Narcisismul...prea iubirea de sine
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Educatia copiilor & tinerilor
Resursa adaugata de sanda_tulics in 01/05/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Narcisismul... prea iubirea de sine

   Alexandrina Tulics-album Anotimpuri

 

   Narcis (nume ales la întâmplare), este tânărul actual, participant la festivalurile care-i cheamă pe tineri la un mod diferit de viață, foarte diferit de al nostru, generația mea.

   Tinerii ca el dau buzna pe ușile stadioanelor cu muzică electronică, plătind biletele de intrare la un preț astronomic dar care abia așteaptă să fie împreună cu cei cu care se aseamănă!

   El este atras de atmosfera de dincolo de ușile stadioanelor asigurată de impresarii milionari care le vor și banii dar mai ales VIAȚA! Chiar dacă nu este sigur că la ieșire, drumul lui sau al lor se îndreaptă spre spital sau morgă!

   Profilul lui este al unui nonconformist îndrăgostit de banii pe care-i vrea acum și imediat fără efort educativ! Este inteligent dar nu datorită lui ci, Creatorului. Nu-și găsește liniștea că-i plac apele adâncului și de suprafață fără să caute măduva binelui.

   El este concurența inteligenței digitale, fața tinerilor de azi care ignoră traseul vieții corect, de aici venindu-i depresiile.

   Se vede ușor instabilitatea vitală, partea lui tare fiind emoțiile! Este un consumator de senzații pe care le mărturisește fără ezitări. Un nefericit care se hrănește emoțional cu surogatele așa zisei fericiri.

   I-aș recomanda apropiere și cunoaștere de Dumnezeu! Inteligența lui toxică ar lua alt drum iar reala fericire nu ar întârzia să-și arate fața, dar mai ales prezența.

   1 Mai 2023-Delafield

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 197
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni