Necredinţa
Autor: Witness Lee  |  Album: Cristosul Atotinclusiv  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 21/10/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Necredinţa

   NECREDINŢA este un lucru pe care trebuie să-l evităm! Cu siguranţă, ea ne va ucide. Vă mai aminţiţi cum cei care au spionat ţara Canaanului s-au întors cu rapoarte rele. Pe de o parte ei au spus că ţara este excepţional de bună, dar pe de altă parte au spus că este imposibil de intrat în ea.

   Oamenii de acolo erau giganţi, spuneau ei, iar oraşele erau fortificate şi mari. Ei au afirmat că Israel niciodată nu putea să cucerească ţara, iar dacă încercau, va fi complet înfrânt şi devorat.

   De foarte multe ori vrăjmaşul, cel rău, vorbeşte exact acelasi lucru înlauntrul nostru. El spune: 'Nu vorbi despre Cristosul atotinclusiv. El este bun şi este minunat. Dar este absolut imposibil să intri înăuntru. '

   Mi-e teamă că chiar în timp ce citeşti aici el ţi-a şoptit la ureche:  'Să nu-ţi imaginezi că poţi intra vreodată în ţara cea bună; este mult dincolo de capacitatea ta. Nu vei reuşi niciodată. '

   Micul diavol ascuns nu face altceva decât să aştepte ocazia de a-şi injecta otrava lui mortală. Niciodată să nu crezi!

   'Oamenii sunt gigantici' îţi va şopti el 'iar cetăţile sunt întărite până la cer. Vei fi înfrânt, şi tu ştii aceasta'.

   Cartea Evrei capitolul 3 ne spune ca aceasta este o inima rea a necredinţei. Este o inimă ocupată de cel rău, deci, e numită o inimă rea. Trebuie să-I cerem Domnului să ne elibereze inima de cel rău. Trebuie să ne rugăm:

   'Doamne, vreau o inimă bună, o inimă plină de credinţă. Eu nu sunt capabil să intru în Ţară, DAR Tu, eşti! '

   Cel ce este în noi este mai mare decât c el ce este în lume. Eu nu pot răzbi, dar Cristos poate răzbi şi El este în mine. Trebuie să avem credinţă în puterea învierii Sale. Dumnezeu este capabil să facă mai mult decât cerem sau gândim noi şi decât visăm sau ne imaginăm noi. Dumnezeu o va face; Dumnezeu va reusi! Să urmăm exemplul lui Iosua şi Caleb. Ei aveau inimi pline de credinţă. Ei au putut spune poporului:

   'Să ne suim imediat şi sa punem stăpânire pe ea, căci suntem capabili să biruim. '

   Fraţi şi surori, trebuie să fim foarte atenţi să evităm orice fel de necredinţă!

   Sunt profund îngrijorat gândindu-mă căci unii dintre voi, citind aceste rânduri vor avea totuşi o inimă rea a necredinţei. Poate că ea nu se va manifesta chiar acum dar mai târziu poate veţi fi testaţi. Poate că într-o zi, în timp ce vă plimbaţi pe stradă vă veţi trezi spunându-vă ' Ce! Cine poate să faca asta vreodată? Cine poate să savureze un Cristos Atotinclusiv? Nu eu! Niciodată nu voi fi capabil! '

   Aceasta e inima rea a necredinţei. Spuneţi-i pe adevăratul ei nume. Fiţi atenţi! Fiţi veghetori! Rugaţi-vă împotriva ei!

   Într-adevăr, în puterea voastră naturală nu veţi fi nicodată capabili să atingeţi ţara cea bună. Este posibil doar prin puterea învierii. Doar puterea care L-a înviat pe Cristos din morţi şi L-a făcut Cap peste toate lucrurile vă poate aduce în ţară.

   Dar, slavă Domnului, această Putere este în noi! Această Putere este transmisă continuu în noi prin Duhul Sfânt lăuntric.

   Suntem noi destul de puternici?

   ALELUIA, NOI SUNTEM DESTUL DE PUTERNICI! Nu în noi înşine ci în Duhul! VOM REUŞI ÎN DUHUL!

   Fraţi si surori, credeţi acest lucru? ALELUIA! TREBUIE SĂ O CUCERIM! NICIODATĂ SĂ NU FIM DESCURAJAŢI! ESTA A NOASTRĂ!

   CREDEŢI ÎN  DEPLINA ASIGURARE A CREDINŢEI! CRISTOS ESTE ÎN VOI! AŢI FOST UNIŢI CU DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC!

   Zi de zi Duhul Sfânt vă transmite tot ceea ce Dumnezeu este şi tot ceea ce Dumnezeu are. El va reuşi pentru voi. Dacă menţineti părtăşia cu El, veţi reuşi să intraţi în ţară.

   Vor avea loc câteva lupte dar lupta este pentru vrăjmaş, pentru voi, va fi odihnă. Lupate este înfrângere pentru el, dar pentru voi va fi pâine! Iosua si Caleb au spus: 'Nu vă temeţi... căci ei sunt pâine pentru noi. ' Dacă nu ne angajăm în luptă vom fi flămânzi. Mana zilnică nu e suficient de bună, trebuie să-l luăm pe vrăjmaş şi 'să-l înghiţim'!

   Fraţi si surori, voi si cu mine trebuie sa avem o credinţă vie pentru a merge mai departe, pentru a lupta si birui vrăjmaşul. Haideţi să traversăm Iordanul şi sa ocupăm Ierihonul! Haideţi să luam cu asalt întreaga cetate si toti vom fi satisfăcuţi.

   ALELUIA! AVEM NEVOIE DE ASEMENEA CREDINŢĂ PENTRU O ASEMENEA BĂTĂLIE!


 

„'Doamne, vreau o inimă bună, o inimă plină de credinţă. Eu nu sunt capabil să intru în Ţară, DAR Tu, eşti! '” ar trebui sa fie rugaciunea noastra zilnica. La fel „Cred, Doamne, ajuta necredintei mele!”
Adăugat în 03/11/2018 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 543
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni