Cancerul Aurului
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 09/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi
Cancerul Aurului

  

  Cancerul Aurului

   Aşezată la loc de cinste în mijlocul ţării, Roşia Montana, privită de sus, pare o cetate de adăpost a unei ţări binecuvîntate. Nu este un secret căci Domnul Dumnezeu şi-a iubit atît de mult creaţia încît i-a dăruit ''din toate'' chiar şi aur, argint, pentru ca poporul să-L laude şi să-şi aducă aminte: "Ce bun este Domnul! ''

   Mii de ani, Roşia  a fost podoaba ţării, ascunzînd sub munţii-i de aur, ''pîinea cea de toate zilele'' dată acestui popor cu numele: român şi inimă de cer! '' Domnul le-a făcut pe toate bune! Nici România n-a fost vitregită de binecuvîntările Sale, de aceea se găsesc din plin, zăcăminte  de tot felul.

   Goana după aur şi ''vinderea aproapelui'' au bătut palma şi prin vicleşuguri şi acte semnate de ''ei'', Frumoasa salbă de aur a României, trece în proprietatea ''străinului cu ochi de balaur'' care nu ştie nici doinii, şi nici ruga, cum s-a rugat românul şi a păstrat binecuvîntarea dată de Dumnezeu.

   Cianuri... acesta este cuvîntul morţii în Roşia Montana care a ucis familii întregi, a astupat cimitire cu părinţii nemaiplînşi ai celor ce privesc neputincioşi ''Apocalipsa Transilvană de la Roşia Montana''. Şi aceasta e doar începutul marilor urgii şi plăgilor ce au venit deja pe pămînt românesc. Se plîng, jelesc clopotele bisericilor care au mai rămas să ''cheme'' la închinare în jale, a unui popor dezmoştenit la el, ACASĂ! Se uită ''oarbe'' frunzele arse de cianuri ale copacilor cancerizaţi care-şi plîng verdele chinuit.

   E zi de vară...

   Urmele ''terapiei canceroase'' îşi arată hidoşenia într-o închinare schingiuită, dureroasă, pe cînd, în marile oraşe: Bucureşti, Cluj, Iaşi, şi-au deschis porţile ca să se întîlnească ''Yoghinii'' în spirale şi... paradele homosexualilor au ocupat Bucureştiul... şi '' blestemă curcubeul în dansul lor drăcesc''.

   Cancerul aurului  face ca ţara să urle de durere! ... Să fie acest urlet durerea străbunilor ce şi-au apărat ţara cu rugăciunea şi viaţa lor?

   O SINGURĂ BĂTRÂNĂ (Biserica!), stă cu o mînă la gură şi cu cealaltă spre Cer, implorînd mila Stăpînului să Se oprească, să asculte cîntarea de jale a unui popor... ce şi-a uitat Dumnezeul.

 

... Adu-Ţi aminte Doamne, ce ni s-a întîmplat...

Inspirat din Roşia Montana la marginea prăpastiei - COTIDIANUL. ro. 8 iunie 2013

                    Alexandrina Tulics

Da este strigator la cer, insa noi avem o mai mare mangaiere decat aurul acestei lumii care va ruginii la vremea implinirii Cuvantului. Insa daca vreti ca sa le luam urma la bogatiile pamantului care ne sunt furate noua romanilor, pana la urma toate aceste bogatii furate vor trebui si ele donate de buna voie unui popor mult mai tare decat ne imaginam. In ultimul capitol al lui Ezechiel versetul 14, arata ca aurul de impreuna cu toate celelalte bogatii ale tututror neamurilor vor ajunge sa le stranga Iuda, si asta ca o dreptate a lui Dumnezeu la ceea ce se intampla acuma . Cat despre homosexuali si paradele lor, imi aduc aminte de parada de pe straduta Sodomei si a Gomorei, unde ca niste animale acei barbati cautau sa isi satisface poftele lor asupra celor nevinovati, insa au fost loviti cu orbirea in prima faza si apoii nimiciti cu pucioasa si foc in urmatoarea zi, asa ca din intunerecul pacatului s-au trezit deodata in locuinta placerilor lor pacatoase, locuinta mortilor. Soara Sanda, parazile celor nelegiuiti sunt dovada ca Isus nu isi va strica cadrul ales pentru venirea Lui triumfatoare pe nori de slava, asa a zis in Evanghelie ca va fi ca pe vremea lui Noe, si ca pe vremea lui Lot, oameni vor sadi vii, vor zidi case, se vor casatori, insa si pacatul este tot la fel ca pe vremurile acelea. Dumnezeu nu va intarzia sa isi aduca judecatile Lui la indeplinire, Imparatia cerurilor este aproape, asadar sa ne gaseasca pe noi vrednici de ea.
Adăugat în 09/06/2013 de MihailCiprianMuresan
Domnul a găsit cu cale să Se îndure de numărate ori de toți românii și a revărsat harul Lui bogat peste noi toți, dar numai unii L-au primit pt. că cei mai mulți s-au mulțumit cu bogățiile acestei lumi care va arde cu tot ce este în ea. Doamne trezește neamul Românesc!!
Adăugat în 09/06/2013 de Ioanhapca
Într-una din strângerile de rugăciune a bisericii ne-am rugat pt.țară și a ieșit un cuvânt dela Domnul „sunt gata să mă implic, dar voi vă mărginiți la o singură rugăciune ?” Dumnezeu este gata să răspundă. Este gata să schimbe istoria și are putere să facă acest lucru,dar unde sunt acei copii ai Lui în inima cărora suferința să nască rugăciunea stăruitoare.
Sora Sanda , dacă ești gata să aduci trupul tău ca o jertfă curată și neprihănită, adună luptători în jurul tău și numără-mă și pe mine printre ei. Dar ca unul care cunoaște acest fel de luptă î-ți spun,că vrășmașul se împotrivește și la câștigarea unui singur om dar la lupta pt. 20.milioane?
Să ne luptăm pentru AURUL ISUS ȘI DACĂ-L VOM CĂȘTIGA PENTRU ȚARĂ, AURUL ROȘIEI MONTANE ,ESTE INCLUS ÎN CÂȘTIG.
DUMNEZEU SĂ TE BINECUVINTEZE S. SANDA !!!
Adăugat în 09/06/2013 de hazcornel
Fiti binecuvintati frati in Domnul Isus, cei care ati raspuns acestui mesaj!
Neemia nu era numai un israelit[la comun!] ca ceilaltii care nu deosebeau voia Domnului si nu simteau si nu se implicau in durerile binecuvintarilor[ tara Israel].El a fost pus de Domnul in slujba inalta dar si-a plins durerea departe de tara pe care o iubea .El L-a inteles pe Dumnezeu si a luat ca datorie sfinta dragostea de Domnul si de tara!Domnul nu i-a nascut robi pe evrei nici pe romani!Dar au aceeasi soarta! Privesc cu respect Israelul care-si poarta cu iubire , demnitate trairea,simbolurile lor de popor ales. Domnul chiar ne indeamna sa ne rugam pentru Israel.Daca ne rugam pentru ei,de ce sa nu ne rugam mai mult si mai mult pentru Romania? Chiar daca am invatat istoria in epoca comunista, istoria n-a dus lipsa de fiii ei care si-au jertfit tot pentru tara.Am imbatrinit cu ''o zestre!'' Romania, tara mea si Viata noua in Domnul, Legamintul cu El . Ma simt bogata si nu vreau sa cedez NIMIC din ceea ce am !. Nu chem si nu conving pe nimeni sa iubeasca Romania,cu asta trebuie sa te nasti sa traiesti [ oriunde esti]si sa duci tot cintul,poeziile ,starile de multumire pentru griu si poama,pace din interiorul ei inaintea Domnului cu ,multumiri.!Semnalul de alarma tras de mine este doar ''unul din cancerele aruncate asupra Romaniei!''Este un urlet de disperarae pentru mine in fata ei si a Cerului si ...un scincet de nebagat in seama pentru cei carora nu le pasa.
Adăugat în 09/06/2013 de sanda_tulics
Am să încep a scrie, cu o vorbă înțeleptă, spusă de un creștin la fel de înțelept ;

,,Un popor care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii. .'' “

“Nicolae Iorga,(1871 - 1940)

Atâta timp cât o să mai curgă sânge prin venele mele, am să fiu alături de cei care în orișice circumstanță a vieții, nu uită ca este român. Și mai mult de atât, atunci când spune lucrurilor pe nume.
Dumnezeu nu ne vrea fricoși, nici habotnici. Deși am prins foarte puțin din jugul comunist, mă întreb de multe ori ; Ce am făcut noi cu LIBERTATEA, celor ce au căzut sub șinile tancurilor, în acel Decembrie de '89 ? Am să folosesc un termen din popor și acela care spune ; Dacă ar știi eroii ce au făcut alții cu LIBERTATEA lor pătată de sânge , s-ar răsuci în mormânt.
Unde ne este și Bărăganul, câmpia Dobrogei, uzinile și agricultura domnilor parlamentari ?
De ce aici în Cipru, fiecare bucată de piatră are valoare ? Pentru că poate mai au imprimate pe ele, urma lui Pavel sau a lui Sila. La noi, urmele au lăsat din păcate, ale urme de cianură și nesimțire cum ați spus și D-voastră.
Un singur lucru mai vreau să spun ;

,, România, ai nevoie de Dumnezeu, mai mult ca oricând .'' Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru această lucrare minunată !

Adăugat în 10/06/2013 de viorel77
Ceea ce vedem este rodul păcatelor strigătoare la cer (suntem prima țară din Europa la numărul de avorturi, pe lângă alte mizerii făcute și promovate intens), dar încă nu s-a umplut paharul nelegiuirilor. Domnul are îndelungă răbdare, însă paharul mâniei Lui va fi vărsat la un moment dat și abia atunci (dacă și atunci!) vor înțelege cei care-L reneagă sau cărora le este indiferent că există și că este drept. Cine a citit Scriptura știe despre ce vorbesc. Potopul lui Noe trebuie să ne spună ceva. Sodoma și Gomorra se văd și astăzi și își așteaptă răsplata. Idolatria Vechiului Testament este un fleac pe lângă cea de astăzi. Conducători de neam fără frică de Dumnezeu și fără respect pentru țară au mai fost și sunt și astăzi. Cine nu e în Biserică nu va fi salvat de judecată. Așa cum Domnul nu a cruțat nicio casă din Egipt care nu avea sângele mielului pascal, așa nu va cruța niciun nelegiuit care nu a vrut să primească sângele lui Hristos, Mielul perfect. Să ne rugăm să rămânem în Corabia Lui și să fim protejați de valurile potopului ce va urma!
Adăugat în 10/06/2013 de GabrielTudor
Tema ,subiectul textului, naste discutii foarte adevarate si interesante.Un lucru am retinut la fiecare dintre noi;Fara Dumnezeu, Romania va fi moarta ! Un alt aspect este pacatul...care ne-a despartit de Christos si a facut ravagii in tara noastra.Fiti binecuvintati! Sa ne rugam pentru Romania!
Adăugat în 11/06/2013 de sanda_tulics
Ati sesizat foarte bine! Romania este jefuita de aurul credintei si, mai mult decat fizic, prin cianuri, se moare spiritual prin hrana otravita...Cand romanii se vor pocai de pacatele lor, va ridica si Domnul blestemele de peste noi, chiar si blestemul aurului firesc! Multumim pentru rugaciunile pentru Romania!
Adăugat în 13/06/2013 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1447
  • Comentarii: 8
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni