LINISTIT SAU NELINISTIT
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Consolidare spirituală
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 05/10/2020
    12345678910 0/10 X

 

LINIȘTIT SAU NELINIȘTIT

 

Ia seama şi fii liniştit; nu te teme de nimic. Isaia 7:4

Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine. Isaia 54:14

          Liniștea nu cred că este o virtute ce o dobândești genetic sau se învață, ea este o stare ce o primești de la Dumnezeu atunci când lași în mâna Lui toate îngrijorările vieții tale. Liniștea trebuie să fie și o dorință a inimi tale, am întâlnit oameni cărora le plac agitațiile, le plac conspirația negativistă. Liniștea nu depinde nici de câți bani ai, nici de câte studii ai, ea nu este direct proporțională nici cu bogăția, nici cu sănătatea, liniștea e darul lasat de la Dumnezeu oamenilor care se încred in El.

          Neliniștea crește o data cu pierderea credinței în Dumnezeu, ea te doboară, face din tine un om depresiv dacă nu o tratezi la timp. Sunt multe lucruri care contribuie la neliniștea vieți noastre, greutățile, lipsurile, bolile, unele pot fi chiar îndreptățite, dar dacă ai renunțat să lupți împotriva lor vei fi o victima ei.

Pentru o viață liniștită este nevoie de rugăciune și credință în Dumnezeu, pentru o viață neliniștită nu e nevoie de nimic ea se hranește și cu lucruri care nu se vor întâmpla niciodată.

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1657
  • Favorită: 1
Opțiuni