Nouă, tuturor
Autor: echipa Resurse Creștine  |  Album: Aniversare  |  Tematica: Mulțumire
Resursa adaugata de resursecrestine in 22/11/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 17 voturi

   Ziua de astăzi pentru Resurse Creştine înseamnă împlinirea a 9 ani de slujire. Cu bucurie spunem ca slăvit să fie Domnul pentru bunătatea şi statornicia Sa faţă de copiii Lui şi Îi mulţumim pentru sprijinul Său.

   Împlinirea a 9 ani de existență a Resurse Creştine ne găsește dornici să împărtășim şi altora din experienţele noastre binecuvântate din spatele administrării website-ului.

   Eclesiastul 11:1: "Aruncă-ţi pâinea pe ape, şi după multă vreme o vei găsi iarăşi!" Da! Domnul este cel care poartă de grijă ca ceea ce dai altora să se întoarcă și spre tine.

   Implicarea într-o slujire necesită sacrificii - mici sau mari. Timp, bani, concentrare, posibil renunțarea la anumite dorințe proprii pentru a fi omul potrivit la locul potrivit. Însă toate acestea devin mici detalii atunci când sunt puse laolaltă cu bucuria harului de a face ceva pentru Dumnezeul nostru. Mai bine spus, bucuria harului de a fi folosiți de El.

   Resurse Creștine înseamnă muncă în echipă. Înseamnă a fi aici pentru a ne binecuvânta unii pe alții prin împărtăşirea cunoștinţelor, prin a fi gata să ne sprijinim unii pe alții şi a fi toţi aici căutând cele mai bune soluţii pentru ca Dumnezeu să fie preamărit prin ceea ce facem.

  Resurse Creștine înseamnă descoperirea lui Dumnezeu prin tot ceea ce oferim altora. Dumnezeu întotdeauna binecuvântă pe cel ce dă prin ceea ce dă.

   Ca și tineri, implicarea în această lucrare a lui Dumnezeu ne-a ajutat să creștem în credință, să învățăm ce înseamnă să depindem de El. Dorința de a ne implica a produs în noi automat și dorința de a-L cunoaște pe Dumnezeul pe care Îl slujim.

   Chemarea noastră este una la slujire, dar o slujire prin care să-L cunoașteți pe El. Vrem să vă încurajăm să vă implicați prin talentele și darurile pe care Dumnezeu vi le-a dat, dincolo de clișeele acestei chemări! Sunt atâtea locuri unde este nevoie de voi, unde chiar și cel mai mic lucru pe care îl puteți face poate însemna mult. Nu merită să investim timp în ziua de astăzi în activități care nu aduc niciun rod și nicio satisfacție eternă, este atât de scurt încât ne vom trezi peste ani că avem atâtea regrete pentru ce am fi putut să facem și nu am făcut la timp. Cereți Domnului să vă îndrume spre ceea ce ar vrea El să facă cu abilitățile voastre, să vă implice în lucrarea Sa - veți fi primii binecuvântați din aceasta. Domnul are un drum și o dorință pentru fiecare, merită El să o trecem cu vederea? Nu este satisfacție mai mare decât aceea să știi că ești în locul în care El te vrea și pentru care te-a înzestrat. Cândva oricum vom realiza că suntem pe un drum, însă bucurie vom avea doar dacă atunci ne găsim pe drumul cel bun.

   Vă chemăm în mod special să ne ajutați în lucrarea pe care noi o facem, Resurse Creștine întotdeauna va avea nevoie de ajutorul vostru, al colaboratorilor, în orice domeniu al website-ului în care credeți că vă puteți implica.

   Poate puțini cunosc faptul că în spatele website-ului sunt 5 oameni și câțiva colaboratori. La numărul mare de resurse pe care le avem, ne este foarte dificil să urmărim și să filtrăm tot ceea ce ajunge pe website. Fiecare suntem limitați, iar limitarea noastră duce și la limitarea progresului website-ului. Aici este locul în care avem nevoie de voi!

   Totodată, vrem să mulțumim tuturor colaboratorilor noștri și tuturor celor care fac ca Resurse Creştine să fie un loc unde oamenii să găsească ceea ce au nevoie. Vrem și să ne cerem iertare dacă prin anumite atitudini am greșit față de voi, utilizatorii, sau am părut nedrepți. Deciziile pe care le luăm sunt decizii în urma a ceea ce putem vedea și analizând ceea ce auzim. Aici, din nou, putem spune și simți că suntem limitați. Apelăm la înțelegerea voastră și vă chemăm să vă rugați pentru noi. Mulțumim Domnului și colaboratorilor în mod special pentru lucrarea de traducere a predicilor în care suntem implicați de câțiva ani și prin care Dumnezeu ne-a binecuvântat enorm. Majoritatea celor care au participat au mărturisit că pe lângă bucuria de a știi că ajută pe alții, au avut bucuria de a-L vedea și înțelege pe Hristos în munca lor și de a-L cunoaște.

   Filipeni 3:7-8 "Dar lucrurile care pentru mine erau câştiguri le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos. Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos."

   Ieremia 9:24: "Cel ce se laudă să se laude că are pricepere şi că Mă cunoaşte, că ştie că Eu sunt Domnul care fac milă, judecată şi dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul."

   Domnul să ne ajute să putem spune toți ca Pavel, "Eu, dar, mă pot lăuda în Isus Hristos, în slujirea lui Dumnezeu." Romani 15:17

Fie binecuvântată această Casă a Olarului!{unde se nasc lucrări ziditoare , ce schimbă viața și caracterul oamenilor din jurul creștinilor devotați și autentici , unde te poți hrăni dupa cele mai pretențioase rețete care pot aduce aproape de Dumnezeu :îndăratnici , împotrivitori dar și iubiții Lui ce așteaptă să se resfețe la masa cea sfântă!}
Mulțumim dragi crestini -nevăzuți dar întotdeauna la locul de slujire de unde Îl asigurați pe Împărat căci totul este bine!{ca o gardă pusă pe ziduri, fiți binecuvântați! }
Să fie laudă adusă Mielului care de multe ori se uită fericit, sau trist în funcție de slujirea adusă.
Personal doresc să vă mulțumesc căci n-ați cedat ,având în vedere numarul vostru mic la așa de multe postari, Domnul să vă înmultească și rodească! Am vazut și traiesc într-o lucrare de slujire frumoasă cunoscând virtual dar lucrând ca și cum ne-am fi angajat fizic în această lucrare , surori dragi și frați serioși în slujirea Domnului. Am simțit bucurii împreună, dureri, am suferit pentru Adevar dar el a venir triumfător, am plâns durerea unora, am slujit în diferite moduri împreună cu acei ce sunt ''echipe '' formate de Dumnezeu pe acest site. Iubesc slujirea dată mie de Mântuitor, o iau ca din mâna-LUI sfântă si sțiu căci voi da socoteală pentru tot ceea ce fac în aceasta slujire care mă disciplinează, onorează și reponsabilizează. Am cunoscut creștini cu sentimente deosebite pentru Dumnezeu scrise in versuri, eseuri, schite, cântari ,mărturii . Este Casa Olarului ,un loc iubit de mine o slujbă care mă face sa mă simt vie în slujire fată de Dumnezeu .Mulțumim Lui și vouă Resurse Creștine de porțile deschise darurilor noastre, noi venind cu dorința să le punem la picioarele Mielui Isus, Fiți înnoiți în har și binecuvântați în slujirea voastră.
Să ne trăiți :Resurse Creștine!
Adăugat în 22/11/2014 de sanda_tulics
Nu am crezut niciodată că voi scrie poezii, datorită vouă, tineri binecuvântați de Dumnezeu, acum mă bucur că pot să-L laud pe Dumnezeu în felul acesta, vă mulțumesc și vă doresc succes în munca de zidire a Împărăției Lui.
Adăugat în 22/11/2014 de ana_haz51
Domnul-Dumnezeu să vă binecuvinteze, (să ne binecuvinteze pe toţi) şi să vă ajute pe mai departe să lucraţi precum Neemia şi slujitorii lui la zidirea Noului Ierusalim; Adu-Ţi aminte, Doamne de ei, de toţi cei ce lucrează fără de plată omenească la dregere sau la zidire şi ocroteşte-i după marea Ta îndurare!
LA MULŢI ANI BINECUVÂNTAŢI de Dumnezeu!
Adăugat în 22/11/2014 de floridinmaracineni
Domnul sa va binecuvnteze si sa va intareasca in continuare in lucrarea pe care o faceti!
Adăugat în 22/11/2014 de bneli07
Dumnezeu să vă răsplătească osteneala, să vă binecuvînteze şi să vă ajute să-i slujiţi în continuare. Multă pace şi binecuvîntare la toţi !
Adăugat în 22/11/2014 de godismystrenght
Dumnezeu sa va binecuvanteze .Tot ce este aici este un izvor de viata.Multa pace si sa ramaneti neclintiti pe Calea cea Adevarata..
Adăugat în 24/11/2014 de FlorinM
O lucrare minunata! Multumim Domnului si voua care faceti accesibile resursele crestine. Domnul sa va binecuvinteze, sa va rasplateasca si sa va intareasca in continuare in lucrarea pe care o faceti!
Adăugat în 27/11/2014 de Danut
Sincere mulţumiri, recunoştimţă şi apreciere pentru toată echipa. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească aşa cum ştie El mai bine. Pace şi binecuvântări cereşti !!!
Ajută-ne Doamne să fim cu toţii lucrători destoinici în via Ta !!!
Adăugat în 27/11/2014 de szabo.paula
Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca pentru lucrarea care ati facut-o si o faceti spre Slava Lui.
Va multumesc ca pot Slavi si eu pe Domnul si totodata am gasit aici alinare, zidire si trezire pentru sufletul meu in: Biblie, poezii, eseuri, cantari, predici...
Domnul sa binecuvinteze si sa va intareasca.
Adăugat în 27/11/2014 de fidelitate
Mulți ani binecuvântati ,sunteți speciali,pentru că din timpul vostru ne dati si noua si datorita devotamentului vostru,putem sa ne hrănim cu bucate alese pe site-ul acesta....multă pace.
Adăugat în 27/11/2014 de prodica
Domnul sa va binecuvanteze! Faceti o treaba buna!
Adăugat în 28/11/2014 de lazargabriela
Acest site pentru mine este mai mult decat o mare binecuvantare, si multumesc Domnului pentru voi. Am devenit dependent de el si pot spune ca in acesti cativa ani de cand il frecventez Dumnezeu mi s-a descoperit tot mai mult, si mare ajutor imi sunt resursele aflate aici, dar mai ales Biblia in formatele minunate in care este pe acest site.

Bunul Dumezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca tot efortul depus in via Sa!
Frati mult iubiti de Dumnezeu dar si de noi, fiti incredintati ca va veni ziua in care veti cunoaste roadele muncii voastre si mare va va fi bucuria. Pana atunci, harul si pacea Domnului nostru Isus Hristos sa fie inmultite peste voi si casele voastre. (si peste noi toti)

Adăugat în 30/11/2014 de calatorinlume
Felicitari, este o lucrare magnifică pe acest site!
Adăugat în 14/12/2014 de loredanam
Resurse crestine este ca o fantana unde unii crestini vin sa bea, iar alti vin sa o umple. Unii sapa ca sa adune, iar alti sapa ca sa bea. Multi venind ca sa bea din aceasta fantana, din consumatori devin si ei furnizori, sau si una si alta.Alti poate din furnizori devin doar consumatori pt o vreme. Dar fie Domnul laudat, pt ca Numele Lui este propovaduit in multe feluri prin acest site.Si Resurse Crestine, sa ramana o fantana cu apa curata si proaspata.
Adăugat în 14/12/2014 de MihailCiprianMuresan
Fiti binecuvantati! La multi, multi ani si de acum inainte plini de roade si bucurii! Va multumesc!
Adăugat în 18/12/2014 de Sanja-Adriana
Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat! Am vazut cu intarziere, insa primiti aprecierile noastre!
Adăugat în 18/12/2014 de DanaDobre
Fiti binecuvantati de Domnul nostru Isus Hristos pentru munca si efortul depus de voi in acest site. Apreciez toata ostenealea care e o adevarata resursa pentru mine.
Adăugat în 22/12/2014 de moza.florin
Pina aici se poate spune EBEN-EZER.si dores ca mina buna a DOMNULUI sa fie incontinuare peste toti.Puterile sa va fie inmultite si lucrarea care o faceti sa aiba un ecou binecuvintat in inimile si vietile tuturor care va urmaresc si rasplata sa va fie deplina la vremea hotarita.Sinteti o mare,mare binecuvintare pentru noi.Multumirile noastre nu sint indealuns.VA dorim cu drag << LA MULTI ANI !!! >>> SLAVA SI GLORIE sa-I fie adusa ACELUIA care o merita ca ne da acest HAR. FITI BINECUVINTATI !! Va iubim si apreciem munca voastra,mult succes pe mai departe.
Adăugat în 02/08/2015 de toc.viorica
Statistici
  • Vizualizări: 13008
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 5
  • Comentarii: 18
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni