Lucruri mici
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 21/06/2010
    12345678910 0/10 X

 

După 11 Septembrie, una din companiile care au fost găzduite în turnurile gemene din New York i-a adunat pe toți supraviețuitorii din celelalte companii ai căror angajați fuseseră uciși de atacul terorist să vină pentru o scurtă stare de vorbă.
Unul din lucrurile pe care le-au făcut împreună a fost să-și reamintească ce făcuse fiecare în dimineața de tristă amintire. Nimic deosebit, doar niște „fleacuri”, care au reușit însă să le scape viața:

Șeful companiei a întârziat pentru că a trebuit să fie în dimineața aceea prezent la prima zi de grădiniță a fiului său.

Un altum a întârziat și el pentru că-i venise rândul să cumpere gogoși pentru ceilalți colegi.

O femeie s-a sculat târziu pentru că nu i-a sunat ceasul în dimineața aceea.

Un angajat fusese prins în trafic din cauza unui accident întâmplat pe autostradă.

Un altul pierduse pur și simplu autobuzul.

O femeie a mărturisit că s-a pătat cu mâncare pe rochie și a întârziat pentru că a trebuit să se schimbe.

Altulia nu i-a pornit motorul de la mașină.

Unul s-aîntors din ușă ca să răspundă la telefon și cineva sâcâitor l-a ținut câteva minute de vorbă.

O femeie a povestit că băiatul ei este cam leneș și a trebuit să stea după el ca să ffie sigură că pleacă la școală.

Unul a spus că n-a putut cu nici un chip să găsească un taxi.

Cel care m-a pus cel mai mult pe gânduri a fost unul care a povestit că tocmai își cumpărase niște pantofi noi și l-au ros de i-au făcut bășici la călcâie. A trebuit să se oprească la o farmacie și să cumpere un plasture. Asta i-a salvat până la urmă viața.

De când i-am auzit pe oamenii aceia vorbond, ori de câte ori mi se mai întâmplă să fiu și eu blocat în trafic, să scap un autobuz, să trebuiască să mă întorc din drum ca să răspund la telefon, toate „fleacuri” pentru care mă enervam așa de repede înainte, mă opresc puțimn și-mi sun că mă găsesc exact în locul în care mă vrea Dumnezeu în momentul acela.

Data viitoare, când îți vor merge și ție „pe dos” lucrurile, gândește-te că nimic nu este la întâmplare. Nu te mai enerva pentru că nu-ți găsești cheile de la mașină, pentru că ți se pare că toate stopurile le prinzi pe roșu sau pentru că ți-a plecat autobuzul chiar din fața ta; Dumnezeu este la lucru prin toate acestea.  De fapt, nici nu există „fleacuri”, ci numai lucruri importante cărora n-ai reușit să le identifici încă importanța. Dumnezeu le știe însă și le-a rânduit pe toate pentru binele și fericirea ta.

Foarte adevarat
hm... cat adevar in articolul de fata...
Adăugat în 21/06/2010 de andreibraescu87
Cu adevarat Dumnezeu se implica pana si in amanuntele vietii noastre! Daca am putea numai sa ne dam seama intotdeauna de lucrul acesta...
Adăugat în 21/06/2010 de viorica.robu
da.......foarte adevarat......
Adăugat în 22/06/2010 de dyanashine
Maret !!!
Probabil ca asa este considerat si acest editorial , unul care nu creeaza comentarii contradictorii , prea simplu , prea usor , prea mic.....insa este din lucrurile care imi plac foarte mult . As inlocui o poezie spusa pe fuga si la norma in biserica, cu citirea atenta a acestui material....aici teologia da prioritate .
Adăugat în 22/06/2010 de nickolas
e un articol interesant.. l-am citit cu mult timp in urma, l-am pastrat undeva in arhiva cu "articole interesante" de pe pc, si il apreciez pe domnul Ben Hur k l-a postat insa ar fi fost mai politicos sa se puna si sursa, un yahoo!news sau stiu eu pe unde l-a gasit, k e pe multe site-uri. :). cele bune.
Adăugat în 22/06/2010
lucruri mici
cit de mult adevar in acest articol stateam intro zi cu cineva de vorba despre lucrurile marunte si imi spunea ca Dumnezeu este prea ocu.pat cu lucrurile mari ca sa mai aiba timp si pentru cele mici ..dar imediat mia .venit in minte versetul din cuvint ca toate lucrurile lucreaza spre. binele celor ce iubesc pe ..Domnul asa ca fie ele mici.. sau marunte asa ca Domnul isi face timp pentru ele AMIN
Adăugat în 26/06/2010 de danny64
Traiasca Domnul!
Traiasca Cel ce este viu in vecii vecilor!
Aleluia!
Adăugat în 08/07/2010 de andra4jess
Statistici
  • Vizualizări: 5132
  • Export PDF: 2
  • Recomandări email: 30
  • Favorită: 3
  • Comentarii: 7
Opțiuni