Cati metri de stofa ii trebuie lui Dumnezeu sa se imbrace
Autor: forum.crestini.com  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 14/03/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Un bogats german protestant, dar necredincios, auzea adesea vorbindu-se despre un locuitor de pe proprietatile sale, un om sarac, care era vestit pentru marea lui constinta a Sfintei Scripturi, pentru viata lui sfanta si pentru intelepciunea cu care stia sa raspunda la tot felul de intrebari. Intalnindu-l intr-o zi, bogatul l-a oprit, zicandu-i:

- "Prietene, aud despre tine ca cunosti Biblia din scoarta in scoarta! As vrea sa stiu acum si eu de la tine lucru acesta: Cati metri de stofa I-ar trebui lui Dumnezeu ca sa se imbrace deoarece in Biblie sta scris ca El este atat de mare, incat umple cerurile si pamantul? (Isaia 66:1)"

Taranul s-a gandit o clipa, tot invartindu-si caciula in mana, apoi a raspuns respectuos:

- "Eu cred ca trei sau patru metri de stofa I-ar ajunge! In tot cazul, din cinci metri de stofa hainele I-ar iesi chiar ceva mai lungi, si I-ar ramane o bucata buna!"

- "Cum asa ? Ce spui tu ? Doar n-ai sa ma poti face sa cred ca ai citit asta in Biblie!" a strigat bogatul mirat.

- "Iertati-ma, dar exact asa stau lucrurile! Dumneavoastra cunoasteti poate urmatorul Cuvant rostit de Domnul ISUS Cristos, care este Dumnezeul cel adevarat si viata eterna (1 Ioan 5:20): Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti micuti frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut (Matei 25:40). Iata deci de ce cred eu ca trei, patru sau cel mult cinci metri de stofa ar ajunge pentru a imbraca pe Dumnezeu, imbracand un om sarman, insa cu adevarat crestin. Dumnezeu ne identifica cu acesta!"
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2597
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
Opțiuni