Zborul
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 18/01/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi
Zborul

 

    Zborul

... dacă n-aş fi creştin, aş fi mut de uimire, dar pentru căci El ne-a creat, suntem creaţia Lui, a mâinilor Sale, a suflat în noi, Duhul Lui de viaţă, nu mă miră, mă fericeşte, mă copleşeşte de fericire, căci... a venit la noi.

   A venit, căci se avea şi se are pe El, în noi! Nu poate trăi fără noi, şi noi, nu putem trăi fără El, căci cu sfânta-I înţelepciune ne-a creat, şi-a pus toată priceperea, puterea, înţelepciunea în creaţie. Ne-a îndumnezeit când ne-a creat, ne-a modelat în iubire, ne-a cântat când ne forma fizionomia după a LUI, ne spunea că vom ajunge... într-un loc, pentru un timp, şi... va veni la noi, să fie cu noi, să locuiască cu noi, să-Şi împartă bucuria şi fericirea cu noi în casa Tatălui Ceresc de pe pământ.

   Ne modela caracterul încă de la ''facere'' să ştim că nu suntem singuri aici pe pământ.

   De ce a venit? ... pentru că ne-am pierdut ''locul'', perimetrul în care ar fi trebuit să trăim, să funcţionăm ca şi fiinţe perfecte, de Dumnezeu create. A venit pentru că smoala balaurului înşelase făptura minunată creată de El; a venit să-Şi salveze  picătura  identităţii Sale. A venit... DIN DRAGOSTE!

   O dragoste neînţeleasă, căci ei, oamenii, se pierduseră, erau prea murdari să înţeleagă puritatea dumnezeirii Sale. Ştia ce o să I se întâmple din partea celor pe care Îi iubea... şi totuși, a venit... din iubire pentru salvare şi... regăsire căci noi... . purcedem din El, din Dumnezeul Dumnezeilor.

   El a venit, S-a lăsat răstignit, ca şi noi, să ne lăsăm firea răstignită şi să-L avem pe vecie prin Duhul Lui. A venit, ... să ne înveţe ZBORUL pe care va trebui să-l facem în curând împreună cu El, spre veşnicia promisă, spre locurile tainice, sfinte şi plăcut mirositoare ale cerului.


   Comentariu adăugat la resursa "Doar un moment... " - Max Lucado

                   Alexandrina Tulics



frumoasă (și nu numai) completare la resursă, edificatoare aş zice eu. Explică foarte bine pentru ce a venit Domnul la noi; toţi am vrea să fim cu El, să zburăm dar nimeni nu ştie cum se poate face acest lucru şi iată binecuvântarea noastră: are cine să ne înveţe, are Cine să ne îndrume, să ne poarte de grijă şi împreună vom face lucruri mari şi minunate.
Fii binecuvântată sora Sanda şi.....ZBOARĂ, zboară spre Cel ce ne învaţă zborul.
Adăugat în 18/01/2013 de 1954adina.9mai
Cu adevărat ești o binecuvântare pentru mine, prin tot ce te descoperi a fi, mulțumesc pentru în-
tărirea pe care mi- o aduci prin ceea ce scrii.Ești în inima mea și cred că odată vom zbura împreună, cu Domnul inimii noastre.Domnul să te binecuvinteze cu tot ce știe El că ai nevoie, sora
mea dragă.
Adăugat în 18/01/2013 de ana_haz51
Lăudat să fie în veci Domnul, pentru tot ce a făcut !
Iar D-voastră să vă dea multă sănătate, și cât mai multe cadouri de sus!
Adăugat în 19/01/2013 de viorel77
Amin. Slăvit și glorificat să fie în veci Dumnezeu pt. dragostea Sa minunată față de noi, pt. îndurarea și harul ce-l revarsă peste noi și pt. tot ce a făcut și face zilnic pt. noi și pt. cuvintele minunate ce vi le-a dat să le împărtășiți cu noi. Fiți binecuvântată de Domnul Dumnezeu.
Adăugat în 20/01/2013 de Ioanhapca
Comentariul acesta mă poartă cu gândul spre momentul creaţiei, atunci când Dumnezeu cu mâinile Sale ne modela şi tot prin ele, asemeni unui circuit electric pătrundeau în pământul fără suflare, tot ceea ce El, Creatorul a pus în primul om Adam - perfecţiunea - dragostea, sfinţenia... ce era în Dumnezeu, trecea şi în OM; cu siguranţă că imediat după creare, a vorbit omului despre veşnicie şi minunăţiile ei, în dragostea Sa de părinte primele cuvinte au fost de alintare, de promisiune, de adorare, căci tot ce Dumnezeu a creat era perfecţiune; Sigur că da, numai DRAGOSTEA faţă de noi L-a determinat să Se sacrifice; ne învaţă zborul spre şi pentru veşnicie pentru că este dornic de a avea lângă El ceea ce a creat, tânjeşte de dorul celor ce-L iubesc căci şi noi, părinţii fireşti tânjim de dorul copiilor şi nepoţilor noştri, dar un Dumnezeu Atotputenic, Creator? Slăvit să fie Dumnezeu!
Fiţi binecuvântată.
Adăugat în 20/01/2013 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1473
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni