Dragostea
Autor: Nopcea Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 10/02/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Dragostea este un lucru minunat care Domnul l-a lasat in inimile noastre! Asa a vrut El si a considerat ca este bine si frumos! Toti am trait aceste sentimente marete pe care le simtim fata de sexul opus!

Vrei sa fi iubit si sa iubesti! Iti doresti asta si poate ai si visat cu ochii deschisi facandu-ti planuri peste planuri....

Te-ai intrebat vreodata cum ar vrea Dumnezeu sa ne iubim sotia, sotul?
Sunt baiat si o consider pe viitoarea mea sotie o comoara, un dar de la Dumnezeu special pentru mine, special pentru mine! Sunt eu vrednic sa primesc o asa binecuvantare? Dumnezeu sa-mi incredinteze aici pe pamant, pentru o viata, o fiica a Sa! Sa o pretuiesc asa cum o pretuieste El, sa-i fiu alaturi tot timpul, sa o ajut, sa o incurajez!

Este o responsabilitate enorma! In acelasi timp ma simt onorat, valoros, ca Tatal imi incredinteaza o fiica a Sa! Are incredere in mine! Ii voi arata eu acelasi lucru? Sunt eu demn de a fi ajutorul potrivit pentru fiica Sa?

Frumusetea va trece, sanatatea se va stirbi, problemele vor lasa urme! Ne vom iubi noi atunci comoara noastra pentre CE ESTE EA? O vom lua noi in brate la fel ca in ziua cand ne-am casatorit? Ii vom face un ceai cald dimineata? Sau ne vom obisnui cu darul nostru pana acolo incat sa lasam praful sa se aseze pe el?

Un bun prieten imi descria o fata ca pe un diamant pe care Dumnezeu ti-l da pe gratis ca sa te impodobeasca cu el. Depinde de tine daca vei slefui acel diamant, daca il vei face sa straluceasca si mai mult!

Spunem celor dragi ca ii iubim! Domnul a venit langa noi si cand ne-a vazut starea decazuta ne-a recastigat pentru El, ne-a smuls de unde eram si ne-a adus langa El! Pentru ca ne iubeste! A luat asupra Lui toate pacatele noastre, tot ce era mai scarbos in inima noastra a inlaturat! Ne-a iubit neconditionat. Suntem ai Lui si a murit pentru noi! Suntem noi gata sa facem acelasi lucru pentru comoara noastra?

Fii sincer, nu-i spune ca o iubesti daca nu esti gata sa te sacrifici in totalitate pentru ea! Ce pret are ea in ochii tai? Ce valoare? Poate vei raspunde INIFINTA! Atunci de ce stai mai mult in fata calculatorului, de ce ingrijesti mai mult de masina, de ce mergi mai mult la sala!

Nu-i mai frumos sa fiti impreuna, sa o sti aproape, chiar daca sunteti ocupati amandoi, doar sa o sti ca e langa tine?

Iubeste-o mult! Mult de tot! Asa cum o iubeste Tatal ei! Ingrijeste-o! Protejeaz-o! Ajut-o sa creasca in Domnul! Poti face asta, si se asteapta sa o faci! Esti preot in casa ta! E de datoria ta sa o faci!

Nu stiu cum voi fi peste 30 de ani! Cum voi arata, unde voi sta, ce voi imbraca! Sper ca Dumnezeu sa ma binecuvinteze si cred ca o va face! Dar ma vad alaturi de cea pe care El mi-a dat-o! De scumpa mea!

Ajuta-ne Doamne sa iubim asa cum doresti Tu sa iubim! Sa fii mandru de noi ca ne-am dus misiunea la capat si atunci cand ne vei chema la tine sa Iti prezentam inaintea Ta pe ceea pe care ne-ai incredintat-o! Fiica Ta impodobita, curata, gata sa se reintalneasca cu Tatal ei!
Frumusetea va trece, sanatatea se va stirbi, problemele vor lasa urme! Ne vom iubi noi atunci comoara noastra pentre CE ESTE EA? O vom lua noi in brate la fel ca in ziua cand ne-am casatorit? Ii vom face un ceai cald dimineata? Sau ne vom obisnui cu darul nostru pana acolo incat sa lasam praful sa se aseze pe el?


hey...
Cine a scris asta? Cumva domnulnopcea?soooper tare! nu imi vine sa cred ca mai exista baieti care gandesc asa...atat de profund! God bless you young man! intr-o zi vei ajunge un om mare!!!
De ce nu ma mir ca fetelor le place?
E foarte faina ideea si il felicit pe cel care a scris acest editorial. Faca Domnul ca toti baietii/barbatii ce il citesc sa ia aminte la el si sa il aplice.Vad ca fetele sunt foarte entuziasmate de ceea ce vrem sa implinim noi si cu siguranta ne vor ajuta.
Iubire neconditionata
In aceasta dimineata de marti, 13 feb.2007, cu mintea linistita, cu trupul odihnit si cu sufletul dornic sa se sature cu ceva consistent, am citit acest minunat editorial despre dragoste. M-a uns la inima - cum zicem noi romanii. Fie ca aceasta iubire divina sa locuiasca pe deplin in inimele noastreCu stima/gc
Am citit de mult timp editorialul si n-am avut de adaugat nimic...dar acum ma gandesc ca ar trebui sa le spun fetelor sa fie constiente ca si ele au o responsabilitate poate tot la fel de mare ca baietii , si poate ar trebui scris un editorial cu tema Sa fim Femei , pt ca uneori am impresia ca generatia noastra uita sa fei ce au fost create sa fie... :))
:) gandurile tale sunt incurajatoare,cred ca orice fata si-ar dori un sot care sa gandeasca asa;) e bine sa stim ca mai exista baieti ca tine in ziua de azi:)) GOD BLESS YOU!!
Adăugat în 15/01/2008
Statistici
  • Vizualizări: 3539
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
Opțiuni