Ești prea pretențioasă
Autor: Laura Neagu  |  Album: Cuvinte din cer  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de LauraNeagu in 13/04/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

“Ești prea pretențioasă!” sau “Nu știi ce vrei!” sau “Aștepți prea multe!” sau “Vei ramâne singură!”

 

Acestea sunt o parte din cuvintele care mi-au fost adresate în ultima vreme, atunci când a venit vorba despre subiectul “relații”. Ei bine... da, recunosc: sunt PRETENȚIOASĂ, doar și numai pentru că se întâmplă să ȘTIU CE VREAU. Am învățat de-a lungul anilor să nu mă mulțumesc niciodată cu puțin, deoarece puținul este insuficient. Da! Este INSUFICIENT! ! ! Și nu mă refer aici la lucruri materiale (pentru că nu m-am lasat niciodată cucerită de cadouri, sau vile, sau mașini scumpe), ci la acel “puțin” rămas în sufletul lor, al celor care doar atât au de oferit.

 

Ca să poți deschide lacătul unei inimi frumoase unde să te simți ca acasă pentru tot restul vieții, este nevoie de mai mult decât o cheie de BMW (sau Dacia). Este nevoie de o cheie puțin mai complexă, având un material solid și bine șlefuit, o cheie care nu se rupe niciodată și nici nu rămâne blocată în ușă, nemaifiind posibil să o deschizi. Este o cheie rară dar prețioasă, gravată cu respect și dragoste, sinceritate și înțelegere, bunătate și credință, maturitate intelectuală și spirituală și de ce nu, simț al umorului, pentru că e prea plictisitoare viața fără zâmbete și hohote.

 

Dacă tu, ca băiat oferi toate aceste lucruri unei fete, cu siguranță că va funcționa foarte ușor cheia ta. Dar să nu uiți că această cheie este “pretențioasă” și poate deschide o singură inimă. Dacă incerci să deschizi mai multe odată, s-ar putea să rămâi cu cheia în mână, confuz și dezamăgit, oricât de prețioasă ar fi cheia ta. Fii deștept și selectează-ți inima cu grijă.

 

Iar tu, dragă domnișoară care citești aceste rânduri și te întrebi dacă mai există băieți care să dețină astfel de chei, să știi că da, există! Pe al tău Dumnezeu îl păstrează  în “cămara” Lui secretă până când va fi și inima ta șlefuită îndeajuns ca să poată funcționa cheia.

 

P. S. Fii pretențioasă! Nu te mulțumi cu un “puțin” material!

 

P. S. Fii bărbat! Alege una!

 

Cu “pretenții”,

Laura

Statistici
  • Vizualizări: 1754
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni