Provocarea zilei
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: Evanghelia lui Isus Hristos  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 17/01/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Adevarat va spun  ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face  ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor. Matei 18: 3

De fapt, sunt doua provocari. Una este sa te intorci la Dumnezeu iar cealalta provocare este sa te faci ca un copil. Asta inseamna ca trebuie schimbare  de drum, de caracter, de viziune, de scopuri si strategii. Cu ce ai fi dispus  sa incepi practic prima data? Crezi ca ai putea sa iti schimbi drumul pe care ai pornit, si care duce inspre un succes ce doare? Ai putea  sa te lasi de pescuit nadejdi inselatoare? Ai fi dispus sa nu iti mai arunci munca pe placeri ascunse sau pe lucruri nefolositoare  sufletului?

Ca sa te faci ca un copilas nu ar fi atat de greu daca  ai invata  sa te bucuri  de lucrurile pe care le ai, chiar daca ele sunt mici,   putine si marunte. Un copilas se bucura de tot ce are si de tot ce primeste. Iar cand nu primeste ceva face totul ca sa fie placut si sa ii fie rasplatita cumintenia. Nu va mai stricati hambarele mici  pentru a face loc unora mai mari. Mai bine cautati oameni fara de hambare. Decat sa devii bogat pentru tine, mai bine sa te imbogatesti fata de Dumnezeu.

Amandoua aceste provocari trebuie onorate deodata, astfel exista riscul ca sa te intorci la Dumnezeu si sa umbli  tot in felul tau de a percepe lucrurile. A te face  ca un copil inseamna  a iti schimba inima si nu judecata. A fi in stare sa pierzi  totul ca intr-o joaca, dupa cum si Pavel a fost in stare sa piarda totul pentru Hristos, ba inca sa le socoteasca  lucrurile pierdute ca fiind un gunoi, fata de margaritarul scump pe care l-a gasit.

Tu poti sa te intorci la Dumnezeu si inca mai poti sa te faci ca si un copilas, de azi, de acum, pentru o viata vesnica.

Ciprian Muresan Irlanda

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 901
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni