Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

10.Noul Legamant al Harului
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

          
                10.PRIVIREA LA ISUS,CALIFICAREA TA.

   1 Corinteni 1:30.Si voi,prin El,sunteti in Hristos Isus.El a fost facut de D-zeu pentru noi,intelepciune,neprihanire,sfintire,rascumparare
   Atunci cand diavolul ne acuza ca am facut ceva rau,si ne spune ca nu meritam binecuvantarile lui D-zeu,ce ar trebui sa facem?Trebuie sa ne uitam la Isus,care este calificarea noastra pt binecuvantarile lui D-zeu.Deci cand diavololul ne spune ca nu suntem destul de neprihaniti,uita-te la Isus si declara"El este neprihanirea mea.
   Cand diavololul iti spune ca nu meriti vindecarea,uita-te la Isus si declara"Prin ranile lui sunt vindecat"
   Cand diavolul vine si iti spune ca nu esti destul de sfant,uita-te la Isus si declara"El este sfintirea mea"
   Cand diavolul iti spune ca nu meriti binecuvantarile lui D-zeu,uita-te la Isus si declara"Prin El merit fiecare binecuvantare a lui D-zeu.
   De fiecare data cand privesti la Isus,diavolul nu mai are nimic sa iti spuna,pentru ca Isus te califica pentru toate binecuvantarile lui D-zeu.Tu singur nu meriti binecuvantarile lui D-zeu.Fara Isus,nu este nimic bun in tine care sa te califice pentru binecuvantarile lui D-zeu. 

  Coloseni 3:3.Caci voi ati murit,si viata voastra este ascunsa in Hristos,in D-zeu.      Pt ca esti in Isus,meriti toate binecuvantarile lui D-zeu.In Isus meriti toate binecuvantarile,pentru ca El a murit pentru tine,si-a varsat sangele,ca tu sa fii acceptat de Tatal.Prin sangele Lui,ai dreptul la o viata plina de abundenta.Ai dreptul sa umbli in sanatate divina,prin sangele Lui,ai dreptul la o viata plina de prosperitate,cand intrega lume este in criza.Favorul lui D-zeu este cu tine,protectia Lui,siguranta Lui.
   Ai dreptul la toate aceste binecuvantari,nu pentru ca tu esti o persoana buna,ci pentru ca Isus si-a varsat sangele pentru tine,si te-a calificat sa primesti toate aceste binecuvantari.Deci nu-l lasa pe diavol,sau pe altcineva,sa iti spuna ca nu meriti binecuvantarile lui D-zeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1369
  • Export PDF: 6
Opțiuni