Duhul de orfan
Autor: dana  |  Album: Balaurii Spirituali  |  Tematica: Cand nu vrei sa intri
Resursa adaugata de diamantneprelucrat in 16/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 10 voturi
Duhul de orfan

          Trăieşte şi încă bine! Ucide pe oricine!! E invizibil, de aceea îi este uşor să opereze, şi în general îşi îmbrăţişează victima foarte strâns, atât de strâns încât devine una cu ea. De unde vine? De la Cain, din straiţa lui cu seminţe.

E DUHUL DE ORFAN! Dacă Cain ştia cine e, cine e tatăl, şi în cazul lui chiar bunicul, istoria era alta. Eu poate mă năşteam din rădăcina lui Abel şi aveam părul blond şi ochii diferiți! Dar nu a fost aşa, şi duhul de orfan din Cain a ucis prima dată, spiritual, pe Cain, iar apoi, prin Cain, pe Abel!

E prezent şi azi acest duh vicios, patrulează pe străzile noastre. Îşi semnează cu PREZENT condica încă din burta mamei însărcinate şi ştampilează fruntea micuţului fără nume cu drepturi de înfiere doar pentru că mama sau tata nu se bucură, nu îl doresc cu adevărat, doar pentru că micuţul bebeluş şi-a făcut apariţia în pântece fără să fie planificat, doar pentru că "din nou e însărcinată femeia-de parcă nu-i era deja destul de greu cu ceilalţi copii!"

Un duh care se manifestă din plin și între tinerii bisericilor, între cei care au prins în pioneze pe peretele camerei lor un fel de orar, predestinarea, horoscopul: Azi-bine! Mâine-varză! Apoi-bine! Apoi-varză,varză și iar varză!

Duhul de orfan e nemilos, ucide şi contracarează fiecare pas făcut înainte; la fiecare pas înainte te trage doi înapoi! Ucide şi face mai multe victime decât balaurul următor: ÎNFOMETAREA!

Când nu ai titani în preajmă, părinţi care să îţi facă cunoştinţă de mic cu adevaratul tău Tată, părinţi care nu îşi dau osteneala să te conducă la ALFA, eşti pe cont propriu şi eşti responsabil de alegerile pe care le faci! Eşti propus -şi te califici repede- pentru înfiere de acest duh de orfan care îşi face treaba de dădacă cu devotament şi atenţie desăvârşită clădind în tine cărămizi explozive care vor tuna ca şi tunurile de la Navarone ori de câte ori câte o lăcustă slujitoare va lovi în tine cu vorbe grele sau înjositoare, şi vei merge din căldicel în rece, ba chiar mai mult, te vei trezi împodobit cu mucegai! Îţi va servi arme de autodistrugere neîncetat şi sinuciderea va fi pentru tine ca o batistă brodată ce aşteaptă cuminte în sertar ziua în care o vei folosi, ziua în care vei urla: M-am săturat! Destul! Mi-e inima goală şi gura încleştată de durere! Va tuna și fulgera duhul acesta în tine ori de cîte ori un neprihăFALS va ridica semne de întrebare cu privire la certificatul tău de naștere!

Stă în puterea ta să rupi certificatul de înfiere și să îți iei desaga în spate pornind în căutarea Celui care cu adevărat are drepturi de proprietate asupra ta! Să nu știi cine ești cu adevărat, să nu faci cunoștină directă cu Tatăl Luminilor e durere, e întuneric-un întuneric greu care te tulbură și te dă peste cap ori de cîte ori ești un pic mai bine.

Când statutul tău se schimbă și înfierea se produce chiar acolo în inima Lui de Leu, atunci duhul de orfan își mută rezidența și boarfele cîteva străzi mai jos.

Privește! Deschideți inima! Îl vezi? Îi simți prezența? Stă lângă crucea Fiului Său, așteptând cu mâinile întinse să te îmbrățișeze și să îți spună: Bun venit acasă copila Mea, de când te-am așteptat fiule! Se va schimba totul în tine: începând cu originea ta la modul de viață, continuând cu mofturile și ajungând la acțiune, și bineînțeles orarul zilnic și ghidul horoscopului malefic care va fi distrus și trăsăturile de caracter ale lui Cristos se vor imprima rând pe rând în tine! Apoi se vor putea manifesta prin tine toate semnele și minunile Domnului! Vei fi o unealtă în mâna Meșterului cioplitor, vei pune pe fugă acest duh criminal, acest balaur ce sfidează dumnezeirea, vei elibera și vei conduce la Lumină prizonierii ținuți în întunericul distructiv al duhului de orfan.

Mă rog să te ridici, să te ascunzi în inima Tatăului tău! Nimeni nu te va putea smulge din mâna Lui și nimeni nu te va găsi; nimeni nu-ți poate face rău când ești ascuns în inima Lui! În mâna Lui e viitorul tău! Vei fi binecuvântat și blestemele așternute sub picioarele tale vor fi măturate de râurile de apă vie ce țâșnesc din tronul Său! Vei fi cap și nu coadă!

Nu uita, vrăjmașul lui Cain, vrăjmașul meu și al tău nu ne poate atinge când stăm la adăpost sub aripile Lui!

           E vremea adevărului!

           Tipografia e deschisă încă și se tipăresc certificatele de naștere!

           Unde ești tu azi?

           Vino!

Adevarata si sfanta e infierea divina, in Cristos! Suntem pierduti, cu inimi orfane, fara Tine, o, Doamne, o Doamne!
Adăugat în 16/03/2013 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1792
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni