Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cartea de oaspeti, pagina 10
Semneaza si tu
Domnul SA VA BINECUVINTEZE
Faceti o lucrare excelenta pt Domnul!!!Tinetio tot asa.Va ascult de pe drumurile AMERICII impreuna cu alti frati soferi.Recomand situl acesta la toti cu care vorbesc de Domnul.O lucrare mareata!Domnul cu voi!
stefan toth | 28/06/2010
Urari de bine,si multa sanatate.
Fi-ti binecuvantati,intariti si sprijiniti de Dumnezeul nostru Mare. Sanatate multa va doresc,izbanda in tot ceea ce face-ti. Fi-ti binecuvantati voi, si familiile voastre,amin. Cu dragoste frateasca,Ica Dragoi.
Ica | 21/06/2010
diverse
,,Ma opresc aici atunci cand am nevoie sa ma intalnesc cu cei ce-l lauda pe Dumnezeu .Imi face placere sa citesc pozii ,ganduri ,versetul zilei totul e perfect. Domnul sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pe drumul acesta''
crina gros | 20/06/2010
Imi place mult noul format al site-ul. Super. Site-ul vostru este pentru mine o oaza de liniste, de dragoste pentru Dumnezeu, este un loc in care revin in clipele grele si de unde plec revigorata si plina de spernata. Va iubesc, Domnul sa va binecuvanteze!
Elena | 14/05/2010
PACEA DOMNULUI
DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA RASPLATEASCA OSTENEALA IN LUCRAREA ACEASTA .
SARDEA SIA | 29/04/2010
Dumnezeu sa va binecuvinteze.
O primavara frumoasa,mult har si binecuvantare,sanatate multa,si Domnul fie cu voi in fiecare zi.Fi-ti binecuvantati.
Ica Dragoi | 28/04/2010
Cantari crestine vechi
Domnul Isus Hristos sa va binecuvinteze pe toti. As vrea sa cumpar casete sau cd-uri cu cantari vechi gen Mesaj samd. din anii 60 pana in 2005.Daca stie cineva de un site cu cantari crestine vechi i-as fi foarte recunoscator.Pana atunci Domnul sa va binecuvinteze din plin.
Scoarta Mircea | 25/04/2010
Multe binecuvantarii din partea DOMNULUI..!!!
ana ppp | 12/04/2010
Hello!
Fiti binecuvantati de Domnul!
Bogateanu Elisabeta | 07/04/2010
Cu ocazia aniversării morţii şi învierii Domnului nostru Isus Cristos, vă doresc din toată inima sărbători fericite şi binecuvântate de Acela care a murit şi a înviat pentru ca noi să avem viaţă. Site-ul este minunat, m-a ajutat foarte mult in creşterea şi întărirea mea spirituală. Dumnezeu să vă întărească şi să vă îmbărbăteze în credinţa voastră, în această lucrare pe care o faceţi. Spuneţi sănătate tuturor fraţilor, harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi cu toţi! Amin.
Ştefan Tanc | 03/04/2010
Sa ne apropiem de DUMNEZEU
IN FIECARE ZI TREBUIE SA NE CERCETAM,SA URCAM INCA O TREAPTA SI INCA O TREAPTA A CREDINTEI,ASTFEL DUMNEZEU PPRIVESTE SPRE NOI SI RELATIA NOASTRA CU TATAL ESTE MAI STRANSA...APROPIATI-VA DE DUMNEZEU...ESTE ATA DE MINUNAT SA STII CA ESTI COPILUL LUI...NU TREBUIE SA NE LASAM...CREDINTA INVINGE TOTUL SI RUGACIUNEA DEASEMENI...VA DORESC MULTA PACE!
BACILA ZITA MARGIT | 25/03/2010
Un ajutor din partea dvs
Salut si pacea Domnului.Azi ascultam radioul si am auzit aceasta piesa o puteti descarca aici http://depositfiles.com/files/3cp12f2yd dar nu stiu titlu ei pentru a o cauta toata.Poate cinevai din dumneavoastra stie aceasta cintare si ma ajuta mersi anticipat
alexandru | 23/03/2010
Multumesc.
In fiecare zi cand deschid computerul mai intai accesez pagina aceasta.V-am descoperit in perioada cand am inceput sa-l caut pe Dumnezeu si mi-ati fost de mare ajutor in cunoasterea Lui.Il rog pe El sa va binecuvinteze si sa va intareasca pentru ca sa lucrati in continuare pantru largirea Imparatiei Lui.Va multumesc. Cu drag,Maria.
Maria Ivanovici | 20/03/2010
PACE
ZI DE ZI SI CLIPA DE CLIPA TREBUIE SA STAM CU ISUS ,APROAPE DE NOI,SA FIE CEL MAI BUN PRIETEN AL NOSTRU ! TOT CE FACEM SA FACEM CA PENTRU EL! TATA CERESCC TE LAUDAM SI TE PREA MARIM! AMIN
BACILA ZITA MARGIT | 19/03/2010
DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA PENTRU TOATA OSTENEALA.
purece daniel | 18/03/2010
Domnul să va binecuvinteze!
A devenit ca si hrana de zi cu zi pentru mine. Domnul să va binecuvinteze!
Ignat Emma | 17/03/2010
Felicitari!
Felicitari!! Domnul să va binecuvinteze! Citesc Biblia cu ajutorul acestui site. E foarte facil sa citesc si datorita ajutorului trimiterilor. Domnul sa fie cu voi!
Mihaela Hasegan | 12/03/2010
cel mai bun site de resurse crestine
Domnul sa va bineuvinteze!aici poate gasi fiecare orice resursa crestina..felicitari pt site..era frumos si inainte oricum:)e cel mai bun site de resurse crestine care l-am vazut.imi place mult...gbu
Felicia | 12/03/2010
DOMNUL CU VOI
DOMNUL ISUS SA VA RASPLATEASCA TOATA OSTENEALA .SUNTETI MINUNATI . VREAU SA STITI CA IN FIECARE ZI VIZITEZ RESURSE CRESTINE SI POT SA MA INTARESC IN CREDINTA IN FIECARE ZI .DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE.
SARDEA SIA | 11/03/2010
Pentru imbunatatirea Site-ului
Intr-adevar, dupa multa munca depusa de colectivul de redactie, Site-ul a capatat noi dimensiuni printr-un alt design si cu mai multe facilitati pentru colaboratori si cititori. Va urez puteri spirituale in continuare in via Domnului, spre slava si gloria Lui! Domnul sa va binecuvanteze si in cursul acestui an!
Flavius Laurian Duverna | 10/03/2010
paulwasher.png
banner_67.png
banner_68.png
banner_74.png