Secretul creștinului de succes
Autor: Laura Neagu  |  Album: Cuvinte din cer  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de LauraNeagu in 25/01/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Secretul creștinului de succes

   Poate că nu de puține ori ți s-au atribuit cuvinte răutăcioase menite să te doboare sau să îți fure pacea sufletului. Poate că cineva te-a condamnat, te-a judecat aspru, poate că altcineva a scos vorbe neadevărate despre tine din dorința de a te coborî cu o treaptă mai jos decât el/ea. Poate că sunt oameni care pur și simplu nu te suportă, datorită faptului că ai fost binecuvântat sau înzestrat de Dumnezeu în mod invers proporțional cu ei. Ignoră-i, vor învăța mai târziu că doar renunțând la invidie și ură, vor putea activa magnetul binecuvântărilor cerești.

   Acceptă toate răutățile ca pe ceva normal, poți chiar să le folosești ca și o puternică motivație de a urca încă o treaptă a succesului. Continuă să lupți pentru ceea ce îți doresti și când vei ajunge acolo unde ți-ai propus, rănile provocate de ei vor fi deja umbrite de strălucirea performanțelor tale.


   Chiar dacă uneori simți că ți s-au terminat bateriile, chiar dacă simți că viața îți dă mai multe erori decât telefonul mobil, nu te lăsa doborât! LUPTĂ și nu uita: fericirea nu îți este oferită de oameni, nici nu ți-o trimite Generosul Dumnezeu prin curier rapid. Fericirea este ceva ce construiești PE GENUNCHI în timp ce sufletul îți stă IN PICIOARE.

   Dumnezeu dorește tot ceea ce e mai bun pentru tine atât timp cât și tu îți doresti ceea ce e mai bun. Dar să nu-ți dorești doar pentru tine! Dorește-le binele chiar si celor care îți doresc răul! Într-o zi vor veni să își ceară iertare... și chiar de nu vor veni, dacă vei face toate aceste lucruri, tu vei fi un ÎNVINGĂTOR și vei putea să atingi scopul lui Dumnezeu pentru tine.

Iți doresc SUCCES! : ) 

 

Cu prețuire,

Laura Neagu 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1432
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni