Anul 2024,anul trezirii și vindecării
Autor: Carmen Iene  |  Album: Profetic  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 19/01/2024
    12345678910 0/10 X
Anul 2024,anul trezirii și vindecării

Anul 2024, anul trezirii și al vindecării    

        Mulți dintre profeții actuali încep să își aștearnă descoperirile cu privire la anul care vine, începând deja din decembrie până în ianuarie din anul viitor. Dumnezeu ne spune în Amos 3:7 că nu face nimic fără să își descopere taina lui slujitorilor săi, profeții. Dumnezeu a început să îmi reveleze planul Lui pentru anul 2024 începând din septembrie, ca apoi în lunile care au urmat să se mai clarifice detalii în mintea mea cu privire la mesajul pentru anul 2024. Știm că anul nou evreiesc, Roș Hasana, a fost în 15-17 septembrie 2023, ei începând anul 5784. De multe ori m-am gândit că noi, ca neamuri, uităm că Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacov este Dumnezeul nostru; uităm de importanța acestui popor în inima lui Dumnezeu, popor căruia El îi binecuvântează anul nou în perioada în care ei îl sărbătoresc. Așa am reușit eu să înțeleg de ce am primit perspectiva lui Dumnezeu pentru anul 2024încă din septembrie, anul trecut. Textul care mi-a luminat ochii minții pentru a înțelege planul lui Dumnezeu pentru acest an se află în Luca 8:40-56.

, , La întoarcere, Isus a fost primit cu bucurie de mulţime, căci toţi Îl aşteptau. Şi iată că a venit un om, numit Iair, care era fruntaş al sinagogii. El s-a aruncat la picioarele lui Isus şi L-a rugat să vină până la el acasă; pentru că avea o singură copilă de vreo doisprezece ani, care trăgea să moară. Pe drum, Isus era îmbulzit de noroade. Şi era o femeie care, de doisprezece ani, avea o scurgere de sânge; ea îşi cheltuise toată averea cu doctorii, fără s-o fi putut vindeca vreunul. Ea s-a apropiat pe dinapoi şi s-a atins de poala hainei lui Isus. Îndată, scurgerea de sânge s-a oprit. Şi Isus a zis: „Cine s-a atins de Mine?” Fiindcă toţi tăgăduiau, Petru şi cei ce erau cu El au zis: „Învăţătorule, noroadele Te împresoară şi Te îmbulzesc, şi mai întrebi: ‘Cine s-a atins de Mine?’” Dar Isus a răspuns: „S-a atins cineva de Mine, căci am simţit că a ieşit din Mine o putere”. Femeia, când s-a văzut dată de gol, a venit tremurând, s-a aruncat jos, înaintea Lui, şi a spus în faţa întregului norod din ce pricină se atinsese de El şi cum fusese vindecată numaidecât. Isus i-a zis: „Îndrăzneşte, fiică; credinţa ta te-a mântuit. Du-te în pace.”  Pe când vorbea El încă, vine unul din casa fruntaşului sinagogii şi-i spune: „Fiica ta a murit, nu mai supăra pe Învăţătorul”. Dar Isus, când a auzit lucrul acesta, a zis fruntaşului sinagogii: „Nu te teme; crede numai şi va fi tămăduită”. Când a ajuns la casa fruntaşului, n-a lăsat pe niciunul să intre împreună cu El, decât pe Petru, pe Iacov, pe Ioan, pe tatăl şi pe mama fetei. Toţi plângeau şi o boceau. Atunci, Isus a zis: „Nu plângeţi; fetiţa n-a murit, ci doarme”. Ei îşi băteau joc de El, căci ştiau că murise. Dar El, după ce i-a scos pe toţi afară, a apucat-o de mână şi a strigat cu glas tare: „Fetiţo, scoală-te!”  Şi duhul ei s-a întors în ea, iar fata s-a sculat numaidecât. Isus a poruncit să-i dea să mănânce. Părinţii ei au rămas uimiţi. Isus le-a poruncit să nu spună nimănui cele întâmplate.”   

    De la început m-a surprins în acest text că fetița lui Iair care trăgea să moară avea doisprezece ani, iar femeia cea bolnavă tot de doisprezece ani avea o scurgere de sânge la care niciun doctor nu îi găsise leac. Interesant! Nu poate fi întâmplător acest lucru relatat în acest pasaj. Când Dumnezeu îți evidențiază un lucru nu este la întâmplare. El are modul Lui unic de a-ți atrage atenția. Apoi Duhul lui Dumnezeu m-a îndemnat să mă uit mai atentă la anul 5784, an în care evreii tocmai intraseră. Acest număr 5784 este alcătuit din 57 și 84, dacă le aduni sunt de două ori câte 12, iar dacă aduni toate patru cifrele ne dă 24. Lumină peste mintea mea! Domnul mă făcea să pricep că este vorba de anul 2024. Atunci am primit download în duhul meu cu tot ce urmează să vă împărtășesc. Mi-am adus aminte de două fete de la, , Profetic", dintr-o biserică dragă mie, din Timișoara, care chiar mi-au zis la o slujire profetică despre felul unic în care îmi vorbește Dumnezeu și care de dragul meu a învățat limbajul meu să poată să îi descopere tainele Lui într-un mod personal. Te simți iubit de Dumnezeu când Dumnezeu ți se revelează într-un mod așa intim.

De la fața locului mi-a ieșit în evidență în acest text că e vorba despre două persoane de gen feminin, o fetiță și o doamnă care au avut amândouă necazuri la care Dumnezeu a adus rezolvare. Ce încurajator încă de la început! Mi-am adus aminte de Psalmul 102-13: , , Tu vei ridica și vei avea milă de Sion, pentru că e timpul să îți manifești bunătatea față de el. Tocmai a venit vremea pentru acest lucru.” 

   A venit vremea stabilită în acest an ca fiicele Sionului să primească atenție de la Mântuitorul lor. El nu le-a uitat nicio lacrimă vărsată, nicio rugăciune nu este rămasă fără răspuns. El știe cu ce te confrunți, îți cunoaște durerea, îți știe toate traumele prin care ai trecut, îți cunoaște fricile și îngrijorările, știe totul despre tine! El nu te uită și nici nu te părăsește! Da, este timpul femeilor ca să primească soluție supranaturală la problemele dificile și imposibile care se derulează în viața lor.

Numărul 12 este un număr apostolic, viziunea lui Dumnezeu pentru ceva anume. Vedem în Biblie că sunt 12 apostoli, 12 triburi ale lui Israel, 12 patriarhi, 12 scaune de domnie, 12 porți cu 12 îngeri și erau scrise numele celor 12 seminții ale fiilor lui Israel, 12 temelii pe care erau scrise cele 12 nume ale apostolilor Mielului. Și în acest an viziunea lui Dumnezeu este să lucreze la două generații. De 2 ori 12, adică 2 generații: generația tânără, reprezentată de fetița lui Iair de 12 ani, și generația matură, reprezentată de femeia cu scurgere de sînge.

În prima categorie intră copiii care preced generația Z (1997-2012). Specialiștii au denumit-o generația Alpfa, prima generație complet digitală, conectată complet cu tehnologia, o generație care trage să moară dacă nu intervine Dumnezeu. Copiii aceștia sunt absorbiți de device-uri de tot felul; efectiv sunt ca niște drogați care, dacă li se ia jucăria, intră în sevraj. Dumnezeu intervine în acest an ca această generație să nu moară complet absorbită în robotismul existent și o invie dintr-o minciună virtuală la o viață reală, adevărată. Dumnezeu va face o trezire spirituală în mijlocul copiilor, lucru care va aduce multă speranță și bucurie pentru viitor.

A doua generația este generația celor maturi deja, generația femeii cu scurgere de sânge. Scurgerea de sânge vine dintr-o inimă traumatizată și rănită de conjuncturile vieții, de tranziție, de lipsuri, de corupție, de divorțuri, de milioanele de avorturi. Este generația care era cu cheia la gât în copilărie. Nu poate fi alta decât generația din tranziția comunismului pe care sociologii au denumit-o generația X, cuprinsă între anii 1965-1980, o generație de sacrificiu. După părerea mea, este cea mai traumatizată și nesigură generație care încă este activă în societate. Față de acestă generație Dumnezeu își arată mila și favoarea Lui și vrea să o vindece, să întregească inimile frânte de păcatele și traumele prin care a trecut și apoi va aduce și vindecarea trupului. Personal, L-aș ruga pe Domnul aici să privească și la cei din generația următoare, cei care au avut de suferit din cauza incertitudinii și nesiguranței părinților lor care au trecut prin atâtea traume. Acestea, evident, i-au afectat și pe ei, dar, totuși, au găsit puterea să nu repete greșelile părinților lor și să se ridice. Aceasta generație este numită Y (1981-1996).

În concluzie, Dumnezeu în acest an se atinge de copiii pe care îi scoală din morți pentru Slava și Gloria Lui. Le spune părinților să creadă numai în El, să îi încredințeze în mâna Lui, să nu își piardă speranța fiindcă acești copii nu au murit, ci doar dorm, dar Domnul le spune: , , Copii ridicați-vă, este timpul să vă treziți.”  Pe cealaltă categorie, cei maturi, Dumnezeu în acest an o vindecă de traume, de condamnare și de rușine. Va fi un an supranatural privitor la vindecări și eliberări. Vor fi vindecări supranaturale de boli terminale, de cazuri imposibile pentru oameni, dar cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile. Este un an al femeilor; Dumnezeu le vindecă, le restaurează și le pune în slujba Lui! Va fi un an în care vom vedea o ascensiune a femeilor- slujitor, așa cum spune Scriptura în Psalmul 68:11: , , Un cuvânt spune Domnul și femeile aducătoare de vești bune sunt o mare oștire”.

Totul vine în aliniere în acest an! Dumnezeul cerurilor a hotărât ca timpul Său, Kairos, să pătrundă în timpul oamenilor, Kronos. Acest lucru aduce răsturnare în situații fără răspuns, restaurare, recuperea binecuvântărilor furate ori pierdute, înviere la o viață nouă în Hristos, creștere, rodire, înălțare și guvernare în înțelepciunea supranaturală, divină.

Este un an al unei duble binecuvântări, pe care o găsim în Isaia 61:7, un an în care Dumnezeu nu își va lăsa copiii Lui de rușine; le va da onoare în fața multorași le va umple inimile de bucurie cu intervenția Lui miraculoasă:

, , În locul ocării voastre, veți avea îndoită cinste; în locul rușinii, se vor veseli de partea lor, căci vor stăpâni îndoit în țara lor și vor avea o bucurie veșnică.”   

 În acest an, Domnul va fi de partea ta chiar dacă ai greșit, chiar dacă alții te-au văzut înfrânt și fără remediere, chiar dacă banca ți-a luat totul, chiar dacă soțul a plecat de acasă și copii au luat-o pe căi greșite. Deși nu mai vezi șanse în ce privește viitorul tău, ascultă-mă bine: până la sfârșitul acestui an, orice situație nefavorabilă se va răsturna în favoarea ta! Domnul nu te va lăsa de rușine în fața nimănui, ci de rușine vor rămâne cei ce îți vor răul! El îți va transforma plânsul într-o bucurie pe care o vei avea în urma binecuvântării primite în acest an! Viața ta se va schimba radical, doar crede! Abia aștept să aud mărturiile din viața voastră! Fiți binecuvântați! Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 820
  • Export PDF: 1
Opțiuni
Isaia 1:18 Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna.