Controlul gândurilor
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Fărâme de lumină  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 21/06/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   

   Controlul gândurilor

   Una dintre cele mai grele lupte de câştigat pentru ca lucrarea mântuitoare să se simtă bine în fiinţa noastră este controlul gândurilor, dirijarea şi menţinerea lor în slujba Evangheliei şi a vieţii trăite pentru ea.

   De multe ori, a păzi şi a controla gândurile, seamănă cu "a avea grijă de un stol de păsări!"

   Trăim într-o lume plină de informaţii, plină de "viaţa" familiei noastre, venim în contact cu persoane şi fapte scrise în informaţiile publice astfel că,  gândurile, se împart fiecărei acţiuni citite, Biblie, persoane, act social, act politic...  Este o mare artă această clasificare a informaţiilor de orice fel pentru a ne putea păstra gândurile curate pentru Dumnezeu.

   Este nevoie de un hotar al gândirii, un autocontrol bine stabilit al tuturor informaţiilor dar şi al contactului cu persoane care ne pot influenţa negativ viaţa de credinţă.

   Suntem chemaţi ca să iubim, să dezvoltăm în noi relaţia cu Dumnezeu prin ascultarea de Duhul Sfânt, să punem frontiere ce despart viaţa noastră duhovnicească de cea socială, chiar în biserică.

 

Sanda Tulics,

15.05.2015

Da, într-adevăr este vorba despre lupta spirituală, un adevărat război spiritual, în conformitate cu
2 Corinteni 10:5 ” Noi răsturnăm izvodirile minții și orice înălțime, care se ridică împotriva cunoștinței lui Dumnezeu; și orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.” Nu este un lucru ușor, dar prin harul Domnului putem fi biruitori. Domnul să vă binecuvânteze.
Adăugat în 17/10/2015 de stefanculda
Fii binecuvântat frate Stefan Culda pentru completarea adusa celor scrise de mine. Har si pace!
Adăugat în 26/02/2018 de sanda_tulics
Inteligenta si profunda meditatie. Intradevar, avem nevoie de spiritul de discernamant pentru a sti sa alegem graul de neghina. Felicitari.
Adăugat în 26/02/2018 de marin2016
Statistici
  • Vizualizări: 1445
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni