Picurul de miere zilnic
Autor: DunamisProject  |  Album: fara album  |  Tematica: Biblia
Resursa adaugata de Softy in 13/01/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Picurul de miere zilnic
PROIECTUL «PICURUL DE MIERE ZILNIC»

Este un proiect de citire a Bibliei, având ca scop principal stimularea citirii sistematice a Scripturii și cunoașterea acesteia.

Este adresat atât copiilor cât si adulților, pe o perioadă de 3 ani, recomandat copiilor de clasele 2-5, și pe perioada de 1 an, începând de la copiii peste 13 ani.

ÎNSCRIERE:

ATENȚIE! Îscrierea la varianta cu premii pentru anul 2020 se poate face până în 31 ianuarie 2020. Înscrierea rămâne valabilă și pentru edițiile următoare, în afara cazului în care utilizatorul decide să anuleze înscrierea și să șteargă contul împreună cu toate datele deținute în baza noastră de date.


Variantele de înscriere sunt:

1) dezvoltare personală – pentru cei ce nu doresc să participe la tragerea la sorți pentru premiu (descrisă mai jos).

2) cu premii – participând la tragerea la sorți. La această variantă vor putea participa toți cei ce se înscriu la planul pe 1 an, și cei care au sub 13 ani care se înscriu la planul pe 3 ani.

Pentru înscriere nu se percepe nici o taxă, iar premiile anuale și cele speciale pentru perioada 2020-2033 se vor acoperi din donații și sponsorizări.

DESCRIERE:

Proiectul de citire a Bibliei se desfășoară pe parcursul anului calendaristic, începe cu data de 1 ianuarie şi se finalizează cu data de 31 decembrie. Aceleași date se aplică și pentru varianta de 3 ani, doar că durata este pe 3 ani.

În fiecare zi utilizatorii vor citii capitolele din Biblie indicate în aplicație, iar apoi vor marca acea zi ca “citită” pe calendarul din aplicație. La sfârșitul săptămânii (duminica) se va putea completa testul săptămânal care conține 10 întrebări din lectura săptămânii respective (doar după ce a marcat ca “citită” fiecare zi a acelei săptămâni).

De preferat ar fi ca cititorul să citescă ZILNIC pasajul alocat în planificare, dar dacă sunt doritori care vor să avanseze mai repede o pot face însă testul îi vor primi în pas cu citirea conform planificării. Dacă sunt persoane care rămân în urmă, îi rugăm să recupereze și să nu rămână în urmă mai mult de 2-3 săptămâni fiindcă riscă să nu mai poată recupera.

Testele din trecut pot fi completate ori de câte ori doriți, pentru că scopul lor este de a ajuta credincioșii la a învăța Cuvântul Domnului pentru a-L împlini.

Mai multe informații pe site-ul oficial: www.picuruldemierezilnic.com

Aplicația pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picuruldemierezilnic.android

Aplicația pentru Android iOS: https://apps.apple.com/us/app/picurul-de-miere-zilnic/id1491534680?l=it&ls=1

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2474
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.