentru cei care departe de țară, tot au o dorință aprinsă de a-L căuta pe Dumnezeu
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton , s-a format cu ajutorul lui Dumnezeu si prin calauzirea Duhului Sfint. Dumnezeu ne-a purtat de grija si ne-a calauzit chiar daca suntem pe meleagurile indepartate ale Noii Zeelande . Ne bucuram nespus de mult de cercetarea Domnului si ai multumim caci El asi tine promisiunile Lui dupa cum spune cuvintul de la Matei 18;20 ,, Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu , Eu sunt in mijlocul lor ''.
Biserica Penticostala Betel München
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul München care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală.
Biserica Penticostala Zorii Diminetii
Biserica Zorii Diminetii este o biserica tanara, aparuta intr-o regiune "seaca" din punct de vedere spiritual. De 15 ani Domnul lucreaza cu putere in localitatea Culcea din Maramures, aratandu-si puterea si dragostea fata de oameni.
Radio „Jurnal spiritual”
Scopul este să te cunoşti pe tine!
Solascriptura
Un site unde se poate studia Biblia foarte usor !
Biserica Inimi Deschise Freilassing (Germania)
Biserica Inimi Deschise din Freilassing Germania se afla in Sus-Estul Bavariei la poalele Alpilor.
Biserica Maranatha Bergamo IT
Biserica Penticostala Maranatha din Italia (Bergamo - via Serasi 6b) Pastor: Mircea Ciuciu tel. +39 3201668860
Biserici Penticostale Romane in Italia
Site-ul bisericilor penticostale romane afiliate la Assemblee di Dio in Italia (ADI)
Crestini Romani din Noua Zeelanda
Pace voua. In data de 27 aprilie a fost publicat website-ul crestin www.crestiniromaninz.co.nz Acest website are ca scop sa ofere informatii fratilor care vin in nz sau locuiesc in nz si cauta frati romani. Totodata dorim sa raspandim cuvintul lui Dumnezeu atit in Noua Zeelanda cit si in diaspora. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Biserica Penticostala Maranata din Ludus, Jud.Muses
Această biserică este un loc de închinare pentru toți oamenii care vor să-l cunoască mai bine pe Isus Hristos , Domnul și Mântuitorul nostru. În acest loc, fiecare persoană este binevenită și ajutată să crească în învățatura cu privire la Dumnezeu și să trăiască o viață creștină bazată pe adevărul Sfintei Scripturi. Misiunea Bisericii Maranata este să-L glorifice pe Dumnezeu prin proclamarea şi trăirea cu credincioşie a Sfintelor Scripturi
www.bisericaadonai.ro
Saitul Bisericii Adonai din București, unde puteți găsi mai multe resurse, printre care și predicile (în format video) susținute de pastorul bisericii, Costel Ghioancă.
FIRST ROMANIAN BAPTIST CHURCH OF WINDSOR
Biserica Romana Baptista din Windsor Ontario Canada pastorita de Fr. Cornel Unc