Să ştii...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de Roberta.Patricia in 02/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
     Să ştii că Dumnezeu te iubeşte mult , mult mai mult decât crezi sau decât îți imaginezi. Dar El nu iubeşte în felul oamenilor şi nu Îşi dovedeşte dragostea cum ne aşteptăm noi, oamenii. El ne iubeşte cu o iubire veşnică , dragostea Lui dăinuie, e inexplicabilă şi necondiționată. "Domnul mi se arată de departe: Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îți păstrez bunătatea Mea!" (Ieremia 31:3). 
     Dumnezeu te iubeşte . Nu uita asta. Nu e lacrimă pe care degetul Său să nu o fi şters, nu e rugăciune pe care urechea Sa şi inima Sa să nu o fi ascultat, nu e inimă tristă şi mâhnită în care Domnul să nu fi adus din nou înviorarea răcoritoare. Dacă stai la izvor necurmat, citind din Cuvântul Său care e dătător de viață , rugându-te perseverent în odăița ta , umblă cu El , aşa vei fi înrădăcinat şi zidit în El, prin credință(Coloseni 2:7) , roagă-te departe de ochii celor din jur , în intimitate cu Hristos ( "Ci tu, când te rogi, intră în odăița ta, încuie-ți uşa şi roagă-te Tatălui Tău, care vede în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îți va răsplăti." - Matei 6:6), acolo să-ți pierzi inima în Hristos şi să-ți găseşti noua identitate în El ,  "Stăruiți în rugăciune. " (Coloseni 4:2a)  fără să fii obosit sau epuizat, căutând părtăşia cu frații şi surorile tale de credință în Casa Dumnezeului Viu; dacă faci toate aceste lucruri, vei vedea o schimbare în viața ta. Te vei simți un om nou şi schimbat, uşor ca o pană, liber în Hristos. 
      Dumnezeu îți va da răspuns la vremea potrivită. Timpul Lui mereu e perfect, dar să ştii, timpul Lui nu coincide cu al nostru, cel al oamenilor. El e Suveranul Suprem, în fața Căruia fiecare genunchi se pleacă. Nimeni nu e la fel de puternic ca şi Dumnezeul inimii noastre. El ne înțelege, El ştie prin ce trecem chiar şi în acest moment, El vede toate rănile şi toate cicatricile din inima noastre făcute de cei din jur sau chiar de Însăşi Mâna Sa "Iată, chiar suferințele mele erau spre mântuirea mea; Tu ai găsit plăcere să-mi scoți sufletul din groapa putrezirii. Căci ai aruncat înapoia Ta toate păcatele mele!" ( Isaia 38:17); "Să ştiți că Eu sunt Dumnezeu şi că nu este alt dumnezeu afară de Mine; Eu dau viață şi Eu omor, Eu rănesc şi Eu tămăduiesc, Şi nimeni nu poate scoate pe cineva din mâna Mea." (Deuteronomul 32:39).
      Nimic nu e la întâmplare. Noi suntem în palma mâinii Lui, deci să nu ne temem. Promisiunile Sale rămân în picioare, şi la vremea potrivită şi perfectă după termenii şi condițiile Singurului Dumnezeu Viu, se vor împlini. "Dumnezeu nu este om ca să mintă. Nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini?"( Numeri23:19). 
      Suflete , fii pe pace. Când eşti în palma mâinii Sale nu ai de ce să te temi. " Domnul să-ți fie desfătarea şi El îți va da tot ce-ți doreşte inima. Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra." (Psalmul 36:4,5). Încă un sfat mai am pentru tine , suflete omenesc: Caută-L pe Dumnezeu mai mult ca orice, fă din El scutul şi refugiul tău, El să fie prioritatea ta numărul 1. "Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu  şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra."(Matei 6:33)
       Îți doresc o viață minunată în prezența Dumnezeului viu, sufletul să-ți fie desfătat în poruncile şi legile Sale. Amin!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 764
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut 1
  • adriantimisag  complet

    Conținut 1 0
Opțiuni