Rugaciune pentru cei dragi
Autor: Octavia Vinter  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corinteni in 16/06/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
CINEVA CARE S-A RUGAT PENTRU CEI DRAGI ŞI PIERDUŢI

Şi dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sînt pe calea pierzării,a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu. Căci noi nu ne propovăduim pe noi înşine, ci pe Domnul Hristos Isus. Noi sîntem robii voştri, pentru Isus. Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina din întunerec”, ne-a luminat inimile, pentruca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos. (2Cor 4:3-6)

Eşti tu cumva o persoană care ”încearcă” să creadă în Dumnezeu pentru salvarea cuiva drag ţie – o rudă, sau poate chiar un fiu sau o fiică? Mulţi pot mărturisi astăzi despre credincioşia lui Dumnezeu care salvează pe cei dragi nouă şi în zilele noastre, dar durerea experimentată în timpul perioadei de aşteptare poate deveni uneori copleşitoare. Dar Dumnezeu poate transforma frica în putere luptătoare şi în victorie, dacă tu ştii cum să aplici unele din principiile Lui, în timp ce te rogi şi stai în credinţă pentru cei dragi.
Soţul meu şi cu mine am încredinţat pe fiul nostru Jonathan lui Dumnezeu încă înainte ca el să fie născut, şi l-am crescut în biserică. Totuşi, la vârsta de 17 ani, printr-o combinaţie de planuri bine puse la punct ale vrăjmaşului, el a început să rătăcească departe de Dumnezeu. Nu a mai durat mult până ce a început să trăiască o viaţă în rebeliune totală, caracterizată prin droguri, şi tot felul de alte lucruri care acompaniază un astfel de stil de viaţă. La 18 ani a fost diagnosticat cu diabet, şi de multe ori ieşea din spitale numai ca să se apuce din nou de trăirea păcătoasă.
Noi eram disperaţi şi de multe ori îngheţaţi de frică, dar când am început să strigăm către Dumnezeu El a început să ne înveţe tot mai multe. Prin mijlocire împreună cu soţul meu şi alţi doi prieteni, Dumnezeu a început să ne instruiască cum să ne rugăm, şi de asemenea să ne dea multe promisiuni încurajatoare şi cuvinte care să ne ridice.

Rugam pe Duhul Sfânt să acopere zilnic patul lui Jonathan în timp ce dormea, să fie cu el în maşină şi oriunde altundeva se găsea – şi să nască viaţă în el. I-am uns camera cu untdelemn, uşile, ferestrele, patul, maşina, hainele, şi portofelul lui. De multe ori am intrat în camera lui şi am început să cânt în limbi o oră sau mai mult. Cântam: ”Numele lui Isus este înălţat în acest loc - peste patul lui, peste aceste lucruri, peste aceste haine”, şi ”Jonathan are un destin pe care ştiu că îl va împlini!”
Ne-am rugat împreună cu prietenii mei până la 4 şi 6 ore uneori.
Ne-am rugat peste un articol de îmbrăcăminte împreună cu Pastorul, unindu-ne în credinţa că ungerea va frânge jugul şi sclavia drogurilor, a păcatului, a prietenilor de nimic, a perversiunilor, s.a. (Isaia 10:27: În ziua aceea, se va lua povara lui de pe umărul tău, şi jugul lui de pe gîtul tău, ba încă jugul va crăpa din cauza uleiului de ungere). Apoi l-am tăiat în multe bucăţi mici, le-am împrăştiat peste tot în camera lui, printre hainele lui, în maşina lui...Peste fiecare bucată declaram: ”Ungerea frânge jugul”. Ce făcem era că eliberam lumina Evangheliei Lui în fiecare situaţie.

Timpul trecea şi uneori totul arăta mai rău ca înainte, se părea că el se afla într-o misiune de a-şi distruge viaţa. Dar noi am stat neclintitţi – iubindu-l, mărturisind planul lui Dumnezeu peste viaţa lui, ungând şi cântând în Duhul în camera şi în maşina lui, mijlocind zilnic, şi declarând verset după verset din Biblie. Cu cât făceam mai mult aceste lucruri, credinţa ni se întărea şi frica ne părăsea.
După mai mult de 4 ani de mijlocire, am început să vedem că Dumnezeu se ocupa de fiul nostru. El dorea ca viaţa lui să i se corecteze, aşa că într-o seară de rugăciune ţinută acasă la noi, el şi-a rededicat viaţa lui Isus.
Dumnezeu este credincios şi Cuvântul Lui este adevărat şi viu. Dacă tu vei crede în puterea rugăciunii, a închinării şi a laudei şi o vei practica, declarând Cuvântul şi continuând să iubeşti necondiţionat, îi vei vedea pe cei pe care îi iubeşti întorşi la Dumnezeu, care şi-a dat viaţa pentru ei şi care îi iubeşte chiar mai mult decât tine.
(de Polly Simchen)
rugaciune
Ma numesc Jessica Sara din Pitesti si am 5 anisori si va-s ruga frumos daca vreti si puteti sa va rugati si pt mine. Familia mea trece printr-o problema foarte grea cel rau a destramat familia mea si cea care sufera cel mai mult sunt eu, i-mi este tare greu.Mama mea este un lume cu ia sunt si eu tatal meu se roaga pt noi va rog s-al sustineti in rugaciune ca aceasta familie sa devina ce a fost o familie in Domnu .Cu stima si mult respect Jessica Sara, Dumnezeu sa va rasplateasca efortul.
Adăugat în 17/06/2009
Statistici
  • Vizualizări: 3219
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.