Scrisoare pentru…
Autor: admin  |  Album: fara album  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 13/07/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 9 voturi

   ... nu uita niciodată că tu faci parte din poporul ÎMPĂRATULUI Suprem, ai această bucurie nemeritată de a-L avea ca Stăpân pe singurul DUMNEZEU adevărat.
   Mă bucur să știu că suntem în același popor și mulțumesc CĂPETENIEI noastre, pentru că ești o persoană atât de specială, prin ceea ce ești și prin tot ceea EL te ajută și îți dă putere să faci. Sper ca să pot să exprim măcar puțin[în câteva rânduri] să știi ce mare bucurie este, pentru mine și pentru noi ceilalți, să fii cu noi, să vedem cât de minunat a creat DUMNEZEU ființa ta, cât de semnificativă este schimbarea în bine pe care o faci în jurul tău, zi de zi. Îi mulțumesc DOMNULUI pentru că EL ne dă harul să fim parte din poporul LUI.
   Dacă ai știi… cât de mult ne ajută cuvintele tale frumoase, zâmbetul tău, modul tău special de a realiza orice lucru, felul plăcut și gentil în care te porți… acestea sunt adevărate binecuvantări, dar cel mai important este ceea ce ești și mulțumim DOMNULUI pentru că vedem dragostea lui DUMNEZEU în tine, manifestată tot mai mult în fiecare zi.
   Vrem să știi că suntem binecuvântați pentru că prin EL, ești un exemplu minunat în toate... atunci când ai avut probleme, ai căutat ajutorul la EL. Când am fost în probleme, ai fost persoana care a spus un cuvânt de încurajare și care s-a rugat. Când am greșit, nu ai fost un judecător nedrept, ci cu dragoste ne-ai mustrat, ne-ai învățat, ne-ai ajutat să înțelegem prin Cuvântul LUI unde este problema și să nu mai greșim, și ai venit întotdeauna cu o soluție. Când am lipsit de la părtășie, nu ai fost indiferent, și dacă nu am venit din motiv neîntemeiat, ai știut cu multă răbdare, înțelepciune și blândețe să înțelegem că fiecare suntem importanțim, prin dragostea pusă de EL în tine.
   Mulțumesc DOMNULUI că ești o făptură atât de minunată!

     Cu bucurie & mulțumire...



Mulţumesc frate Andrei căci prin aceste rînduri ne faci pe fiecare să ne simţim destinatarul acestor rînduri; Fii binecuvîntat.
Adăugat în 13/07/2013 de floridinmaracineni
Superb. In sfarsit un articol inaltator.
In ultimult timp cei care scriu articole, dupa ce le citesti ajungi sa cazi in depresie. Nu au decat subiecte si motive banale sa se lege de frati si surorile lor. Parerea mea este ca, oameni care Il iubesc si isi doresc venirea Lui Isus ar trebui sa scrie asemenea articole!
Lasati-va de fleacuri si apucati-va sa scrieti despre dragostea Lui din voi! ''Ar fi mult mai plauzibil''
Adăugat în 23/07/2013 de George87
Aceste randuri m-au incurajat si m-au mustrat mai mult decat pot spune. Domnul fie laudat!
Adăugat în 12/08/2013 de loredanam
Amin!
Slavit sa fie DOMNUL!
Adăugat în 12/08/2013 de VJAndrei
Statistici
  • Vizualizări: 3283
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni