Resurse creștine după 7 ani binecuvântați!
Autor: echipa Resurse Creștine  |  Album: Aniversare  |  Tematica: Mulțumire
Resursa adaugata de resursecrestine in 22/11/2012
    12345678910 9.96/10 X
Media 9.96 din 28 voturi

Dumnezeul nostru este foarte bun! Îi mulțumim pentru cei șapte ani de belșug spiritual cu care am fost binecuvântați!

Totodată ne bucurăm pentru implicarea și sacrificiul celor care, de-a lungul timpului, s-au lăsat folosiți de Dumnezeu pentru binecuvântarea multora. Ne dorim înțelepciunea cu care a acționat Iosif, aceea de a prețui belșugul și de a nu risipi nimic din bunătățile Domnului.

Libertatea pe care o avem ne responsabilizează să ne folosim talanții pentru o slujire plăcută Lui. Vă prezentăm mai jos câteva moduri de a sluji lui Dumnezeu și de a fi o binecuvântare:

- prin adăugarea de noi resurse (mai multe detalii aici)

- prin clasificarea resurselor existente (puteți începe participând la concursul Mă implic și eu)

- prin editarea și corectarea resurselor text existente - pentru cei care doresc să se implice constant și să devină colaboratori

- prin coordonarea colaboratorilor și dezvoltarea de proiecte noi

- prin implicarea în dezvoltarea website-ului (programare, design)

- prin colaborări cu organizații creștine și biserici (proiecte, știri, resurse)

Mulțumim celor ce ne-au scris în decursul anilor mesaje de încurajare și vă provocăm să vă implicați în această lucrare pentru ca mulțumirile de mai jos să fie trecute de Dumnezeu și-n dreptul vostru!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Site-ul www.resursecrestine.ro este o adevărată comoară pentru oricine vrea să-L cunoască pe Dumnezeu. Sper ca această lucrare să fie spre slava Lui până în ultima clipă a acestei lumi. Amin!
Gabriel Tudor

Domnul să vă binecuvânteze în continuare pe toată echipa care lucrează la acest site! Sunteți cu adevarat o binecuvantare de la Dumnezeu pentru toți care vor să ia aminte. Domnul să vă dea biruință în continuare, amin!
Maria

Vreau să vă felicit: 1. Pentru site în sine. 2. Pentru designul simplu și curat. 3. Pentru că nu puneți publicitate aiurea, e greu fără, e adevărat. 4. Pentru dedicarea voastră. 5. Pentru munca imensă din spatele paginii. Fiți binecuvântați.
Teo Gavril

Ceea ce am găsit pe acest site este... (nici nu găsesc cuvintele potrivite) superb, de folos, înălţător. Eu am găsit încurajare, am găsit părtăşie, am întâlnit acea sabie cu două tăişuri. Vă mulţumesc pentru ce aţi făcut! Mi-aţi hrănit sufletul.Domnul să vă binecuvânteze! Iacov 1:17
Marius Muresan

Vreau să vă spun că modulul de căutare în cântece scrise ne este de foarte mare ajutor. În timpul programului din Biserică, când cineva cântă o cântare, pot căuta cântarea și o pot adăuga în baza de date și astfel o afișez live imediat. Biserica are de câștigat pentru că poate să cânte împreună cu cel care a început cântarea.
Burac Petru

Felicitări! Nu știu cât vă costă - dar se merită. Oricum, slujind pe Cel care a promis că va răsplăti până și un pahar cu apă, nici voi nu veți rămâne nerăsplătiți. Cu Dumnezeu înainte!
Bogdan Nelu

Mulțumesc. Mi-a fost recomandat site-ul de un prieten (chiar la începutul anului) și de atunci am intrat zilnic pe el, folosesc programul de citire a Bibliei pe perioada unui an pe care îl aveți și ascult predici. Faceți o treabă excelentă. Apreciez efortul vostru.
Lidia

Ați reusit să faceți ceva extraordinar. Probabil că nici nu realizați în adevăratul sens al cuvântului câtă mângâiere și bucurie aduce acest site miilor de credincioși de peste tot. Sunteți cel mai greu site creștin. Felicitări și Dumnezeu să vă ajute în continuare.
Tudor Emilian

În clipe de deznădejde, dar și de bucurie, îmi regăsesc tonusul, vizitând acest site. Mulțumesc tuturor celor care depun efort în slujba noastră! Sunt sigură că Tatal Ceresc o să vă răsplătească oboseala!
Mia Daian

Dragii mei frați, am dat peste site-ul vostru de mai bine de un an și m-am bucurat să găsesc așa de multe lucruri frumoase și hrănitoare. Vreau să spun că sunteți deosebiți prin ceea ce Dumnezeu a pus în voi, având în vedere că m-am convertit de 2 ani, voi ați ajutat la creșterea mea spirituală. Vă mulțumesc în Numele Domnului Nostru Isus Hristos. Dumnezeu să vă binecuvinteze.
Gherasim Ionut

Daca ar fi să caracterizez site-ul aş fi pus în situaţia de a recurge la cel puţin două duzini de epitete, care de care mai strălucitoare, lucru ce ar duce la inflaţie verbală, la o diminuare a valorii cuvintelor şi nu-mi asum acest risc . Mă voi mărgini, aşadar, la a spune că este EXTRAORDINAR. Este belşug de hrană spirituală,sănătoasă, pentru toate gusturile. Pentru că nu mi-a recomandat nimeni acest site aş putea spune că l-am decoperit întâmplător, dacă nu aş avea certitudinea că nimic nu este la întâmplare. Sunt pe deplin convins că Domnul mi-a arătat o cale, un mod de a sluji. Mulţumesc Domnului şi mulţumesc echipei inimoase, pline de dăruire, de la Resurse creştine. Continuaţi aşa, lăsaţi-vă călăuziţi de Domnul căci aduceţi multă bucurie. FIŢI BINECUVÂNTAŢI!
Simion Felix Martian

Pace și bucurie. Slavă Domnului că tehnologia și informația au ajuns în locuri în care nu ne putem gandi și prin care sute de mii de creștini accesează site-uri creștine și lucruri folositoare. Aveți un site frumos și îngrijit și nu în ultimul rând, resurse. Dumnezeu să vă răsplatească pentru efortul care îl depuneți și mă rog ca orice tânăr care acceseaza acest site, să nu rămană dezamăgit.
Johnny

Mult har și pace! Nici nu am cuvinte... Este site-ul care l-am căutat multă vreme! E minunat! Țineți-o tot așa!!! Domnul să vă binecuvânteze și să vă dea multă putere de muncă!!!
Ionut Bojor

Sunteți ca un pahar cu apă rece într-o zi toridă. Îmi place să iau o pauză alături de voi. Domnul să vă binecuvanteze să faceți asta cât mai mult timp.
Daniciuc Denisa

Sunteți tari, voiam doar să văd despre ce e vorba... nici nu mi-am dat seama că au trecut câteva ore. Țineți-o tot așa, Domnul să vă binecuvânteze!
Ion Teodora

Fratii mei dragi, vă mulțumesc că existati! V-am descoperit într-un moment în care numai Mâna Tatălui nostru putea să mă călăuzească spre voi. Aveam mare nevoie de cuvinte drese cu sare și iată am găsit ceea ce aveam nevoie prin voi. pentru că Dumnezu vorbeste când într-un fel când în altul, Îi mulțumesc că sunteți la dispoziția Lui și faceți un lucru deosebit, sunt mulți oameni care au nevoie de resurse creștine și prin voi Dumnezeu a pregătit o cale de binecuvantare pentru noi. Vă mulțumesc în numele tuturor celor care au accesat Resurse Creștine. Dumnezu să vă călăuzească în tot ceea ce faceți!
Bianca Hambasan

Pentru noi cei din Diaspora (Madrid), sunteți o binecuvântare. Dumnezeu să vă răsplătescă în ceruri, să vă dea înțelepciune, ca lucrurile să meargă la mai bine.
Raquel

Mă bucur mult să văd câtă bogăție se află pe acest site. Vă felicit pentru munca voastra și îi doresc binecuvântare și propășire.
Alexandra Iacob

Îi salut pe toți cei care contribuie la realizarea acestui minunat curcubeu de lumini, țesut din creații literare, create prin inspirația divină, pentru preamărirea lui Dumnezeu și pentru hrana spirituală a cititorilor. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu putere de muncă, dăruire și bucurie în ceea ce faceți atât de frumos și atât de profesional!
Dumitru Buhai 

Pacea Domnului Isus. Apreciez motorul dumneavoastră de căutare în biblie, este foarte bun. Mulțumesc anticipat! :) 

Apreciez mult ce faceți pentru reconstrucția noastră spirituală!!! Fiți binecuvântați!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Preluări din cartea de oaspeți.

LA MULȚI ANI ție Resurse Creştine, LA MULŢI ANI vouă iubiţi fraţi administratori ai websit-ului. Domnul să vă îmbrace în harul Său şi să vă acopere cu mantaua izbăvirilor Sale, purtându-vă cu carul Său de biruinţă. Domnul va ajutat şi vă va ajuta să fiţi un site minunat pentru minte, inimă şi suflet.
Domnul să vă binecuvânteze în tot ceea ce faceţi, pe tine Reserse Creştine, tu care eşti o binecuvântare pentru toţi.
LA MULŢI ANI.
Adăugat în 22/11/2012 de 1954adina.9mai
La mulţi ani tuturor celor ce dau viaţă acestui site! Dumnezeu să vă dea înţelepciune vouă şi colaboratorilor voştri pentru ca acest site să fie în continuare o hrană sufletească pentru cei ce îl citesc!
Pentru mine a însemnat foarte mult....când am început să scriu aici primele mele poezii am primit încurajări care mi-au dat imboldul de a scrie şi mai mult spre lauda Domnului!!!
Fiţi binecuvântaţi şi vă mulţumesc că existaţi!
Adăugat în 22/11/2012 de maria23luca
....Ne simtim, Acasa!Aici la Resurse Crestine, chiar daca sunt departe de tara, stiu, caci pot intra oricind ''in casa Tatalui meu'',care ma steapta cu bunatati de tot felul,numai ..sa maninc.Aici am primit surori si frati de care ma leaga sentimente deosebite in lucrarea de ascultare, la care am fost chemata, aici am invatat unele lucruri pe care nu le stiam, aici gasesc cel mai mult laudat iubit si binecuvintat numele Domnului , pe care -L iubim si-L laudam impreuna.Este ''o scoala inalta ''acest site si nu stiu ce binecuvintari va mai aduga Domnul anul care vine, dar, ne incredem in El si vom fi binecuvintati.La multi ani!numai in Domnul Resurse Crestine, si voua administratori ai site.ului La multi ani, tuturor fratilor si surorilor care din dragoste de Domnul, puneti darul vostru inaintea Lui.!
Adăugat în 22/11/2012 de sanda_tulics
Pacea Domnului Isus! Fac parte dintr-o adunare mică la nivel de comună dar fraţii şi surorile iubesc mult mesajele transmise prin poezie de aceea Domnul mi-a pus pe inimă să mă implic în această lucrare de a căuta poezie creştină pe care fie s-o recit personal, fie s-o scriu şi s-o ofer tinerilor şi copiilor din adunare; căutând poezie creştină am dat peste site-ul acesta minunat; un site complet, bogat în orice fel de resursă creştină, o masă cu bucate miezoase; mă bucur nespus că existaţi, - că existăm, aici mi-am format propria familie de fraţi şi surori în Domnul, de aici îmi iau porţia zilnică de bunătăţi sfinte, aici relaţionez cu fraţi şi surori din toate denominaţiunile creştine, răspândiţi pe toate meridianele globului, învăţ să iubesc, să respect, să simt cu cei aflaţi în bucurie ori durere. Mă alătur şi eu celor ce vă urează un sfânt LA MULŢI ANI! Doresc din suflet ca la masa din Împărăţie să ne întâlnim cu toţii; Fie ca Domnul prin existenţa acestui site să lucreze minunat şi tainic atingând cât mai multe suflete; Dumnezeu care nu rămâne niciodată dator să vă răsplătească pe deplin! Fiţi binecuvântaţi şi zi de zi să sporim cu toţii în lucrul Domnului!
Adăugat în 22/11/2012 de floridinmaracineni
Daca pana acuma site-ul Resurse a cunoscut sapte ani de belsug, faca Domnul ca sa ramana binecuvantat cu belsug de paine si de hrana pentru sufletele care cauta hrana duhovniceasca, chiar daca s-ar prea putea sa urmeze sapte ani de seceta si foamete dupa auzirea Cuvantului, Domnul aici Sa toarne har, Sa se descopere cat mai mult, si aici sa fie o casa a painii pentru toti cei flamanzi de pretutindeni. Personal nu va cunosc cine sunteti voi cei din spatele cortinei, insa pot sa recunosc ca aveti rabdare cu noi, imi place ca aveti ingaduinta cu cei care incep sa lucreze in site pentru prima oara, si ii lasati sa creasca incetisor supraveghindu-ii ca pe niste copilasi din postura unor parinti bunii. Cred ca multi au descoperit aici ca pot sa scrie mai bine decat pot sa se exprime, si asta cu ajutorul vostru si a ingaduintei voastre. Dumnezeu Sa binecuvanteze intreaga echipa, si intreaga fratietate din acest site.
Adăugat în 22/11/2012 de MihailCiprianMuresan
Domnul sa va binecunvinteze si sa va rasplateasca munca ce o depuneti aici!
Adăugat în 23/11/2012 de doubleM
Fie ca Domnul sa va binecuvanteze si sa va dea puterea de care aveti nevoie,sa continuati cu acest site binecuvantat.De-a lungul anilor,am gasit pe site-ul dvs.multe sfaturi,predici,poezii,cat si cantari,care au ajuns la sufletele noastre.O hrana spirituala binecuvantata....mai ales pt cei din Diaspora(PAIS VASCO-TARA BASCILOR,IN NORDUL SPANIEI).La multi ani binecuvantati!Domnul fie cu toata echipa,in continuare...si inca ceva,vreau sa va multumesc pt ca astfel,prin site-ul dvs.am ocazia de a impartasii si altora din poeziile personale,scrise spre SLAVA DOMNULUI DUMNEZEULUI CEL VIU,SI prin care,sper,din toata inima,ca Domnul sa se atinga de fiecare inima....nimeni sa nu ramana nepasator in legatura cu faptul ca Domnul merita toata SLAVA si faptul ca EL lucreaza prin astfel de oameni...oameni simpli...lucruri marete...asa e si cu voi...cu fiecare din copiii LUI!
Adăugat în 25/11/2012 de mihaela.ciorei
Domnul sa binecuvinteze in continuare acest site, pe toti administratorii, colaboratorii şi cititorii. Domnul sa conduca lucrarea pentru hrana spirituala tuturor celor setosi dupa neprihanire.
La multi ani binecuvantati!
Adăugat în 25/11/2012 de fidelitate
prin site-ul dvs.am ocazia de a impartasii si altora din poeziile personale,scrise spre SLAVA DOMNULUI DUMNEZEULUI CEL VIU
Adăugat în 29/11/2012 de cr1571
MULTE BINECUVANTARI DE LA DUMNEZEU....FACETI O LUCRARE DEOSEBITA:X
Adăugat în 02/12/2012 de prodica
Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să răsplătească toată osteneala voastră și orice sacrificiu să aducă roade pt. Împărăția cerurilor. Fiți binecuvântați de Dumnezeu și El să vă întărească în tot ce faceți pt. gloria Numelui Său.
Adăugat în 22/01/2013 de Ioanhapca
LA MULȚI ANI ție Resurse Creştine, LA MULŢI ANI
Adăugat în 28/01/2013 de D.alexandra
Domnul sa va binecuvinteze si sa va intareasca in continuare in lucrarea aceasta!
Adăugat în 12/02/2013 de CRyBaBy
Vă mulțumim pentru aceste resurse care sânt o hrană spirituală pentru cei ce-L iubesc pe Dumnezeu și
o binecuvântare pentru toți credincioșii.Dumnezeu să vă binecuvinteze pe cei care se implică pe acest site căci inspirația Divină e mereu proaspătă și cu gust.
Adăugat în 15/02/2013 de COSTELMARYA
Statistici
  • Vizualizări: 34398
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 14
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni