Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cartea de oaspeti, pagina 5
Semneaza si tu
felicitari!
Felicitari pentru acest site! Imi este de mare ajutor! Domnul sa va binecuvinteze in continuare!
PRODAN MAGDALENA | 19/12/2012
pace DOMNULUI
va salut cu pacea Domnului foarte frumos acest sait!
BUDUREA TATIANA | 18/12/2012
Sărbători fericite!
Domnul Isus să vă umple inimile de pace, bucurie, fericire.El să vă ocrotească în fiecare zi.Vă doresc sărbători fericite, multă sănătate şi putere de muncă pe ogorul Domnului.Mulţumesc că existaţi. Fiţi binecuvântaţi"Resurse Creştine "
Ica Drăgoi | 09/12/2012
Compliment pentru Resurse Crestine
Sunt foarte bucuros a va multumii pentru munca voastra care o depuneti aici, gasesc acest site o binecuvantare mare , este nu spre a lauda ci pentru a transmite doar multa binecuvantare si un multumesc pentru multe momente care mi le-a oferit resursele voastre. Cu drag
Marius | 25/11/2012
Multumire Biblia Audio
Multumesc pentru Biblia audio citita de Ciobota Ioan. Este o varianta clara, placuta si cu intonatia potrivita. Va rugam ca in masura in care se poate sa se completeze si cu celelalte carti.
David Pîrvu | 25/11/2012
La mulţi ani!
LA MULŢI ANI RESURSE CREŞTINE. Domnul să vă binecuvânteze cu har şi viaţă lungă. Mâna Lui fie întinsă asupra voastră, pentru a vă oferi sprijinul, ajutorul, îndrumarea şi binecuvântarea sfântă în fiecare zi de funcţionare. El să vă protjeze, să vă întărească şi paşii fiecăruia să-i însoţească. S-aduceţi pace şi lumină, alinare şi hrană spirituală tuturor. Fiţi binecuvântaţi.
nanau adinuta | 22/11/2012
Un dar nepretuit!
Domnul Isus sa va binecuvanteze! Am descoperit aceasta rubrica din intamplare, imi fac "mea culpa", pentru ca nu am cercetat in amanunt tot ce se posteaza. Este un site deosebit, un loc de "adapare" a sufletului, in care gasesti hrana spirituala, atat de necesara. Eu am descoperit site-ul in momente cand nici nu stiam ce inseamna internetul, sunt vreo trei-patru ani cred, am fost atat de fericita sa vad ca exista lucrare spre slava Domnului si in lumea virtuala... Cum nu am avut cunostinte in acest sens (auzisem doar lucruri negative), nici acces la internet inainte, am gasit ca este o minune, departe de tara, de Biserica, tanjeam dupa Cuvantul lui Dumnezeu, dupa partasie si aici am gasit tot ce imi doream. Nu am prea stiut eu ce trebuie sa fac dar, incet, incet am descoperit lucruri noi. Stimati frati si surori in Domnul, voi cei care ati conceput si sustinut aceasta mareata lucrare, va spun si eu ca multi altii, ca e un dar nepretuit acest site, adeseori nici nu ne dam seama cata implicare este intr-o asemenea lucrare de anvergura. Va multumesc pentru tot ce faceti si sa va dea Domnul putere sa continuati, indiferent de obstacole. Iar daca nu exista lauri aici pe pamant pentru voi, sa aveti siguranta ca dincolo de nori, Acasa, Tatal Dumnezeu va va rasplati asa cum nici nu ganditi. Domnul sa va poarte pe bratul Sau zi de zi, fiti binecuvantati! Cu multa apreciere, Lucica Boltasu
Lucica Mariana Boltasu | 22/11/2012
va multumesc din suflet
multumesc pentru acest site....sper sa intoarca multa lume inapoi de pe calea pierzari amin!
Gyarmati Robert | 02/11/2012
multumire
Multumesc Domnului pentru acest site...pentru munca pe care fiecare o depune aici,pentru Slava lui Dumnezeu....de multe ori,Dumnezeu a dat raspuns prin resursele postate aici,ne-am facut prieteni in rugaciune,bucurie si durere...mai ales pentru cei din diaspora este mai mult decat benefic acest site... Multumesc mult pentru urarile pe care azi,mi le-ati trimis...Domnul sa va binecuvinteze si sa va poarte in Carul Lui de biruinta...dar nu in ultimul rand,multumesc Domnului,azi,mai mult decat oricand,pentru ca mi-a dat Viata!... in Iona 2:6 este scris: "Iona 2:6 "M-am coborât până la temeliile munţilor, zăvoarele pământului mă încuiau pe vecie; dar Tu m-ai scos viu din groapă, Doamne Dumnezeul meu!" azi,mai mult decat oricand multumesc Domnului pentru ca m-.a adus iar la viata...este un eseu scris "In ochii Lui am fost ca una care a gasit pacea!",este marturia intoarcerii mele la Domnul...mereu,cand o citesc,ochii mi se umplu de lacrimi...si dupa ce am citit versetul din Iona,am zis: asa a facut Domnul si cu mine....Slava LUI! Domnul sa va binecuvinteze pe deplin si sa va insoteasca in lucrarea Lui in orice vreme!
Banita Daniela | 20/10/2012
Mulţumesc
Mulţumesc de urarea făcută,doresc ca Dumnezeu să vă păstreze în harul Său,El să vă binecuvinteze în fiecare zi.Mulţumesc
valeria(ica) mida(dragoi) | 05/10/2012
va multumesc
Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca pt tot ce faceti tara religiosa in care ne aflam are nevoie de oameni ca si voi Domnul sa fie in voi si cu voi multa pace si spot la munca
muntean maria ioana | 22/09/2012
INCURAJARI
Cat timp veti ramane in smeritul si binecuvantatul rol de CONDUCTA prin care curge puternic, curat si viu, suvoiul CUVANTULUI DIVIN, prin orice forma ar fi exprimat, fara a interfera tendentios sau partitic, cu EL, nu doar multumirile tuturor celor ce-l gustam, va vor insoti - ci mai ales, binecuvantarile Lui Dumnezeu, al carui Lucru faceti. Pentru ca El totdeanuna, rasplateste inmiit celor ce fac cu inima curata si dezinteresat, Lucrul Sau. Iata ca si prin asta se vede cum, in toate vremurile si prin orice mijloace, Dumnezeu, Lucreaza prin oameni pentru oameni. De aceea, fiti binecuvantati voi toti cei ce lucrati totul ca pentru El spre Slava Lui si mantuirea noastra.
Daniel Matei | 01/09/2012
Apreciez mult ce faceti pentru reconstructia noastra spirituala!!! Fiti binecuvantati!
maria | 24/08/2012
Poate că definiţia eroismului şi a sfinţeniei nu este decât aceasta: să faci imposibilul posibil.... Nicolae Steinhardt
MOIS IULIANA | 23/08/2012
recunostinta
Nu sunt dintre oaspeti sunt dintre colaboratori dar ma bucur f mult caci existati si zic ca Dl sa va binecuvinteze
sav simona | 20/07/2012
Fiti binecuvintati.
Fiti binecuvintati cei care a-ti avut ideea acestui site si Dumnezeu sa ne ajute pe toti care ne punem nadejdea in El. Cu respect Gabriel Dusa.
Duşa Gabriel | 23/06/2012
Felicitari
Keep up the good work! Orice lucru bun is va lua rasplata buna!
Cristian D | 14/06/2012
Multumiri aduse Domnului.
Multumiri aduse Domnului nostru Isus Cristos care este iubitor de oamenii pacatosi si care uraste pacatul, pentru Cuvintul Sau, care este pastrat in Biblie cartea de capatii a tuturor crestinilor. Multumesc pentru ca este o bucurie pentru mine sa citesc si sa ascult cuvinte de imbarbatare si predici frumoase pe site-ul dumneavoastra. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care-l faceti cu postarile crestinesti, de pe acest site. O zi buna, cu respect Gabriel.
Duşa Gabriel | 20/05/2012
mulţumire
mulţumiri Domnului pentru că existaţi, pentru că vă dă tot sprijinul şi ajutorul pentru a merge înainte pentru slava şi gloria Lui şi pentru bucuria noastră, a celor ce scriu, a celor ce caută o vorbă bună, un vers frumos, un cânt minunat sau pur şi simplu Cuvântul. Mulţumesc echipei resursecreştine pentru urările făcute. Am fost cu adevărat plăcut surprinsă pentru că aţi fost primii care m-au binecuvântat cu urarea de la mulţi ani. Încă o dată mulţumesc mult. Domnul să vă binecuvânteze în fiecare zi pe fiecare în parte şi toţi la un loc şi El să fie Cel care ne conduce pe toţi. Cu multă stimă
nanau adinuta | 09/05/2012
O comoară pentru orice creștin!
Site-ul www.resursecrestine.ro este o adevărată comoară pentru oricine vrea să-L cunoască pe Dumnezeu. Sper ca această lucrare să fie spre slava Lui până în ultima clipă a acestei lumi. Amin!
Gabriel Tudor | 09/03/2012
banner_91.png
banner_90.png
paulwasher.png
banner_87.png