Doar lacrimi...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 10/02/2019
    12345678910 0/10 X

Te pleci pe genunchi și ai vrea să rostești o rugăciune,   însă…doar lacrimi curg pe obraz. Ai vrea să spui Domnului tot ceea ce te apasă,   însă…doar lacrimi au mai rămas. Simți că nu mai ai putere,   că nu poți merge singur/ă înainte, că ești epuizat de tot, istovit. Împrejurările sunt foarte grele, nu știi încotro să mergi, nu știi ce cale e cea mai bună, pe cine să întrebi…lacrimile sunt cele care te însoțesc.

Există o pace, există o pace care îți dă eliberare, o pace care îți dă speranță, o pace care îți aduce un zâmbet în inimă, e pacea lui Dumnezeu! E o pace care îți dă putere de a înainta, o pace care îți dă curaj și avânt,   e pacea Sa!

Cum să o primești? Mergând la El, mergând în prezența Sa! E minunat când stai de vorbă cu Dumnezeu și spui tot ceea ce te apasă, tot ceea ce te îngrijorează, tot ceea ce te frământă, nu iți dă liniște și nici odihnă. Când lași această povară Lui, acea pace va veni în inima ta și te va întări, iți va da liniște și te va ajuta să inaintez.

Eu am văzut că doar la Dumnezeu am putere, e  minunată pacea care o primești în urma unei rugăciuni unde lacrimile își pun amprenta,   unde lacrimile nu-ncetează să curgă, unde vorbești cu Dumnezeu și vezi că doar în El ai biruință, că tu singur nu poți face nimic.

Chiar dacă nu ai multe cuvinte,   Dumnezeu iți înțelege lacrimile și suspinul. Mergi la El și spune-i starea ta, lasă acea grea povară în mâna Sa, vei simți pacea Sa și vei primi putere pentru a înainta!

Jertfele plăcute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu dispreţuieşti o inimă zdrobită şi mâhnită. – Psalmul 51:17

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2019/02/08/doar-lacrimi/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 824
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni