...Tu ești!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 16/04/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

În vâltoarea vieții și a agitației din fiecare inimă și viață a oamenilor din jur, să se găsească un suflet liniștit, calm în furtună, un suflet cu zâmbetul pe chip privind cu speranță înainte și cu încredere în sus; să se găsească un suflet care să încurajeze când are nevoie de încurajare; un suflet care să se roage cu buzele, suspinele, lacrimile, atunci când valurile încearcă să doboare, rămânând în picioare în urmă oricărui război; un suflet mai mult decât biruitor, nu prin forțe proprii; un suflet care să creadă, să nădăjduiască, să iubească; un suflet inundat de lumina iubirii divine, fără să mai aibă loc de îngrijorare sau teamă. Să se găsească un suflet modelat după cerințele Cerului… atunci să se vadă că în acel suflet ești TU.

Când dragostea ia diferite forme, umbre, când a iubi devine ceva la ordinea zilei, când iubirea e artificială și la mâna a doua, a treia, etc., când a iubi își pierde gustul și e uitată răbdarea, suportarea, atunci să se găsească inimi învățate de Creatorul iubirii; inimi modelate de Autorul celor mai frumoase povești de dragoste; inimi cu dorințe sfinte, în acord cu Cerul și perfecțiunea; inimi pline de împlinire împletite cu implicarea Celui ce e dragoste; inimi care să iubească cu o iubire ce nu e de pe pământ, cu o iubire ce nu piere niciodată, cu o iubire sădită de Cel ce e început și sfârșit, cu o iubire ce acoperă, crede, nădăjduiește, suferă, luptă, cu o iubire ce e mai presus de toate darurile de pe acest glob, cu o iubire mai puternică decât moartea, cu o iubire ce nu poate fi înecată de niciun val și oprită de nicio furtună. Să se găsească inimi care să iubească cu o iubire care e mai presus de iubirea omenească… atunci să se vadă că în acele inimi ești TU.

În mijlocul luptelor de personalitate, de pofte și dorințe egoiste, de fățărnicie și falsitate, în mijlocul măștilor purtate în fiecare zi, zâmbetelor false și a privirii care ascunde povești mai puternice decât filmele, în mijlocul ființelor legate și manipulate, să se găsească inimi libere, inimi sincere, inimi deschise, inimi bucuroase, inimi senine, inimi bune, inimi blânde, inimi frumoase. Să se gasească inimi îmbrăcate în calități primite din partea Celui care e Cel mai frumos. Și chiar dacă astfel de inimi sunt atât de rare, în ele să se vadă că ești TU.

Când nimeni nu își găsește locul și toți se amăgesc că au un scop și o țintă și totuși sunt într-o continuă rătăcire; când lumea e toată confuză, să se găsească inimi sigure pe drumul lor; inimi hotărâte și gata să lupte și să nu se abată de pe cale; inimi cu priviri pironite la Țintă; inimi care merg ușor, parcă-n zbor spre un loc sigur; inimi pline de încredere știindu-și scopul, rolul și ceea ce le așteaptă; inimi călăuzite de Cel care e Calea. Să se găsească inimi care să nu-și găsească locul pe acest pământ, conștiente că sunt făcute pentru mai mult de atât, de aceea parcurgând această călătorie cu aspirații mai înalte și lupte grele, dar deja biruite, pentru un Acasă veșnic, un Acasă al odihnei și bucuriei… atunci să se vadă că în acele inimi ești TU.

Când toți pun preț pe trup, când toți privesc întâi ceea ce izbește ochiul, să se găsească persoane care se gândesc mai mult la inimile lor și își dau silința pentru a se ocupa mai mult de ele, realizând că doar sufletul e veșnic; să se găsească persoane care se gândesc mai mult la ceea ce nu se vede și rămâne; să se găsească persoane cu ochii inimii deschiși pentru a vedea amprente ale Cerului nevizibile pentru oricine. Să se găsească persoane cu inimi mai mari… atunci să se vadă că acolo ești TU.

Când gândirile, filosofiile, principiile și ideile teologice se bat cap în cap și se luptă pentru locuri și nume, să se găsească oameni cu gândiri mai înalte, cu minți liniștite, calme. Să se găsească oameni cu gândul în pace modelat de Cel ce e Adevărul, gata să lase de la ei, să se facă preș din dragoste ce nu vine de la ei, oameni care nu se luptă pentru dreptate pe acest pământ, știind că dreptatea va domni doar în Cer. Să se găsească oameni care să întoarcă și celălalt obraz, împăciuitori în toiul certurilor și al contrazicerilor. Să se găsească oameni diferiți… atunci să se vadă că în acei oameni ești TU.

Chiar dacă mulți se consideră vii și totuși sunt morți pentru totdeauna, în mijlocul sufletelor putrezite care au nevoie de naștere nouă, să se gasească suflete care au primit viață, din partea Celui ce e Viață,  Celui ce a biruit moartea prin dragoste, prin cea mai puternică dovadă a iubirii. Suflete care trăiesc veșnic, trăind chiar acum pentru Cer. Să se găsească suflete care arată Viața, trăind în conform cu viața, nemaigăsindu-se în ele nimic ce aduce moarte; suflete care îndeamnă spre Viață… atunci să se vadă că în acele suflete ești TU.

Nu mai trăiesc eu, nu mai trăiesc pentru mine, am primit dorințele Tale, trăiesc pentru motivele Tale, înfăptuiesc voia Ta, împlinesc planul Tău. Modelată de Tine, condusă de Tine, prin puterea de la Tine, mergând cu Tine până ajung la Tine. Prin tot ce fac, gândesc și spun, prin viața și moartea mea, să se vadă că-n mine… TU EȘTI!

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2016/03/17/216/

Statistici
  • Vizualizări: 2309
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni