Viata...
Autor: admin  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 03/01/2007
    12345678910 0/10 X
Viata nu este un joc.Joc in care dai save atunci cand iti place ca mai tarziu, cand lucrurile iti scapa de sub control, sa apesi pe butonul de LOAD GAME.Nu exista!

In the REAL LIFE cand iti dai cu ciocanul peste deget doare, cand te tai cu cutitul curge sange.

Satan vrea sa credem ca acest "joc" nu are reguli prea clare si cam totul este posibil cu putin noroc si daca ne jucam cartile cum trebuie.

Unde este crestinul care atunci cand se pleaca pe genunchi demonii se zvarcolesc de groaza, marile se despica, oamenii sunt eliberati si vindecati.
Unde este crestinul care atunci cand pune mana pe rana se vindeca, cand ridica ochii spre cer vede mai mult decat nori...
Oare unde e acela care isi pune nadejdea intr-un Dumnezeu adevarat, acceptand tot ce vine din partea lui
Unde e omul care sa stea in spartura.Omul in care Dumnezeu sa-si gaseasca placerea, care sa vrea mai mult din Dumnezeu.MAi multa dragoste,mai multa speranta,mai multa putere,mai multa intelepciune,mai multa pasiune, mai mult din TOT, mai mult din Dumnezeu.

Viata nu e un joc si omul nu e un simplu jucator intr-un desis de reguli si subordonati.

Viata e o sansa ca omul sa se bucure mai mult si mai mult de MARELE OM si DUMNEZEU.

Mai mult...


Viata nu este un joc.Joc in care dai save atunci cand iti place ca mai tarziu, cand lucrurile iti scapa de sub control, sa apesi pe butonul de LOAD GAME.Nu exista!


viata..
ai dreptate in tot ceea ce spui...avem puterea sa privim spre cer si sa-l vedem pe Dumnezeu , uneori ne pierdem in cotidianul zilei si uitam ca am fost creati pt mult mai mult decat lumea aceasta. Problemele si "furtuna " ne fac sa uitam ca El ne-a spus "nu te teme" si ne-a mai spun ca putem "totul in Hristos" , uneori ne amintitm , ne ridicam si reusim sa schimbam lumea, sau cel putin sa luptam lupta cea buna ...alteori ramanem jos ca pilda a esecului.Viata e un fel de pregatire, daca te lovesti sti ca data viitoare tre sa fi mai atent cu ciocanul si asa pas cu pas ne pregatim pt vesnicie...
Statistici
  • Vizualizări: 3343
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni