MISTERELE CODULUI
Autor: Catalin Dupu  |  Album: MISTERELE CODULUI  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 16/08/2006
    12345678910 0/10 X
Am gasit Cifrul! Da! Este format din... mai multe numere, idei elocvente, Adevaruri. Descifrarea misterelor ce urmeaza lasa fictiunea la locul ei si certitudinea isi face loc, asezandu-se pe podiumul bine meritat. Fara de sfarsit...

1. Paradoxul. Trebuie sa iti mai spun cat de bune si utile sunt painea si apa pentru viata omului? Vai, dar cum sa iti explic? Apa este... Sigur ca nu! Dar din nefericire sau fericire unii au nevoie de confirmari cu privire la Iisus, care este Viata. Si Viata ta.

2. De ce un Cod? Senzatia creata de cartea Codul lui... nu m-a uimit deloc. Era de asteptat. Si autorul, DB se astepta la aceasta. Si editorii la fel. Si altii care abia asteapta sa fie mereu contra la ceva. E grav. E grav pentru ca viata poate fii cu adevarat frumoasa dar din cauza duhului de care sunt condusi, unii nu gasesc tinta finala. Si nu ma refer la Duhul Adevarului.

3. Personajul principal Faima lui Iisus Hristos este cheia succesului acestei carti si altele de gen. Ca autorii se cearta intre ei si se dau in judecata, care a scris primul, care a pacalit al doilea, nu este nici aceasta de mare mirare! Fara celebritatea lui Iisus Hristos autorii nu se apucau de facut bani. Un personaj cunoscut de oamenii de aprox. 2000 de ani, intemeiatorul crestinismului, cu personalitatea Sa complexa... iata cheia.

4. Socul = Popularitate Autorii acestia, care vor sa traiasca bine din scris stiu clar ca daca socheaza, ii baga lumea in seama. Banalitatea nu s-a vandut niciodata. Dar azi! Schimbarea voita a Imaginii lui Iisus Hristos = soc. Pe cine socheaza? Toti preotii, pastorii, credinciosii! Miliardele! Soc = polularitate, mai exact ziare, TV, radio, internet. Soc = bani frumosi de buzunar. Soc = investitie. Soc = productie cinematografica. Soc = suveniruri, creioane, afise, postere, fani. Daca as publica o carte in care as scrie: Elvis Presley ne-a pacalit. N-a avut voce nici cat telefonul mobil iar miscarile le-a luat de la cainele sau care se tot topaia in debara!, te asigur ca m-as muta la casa, la Baneasa! Daca as mai publica o carte in care as scrie: Dezastrul nuclear de la Hirosima si Nagasaki a fost opera japonezilor! , te asigur ca ma mult din Baneasa la Londra! Concluzia? Un cod menit sa agite spiritele spun J.L. Garlow si P Jones in Codul spart al lui Da Vinci.

urmarea pe www.catalindupu.ro

Bucuresti, Ploiesti

2005, 2006

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1545
  • Export PDF: 1
Opțiuni