Pocaiți-vă
Autor: Alin Lolos  |  Album: fara album  |  Tematica: Păcatul
Resursa adaugata de vasy_p in 05/05/2013
    12345678910 0/10 X

MERITA CITIT

Hristos ISUS mielul de paste... 
Daca nu va pocaiti de pacatele voastre, degeaba ziceti ca “HRISTOS este viu sau ca HRISTOS a inviat”, degeaba da-ti sms-uri cu urari de paste, cand tot in vicii ramaneti, cand faceti tot ceea ce DUMNEZEU uraste ... Astazi multi mergeti la biserici si incercati sa va faceti mai buni, poate chiar unii din voi ati tinut post sau mai bine zis ati incerct sa tineti post, dar nu este postul biblic lasat de DOMNUL ISUS HRISTOS, aveti in gand sa mergeti la biserica sa luati parte la ceea ce se face acolo si asa cum mergeti tot asa si plecati, mori in pacatele voastre si goi... de ce ? Pt ca va intoarceti la aceleasi fapte si inrobiri in care traiti, scuzandu-va ca “sunteti oameni si toti gresesc”, dar nu stiti ca Dumnezeu nu va iarta cum credeti voi sau religile voastre, ci EL ierta numai si numai daca legea Lui si dreptatea Lui este satisfacuta. Toti am pacatuit, toti si nu este unul bun sau drept inaintea lui Dumnezeu. Stiu ca multi tanjiti dupa iertarea pacatelor, dar nu vreti sa lasati religile si traditile, inchinarea la icoane ceea ce este o uraciune inaintea lui Dumnezeu – ieremia cap. 10, nu vreti sa renuntati la mentalitarea draceasca ca cica prin fapte bune mergei in rai sau prin facerea de bine IL mituiti pe Dumnezeu. Intelegeti ca iertarea de pacate este cum cere DUMNEZEU si este numai si numai daca va pocaiti de pacate ( adica daca va intoarceti de la a nu mai face voia voastra si a face voia lui Dumnezeu) si sa va puneti increderea in DOMNUL ISUS HRISTOS in ceea ce este EL ( Dumnezeu intrupat in om -Fiul Omului- Fiul lui Dumnezeu -Mielui lui Dumnezeu care ridica pacatul lumii) si in ceea ce a facut EL ( a pazit cele 10 porunci perfect, porunci pe care toti le-am incalcat, S-a urcat pe o cruce si suferinta nu este numai ca a fost batut de romani si iudei, ci adevarata suferinta a fost ca toata mania Lui Dumnezeu L-a zdrobit pe HRISTOS pentru tine si pt mine, manie care trebuia sa ne trimita pe toti in iad, pt ca toti am pacatuit si ne-am nascut in pacat, HRISTOS a murit pe o cruce, jertfa Lui fiind publica, fiind socotit blestem ( HRISTOS a purtat toate blestemele din Vechiul Testament, adica legamantul pe care oamenii nu l-au tinut, consecintele legamantului a fost turnat peste HRISTOS), A FOST SOCOTIT pacat pt noi ( a purtat orice pacat si orice viciu), ca sa ne elibereze din robia pacatului, a murit, dar a inviat GLORIOS , asta rezultand primirea jertfei de catre TATAL CERESC SI DREPTATEA LUI, si totodata mantuirea noastra din iadul vesnic, din robia pacatului si din lagaturile morti , nimicind pe diavolul.
Deci cu tot respectul va zic ca pastele nu insemna “iepurasul”, sau oua rosi, cozonaci sau traditia religilor idolatre, ci este amintirea ca UNICUL FIU DE DUMNEZEU, INSUSI DUMNEZEU INTRUPAT IN OM, a murit si a inviat pt noi, ca noi sa avem o cale libera si deschisa spre iertarea pacatelor, spre rai, spre a fi una cu EL.
Pocaiti-va si credeti in CEL care a facut totul, si incredeti-va in EL si nu in faptele voastre sau in religia voastra, ci in HRISTOSUL LUI DUMNEZEU, care pe mine m-a eliberat din vicile diavolului si m-a inviat la o noua viata. Intrebarea este daca si pe voi v-a inviat la o noua viata ??? Pentru ca daca nu sunteti schimbati de DOMNUL ISUS ci voi v-ati schimbat cum ati crezut sau creti voi, nu sunteti iertati si inca sunteti fii diavolului practicand pacat si asemanarea cu lumea in traire si gandire. Domnul ISUS HRISTOS nu a venit sa moara si sa invieze ca sa ne duca in Rai, ci EL a murit si a inviat ca sa ne SCHIMBE si sa ne duca in Rai, facandu-ne asemenea LUI... Intrebarea este, voi sunteti schimbati de EL ??? Multi se numesc crestini, chiar 97 % din Romania se numesc crestini, dar in multimi 50 de ani s-a constatat peste 20 de milioane de avorturi, dar ei sunt crestini. Multi se numesc crestini si toti umbla dupa foloasele lor si nu dupa HRISTOS, practicand curvie sau adulter, intretinand relatii sexuale inainte de casatorie, preacurvie – inselandu-si nevestele si barbatii, dar ei se numesc crestini. Vai de voi daca nu va POCAITI.
Oameni de pretudindeni sunte-ti blestemati cata vreme semanati pacat si aproape sa secerati flacara pura de foc fiind distrusi si varsati din gura lui DUMNEZEU de o manie sfanta si dreapta, daca nu va pocaiti si daca nu creziti in HRISTOS DOMNUL cu adevarat. Dumnezeu nu se lasa batjocorit...Multi sunt ” crestini numai cu buzele”...
Va dau cateva citate...

Marcu 7:6 Isus le-a răspuns: „Făţarnicilor, bine a prorocit Isaia despre voi, după cum este scris: „Norodul acesta Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.
7 Degeaba Mă cinstesc ei, dând învăţături care nu sunt decât nişte porunci omeneşti.”
8 Voi lăsaţi porunca lui Dumnezeu şi ţineţi datina aşezată de oameni.
9 El le-a mai zis: „Aţi desfiinţat frumos porunca lui Dumnezeu, ca să ţineţi datina voastră.

1 ioan 3:8 Cine păcătuieşte este de la diavolul, căci diavolul păcătuieşte de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.

9 Oricine este născut din Dumnezeu nu păcătuieşte, pentru că sămânţa Lui rămâne în el; şi nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu.

10 Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu şi copiii diavolului. Oricine nu trăieşte în neprihănire nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubeşte pe fratele său.

Stiu ca vreti sa cinstiti pe Dumnezeu, dar intrebarea mea este, poti sa cinstesti pe Dumnezeu fara sa-l cunosti personal, fara sa IL asculti si sa faci voia Lui ??? unii fac asta, dar osanda si pierzarea ii paste de mult, daca nu se intorc la Dumnezeu prin DOMNUL ISUS HRISTOS si daca nu se pocaiesc de viata destrabalata si morala – ca cica ei sunt buni ( nu exista oamenii buni, ci pacatosi). 
Problema noastra este ca Dumnezeu este drept si multi chiar nu isi imagineaza ca toti meritam iadul si ca Dumnezeu care este sfant si drept si ne iarta numai prin dragostea Lui turnata prin ISUS HRISTOS, FACANDU-L DOMNUL SI MANTUITOR si toti se vor inghenuchia inaintea Lui, fie ca unii vor inghenunchia in glorie dandui slava, fie ca unii vor inghenuchia spre osanda ajungand in iadul vesnic, unde vor fi chinuiti vesnic comform bibliei, pt ca toti au pacatuit impotriva unui Dumnezeu vesnic.
Pt ca multi nu isi citesc biblile, se inchina la fecioara Maria sau alti sfinti care nu ii pot ajuta la nimic si repet, nu ii pot ajuta la nimic. Biblia este clara, inchinativa TATALUI in duh si adevar, prin DUHUL SFANT in numele lui ISUS HRISTOS , deci inchinati-va lui Dumnezeul triunic ( TATAL FIUL SI DUHUL SFANT) POCAITI-VA DE pacate si lepadati-va de tot ceea ce nu este voia lui Dumnezeu.

Faptele apostolilor 17:23 Căci, pe când străbăteam cetatea voastră şi mă uitam de aproape la lucrurile la care vă închinaţi voi, am descoperit chiar şi un altar pe care este scris: „Unui Dumnezeu necunoscut!” Ei bine, ceea ce voi cinstiţi fără să cunoaşteţi, aceea vă vestesc eu.
24 Dumnezeu, care a făcut lumea şi tot ce este în ea, este Domnul cerului şi al pământului şi nu locuieşte în temple făcute de mâini.

25 El nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi când ar avea trebuinţă de ceva, El, care dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile.

26 El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor,

27 ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.

28 Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…”

29 Astfel, dar, fiindcă suntem de neam din Dumnezeu, nu trebuie să credem că Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu meşteşugirea şi iscusinţa omului.

30 Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;

31 pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…

Daca nu credeti in DOMNUL ISUS HRISTOS cum cere Biblia, daca aceasta Evanghelie nu va stimuleaza sa traiti pt Dumnezeu, atunci nu sunteti crestini, ci sunteti atei in practica, ba mai rau, stiti ca sunteti neiertati si ca Dumnezeu ESTE, si totusi traiti ca si cum EL nu exista. Nimic altceva nu va poate schimba, decat HRISTOS ISUS, degeaba vreti o alta evanghelie ca sa va mangaie firea pamanteasca si sa traiti cum vreti, cand defapt EVANGHELIA este una si adevarata a lui ISUS HRISTOS care va rastigneste firea pamanteasca cu patimile si poftele ei, dandu-va o viata noua traind in ascultare totala si supunere fata de Dumnezeu. alin lolos

sursa: https://www.facebook.com/alin.blaine



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 4215
  • Export PDF: 3
Opțiuni