Mâna Lui Dumnezeu
Autor: C.Seib  |  Album: Cum să cultivăm recunoştinţa  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 18/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Uneori o vorbă simplă ne face să ne simţim mai bine decât un întreg discurs, dacă acea vorbă a fost rostită la momentul potrivit şi dacă exista deja în noi solul propice pentru a semăna o astfel de sămînţă.

O observaţie pe care am auzit-o şi care îmi face multă plăcere este aceasta:

VEZI ÎN TOATE MÎNA DOMNULUI!

Într-adevăr, este o propoziţie plină de semnificaţie, care ne poate influenţa mult.

De atunci, le-am spus ochilor: " În toate lucrurile asupra cărora vă opriţi căutaţi mâna Domnului!"

Şi au început să fie mai atenţi şi mai grijulii pentru a nu omite asemenea manifestări ale Lui Dumnezeu, care, în marea majoritate a cazurilor, sunt mărunte, subtile, aproape de ochii noştri curioşi şi fără astâmpăr care vor să cuprindă totul dintr-o privire şi nu au răbdare să se fixeze asupra lucrurilor "de nimic".

Când ne oprim să vedem frumuseţea Lui Dumnezeu în detaliul unei frunze, într-o floare plăpândă care înfloreşte pe un munte de gunoi, în natură, în tehnică, într-un bolnav, în gestul inocent al unui copil, într-o persoană pe care o iubim, atunci vedem, de fiecare dată mai uşor, că mâna Domnului a intervenit mai ales asupra noastră, a oamenilor.

Iar când avem această minunată iniţiativă de a căuta să descoperim în noi, în cei din jur, în natură, manifestările Lui Dumnezeu, se nasc  în noi o linişte, o pace, o recunoştinţă nemăsurate.

În puţin timp, începem să ne transformăm în alţi oameni, în ai căror ochi, în a căror voce şi pe ale căror buze se citeşte imaginea Lui Dumnezeu.

Viaţa este un dascăl înţelept şi experimentat! Ea ne învaţă multe.



Ce poate fi mai înțelept decât a vedea în toate mâna Domnului? Minunate gânduri ne împărtășiți. Domnul să vă binecuvânteze.
Adăugat în 18/11/2011 de Ioanhapca
recitesc cu plăcere ceea ce ai postat ieri şi astăzi înţeleg de ce nu am reuşit sa-ţi las două vorbe măcar. Domnul care ştie totul ştia şi acest lucru.Eşti fenomenală sora FF pe lângă faptul că vii şi postezi aceste lucruri minunate. La mesajul tău nu pot să-ţi răspund, decât cu ceea ce ai scris aici.
Văd în toate mâna lui Dumnezeu şi las totul în mâna lui Dumnezeu şi la timpul ales şi hotărât de Domnul, se vor face toate după voia Sa. Eu sunt foarte mulţumită şi recunoscătoare Domnului pentru Resurse Creştine, unde am găsit o casă şi prieteni atât de minunaţi şi adevăraţi şi din care unul eşti tu. Domnul să mi te ţină sănătoasă, plină de înţelepciune, să-ţi dea tot ce ai nevoie şi să vegheze asupra ta şi a familiei tale. Îţi mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru tot ceea ce-mi doreştişi să lăsăm totul în mâna Domnului.
Fii binecuvântată
Adăugat în 19/11/2011 de 1954adina.9mai
atenti la detaliile din jurul nostru ildescoperim pe Dumnezeu peste tot si astfel ne intilnim cu mesajul Lui ,prin care ne spune ca nu suntem singuri ci suntem permanenet in prezenta Sa.Fi binecuvintata Flori.
Adăugat în 05/02/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1899
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  cu diacritice

    Diacritice 1 0
  • Conținut complet
Opțiuni