Declaraţia unui biruitor
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de virgilvirsta in 05/03/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Declaraţia unui biruitor

   1 Petru 1:23

   Declaraţie: Conform Cuvântului Sfânt, sunt născut din nou, dintr-o sămânţă care nu poate putrezi. Sunt născut din Dumnezeu, prin Cuvântul Său care trăieşte în mine şi care lucrează în mine. Eu sunt născut din Cuvântul Domnului prin bunăvoinţa Mântuitorului Isus, Fiul lui Dumnezeu şi prin puterea Duhului Sfânt.

   Şi pentru că Duhul Sfânt, dătătorul de viaţă, locuieşte în mine, lumea şi lucrurile lumii nu mai au nici o putere asupra mea. Fiindcă Cel ce locuieşte în mine este mai mare şi mai puternic decât cel ce este în lume.

   Eu aparţin Domnului Isus, Mântuitorul sufletului meu şi sunt moştenitor al Împărăţiei cereşti împreună cu El, după făgăduinţele Lui. Toate binecuvântările pe care Le-a făgăduit lui Avraam sunt şi ale mele. De aceea eu sunt binecuvântat acasă.

   Sunt binecuvântat în călătorie. Sunt binecuvântat la şcoală. Sunt binecuvântat la serviciu. Sunt binecuvântat la plecare. Sunt binecuvântat la venire.

   Mâna bună a Domnului stă ca o umbră peste mine de aceea nimic rău nu mă poate atinge şi nici vătăma. Viaţa Domnului Isus, viaţa Celui Înviat din morţi, curge prin fiinţa mea, viaţa Lui curge prin venele mele din belşug, pentru că sunt fiul Său, răscumpărat în Sângele vărsat la Golgota. De aceea, sunt mai mult decât biruitor, prin Acela care Şi-a dat viaţa pentru mine.

   Sunt vindecat de orice boală pentru că Mântuitorul meu mi-a spus că a luat asupra Lui toate suferinţele mele şi că în rănile Lui sunt vindecat.

   Sunt eliberat de orice slăbiciune. Cu Domnul formez o majoritate şi Cel rău nu mă poate învinge. Sunt eliberat de orice duh de frică pentru că Duhul care L-a înviat pe Fiul din morţi locuieşte în mine. De acuma nu-mi rămâne altceva de făcut, decât să laud Numele Domnului, să-I dau slavă şi să-I mulţumesc pentru toate lucrurile.

   Prin urmare, te invit iubite cititorule să-L primeşti pe Domnul Isus ca Domn şi Mântuitor personal. Şi împreună cu El să mergi biruitor spre biruinţă. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1087
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni