Care voie o implinesti tu ?
Autor: forum.crestini.com  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 25/03/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Un om, impreuna cu fiul sau, duceau la targ un magar.

- De ce nu va urcati unul pe magar sa nu mergeti amandoi pe jos ?, a zis primul trecator. Imedia omul l-a suit pe fiul sau calare pe magar. Nu au mers mult si un alt trecator a spus:

- Ce om! Copilul bun de picioare sta calare, iar tu mergi pe jos. Acum omul nostru a dat jos copilul si s-a urcat el. Al treilea trecator a clatinat din cap zicand:

- Uite cum calareste omul acesta si bietul copil de abia merge dupa el! La aceasta, omul a oprit magarul si l-a suit pe copil in spatele sau pe copil.

- Asa-i ca nu e magarul tau, a intrebat un alt calator. ?
- Ba e al meu, a raspuns omul
- Nu cred, pentru ca ti-ar fi mila de el si nu v-ati urca amandoi in spatele bietului animal.

Acum ce era sa faca ? S-au dat jos, au legat magarul de picioare si l-au luat pe o prajina sa-l duca in spate la targ. Toti cati i-au vazut au ras in hohote.

Asa se intampla cu oricine vrea sa faca pe placul tuturor. Cine va incerca sa joace dupa fluierul fiecaruia va ologi de amandoua picioarele. Cei sfintiti prin jertfa Mielului fara cusur, care au fost rascumparati cu pretul mare al Golgotei, nu vor cauta sa cunoasca voia lumii, ci voia Tatalui Divin. Ei sunt calauziti de Duhul Sfant in tot adevarul (Ioan 16:13, 14:26, 1 Ioan 2:20). Da, cei credinciosi n-au nevoie sa cunoasca parelile oamenilor; ei sunt luminati si invatati de Duhul Sfant in toate lucrarile (1 Ioan 2:27)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2353
  • Export PDF: 3
Opțiuni