Dumnezeu nu doarme!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 28/12/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Dumnezeu nu doarme!

 

   Dumnezu nu doarme!

... sunt vreo câteva zile de când mă gândesc profund la problemele familiei Botnariu, atât de încercată în răpirea copilaşilor iubiţi...

   Am alungat gândul ce-mi tot revine dar, trebuie să-l mărturisesc deoarece, noi, toţi cei care-i iubim, ne rugăm pentru ei, suntem suflete sincere, cu lacrimi ce curg din inimă, nu numai din ochi.

   Gândul ce-mi dă târcoale de câteva zile în mod pronunţat este acesta:

   -Dumnezeu, i-a ales pe ei, familia Botnariu, ca să-Şi proslăvească Numele!

   Numai printr-o familie absolut predată Lui, credincioasă, Dumnezeu, poate lucra în aşa fel încât să atragă atenţia omenirii întregi! Ca ei, sunt şi alte familii greu încercate, din alte ţări: Siria, Turcia, Norvegia -(mai ales), Cehia... dar ei, familia Botnariu sunt reprezentanţii steagului lui Dumnezeu pe pământ, al ascultării de Isus Christos Mântuitorul nostru, al tuturor, dar şi al lor!

   N-am să sufăr dacă voi fi condamnată pentru cele scrise; sunt sinceră şi aştept îndurarea lui Dumnezeu Care este mai milos decât orice muritor.

   Rămânem în rugi şi acţiuni de protest legal până când Dumnezeu Îşi va arăta slava în mod excepţional.

   E vremea ca omenirea, subjugată de droguri, pornografie, trafic de copii şi adulţi, trafic de organe prin răpire de persoane să afle adevărata PUTERE a lui Dumnezeu în care cred creştinii!

   E vremea trezirii creştinilor adormiţi, plictisiţi pe Cale!

   Alexandrina Tulics

Intr-o vreme a amenintarii islamice, cind au venit sa stearga Europa si crestinismul ei, (asa declara zilele trecute un ''emigrant islamic'') Dumnezeu isi cheama in fata natiunilor copiii Lui, pe aceia care-L adora si I se inchina In Duh si Adevar! Cazul familiei Botnariu este fata bisericii crestine de pe glob! Dumnezeu isi scoate armele impotriva rebelilor care omoara si vor sa islamizeze Europa si intreaga lume .
Niciodata crestinii n-au iesit in numar asa de mare ca acum sa demonstreze din dragostea pe care o traiesc din Biblie ,impotriva abuzurilor satanice .
Da, Dumnezeu nu doarme! EL vegheaza impreuna cu preaiubitii Lui -crestinii!
Multi se vor mai intoarce la El!
Adăugat în 29/12/2015 de sanda_tulics
Mărturisesc căci şi eu, ca şi mulţi alţi credincioşi, am fost profund marcată de încercarea acestei familii; aş dori să completez lista ţărilor cu o viziune proprie asupra educaţiei copiilor, adăugând fără nici o reţinere şi SUEDIA; cunosc bine cazul unei familii chiar din adunarea din care fac parte acum când, cu ceva timp în urmă, unul din copii a fost la un pas de a fi luat de lângă proprii părinţi; ancheta s-a declanşat imediat ce copilul, la grădiniţă, a fost întrebat cum e el pedepsit... întreaga casă a fost înconjurată cu camere de luat vederi, iar părinţii au fost urgent chemaţi la diverse declaraţii după care au trebuit să urmeze renumitele cursuri de "educare corectă" a copiilor; nu cred căci cineva s-ar găsi să vă condamne, sora Sanda pentru aceste adevăruri! Da, ştiu, poate de cei necredincioşi... de cei ce ne monitorizează clipă de clipă... (cred căci, cu toţii suntem conştienţi de faptul că suntem monitorizaţi pentru fiecare cuvânt scris pe reţelele de socializare!); sunt întru totul de acord cu cele scrise de dumneavoastră; fiţi binecuvântată; Domnul-Dumnezeu să întărească familia Botnariu!
Adăugat în 30/12/2015 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1619
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni